dr yeter uyar, dr nurdan şahin yücel

Kimse benim soruma cevap vermedi ama ben tecrübemi yazayim ki belki bir gun birine lazim olur.

Kavacık Fsm Tıp Merkezinde Dr Yeter hanima gittim. detaya gerek yok ama cok memnum kaldim.

ben en başından beri istemesem de eşimin istegi üzerine ikili testimi de orada yaptiracagim.

💑💓

Biraz geç oldu ama şu anda Nurdan Şahin Yücel'e gidiyorum. Çok memnunum,çok ilgili bir bayan. Ssvd deneyeceğiz kısmet olursa,herşey yolunda giderse.
Eşim de çok beğendi ilgisini.

DivaSatanica merhaba.Bende nurdan hanıma gitmeyi düşünüyorum.Siz doğum yaptınız mı? Ssvd istiyorum bende şartlar uygun olursa...

Ben henüz doğum yapmadı. 26. haftdayım. Ancak doktorumun takibinde olan birkaç gebe arkadaşım ssvd yaptılar. Ço memnunuz doktorumuzdan. Whatsapp grubumuz var. Doğumları canlı canlı takip ediyoruz. :)
1 hafta önce bir arkadaşımız 9 cm açıklıkla sezeryan oldu,bebeğin kalp atışları çok düzensz olduğu için. Bebek doğum kanalında takılmış. Çatı darlığı varmış.

Merhaba kızlar ben de Dr Yeter Hn gidiyorum şimdilik memnunum orada FSM Tıp Merkezinde çalışan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ona gitmeye başladım.

Merhaba kızlar ben de Dr Yeter Hn gidiyorum şimdilik memnunum orada FSM Tıp Merkezinde çalışan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ona gitmeye başladım.
Canım merhabaa
Bende doktor araştırıyorum. Yeter hanımı araştırıyorum. Normal doğum yapmak istiyorum. Yeter hanımınbu konudaki tutumunu biliyo musunuz. Özelde genelde sezeryan yapmak istiyo doktorlar o yüzden sordum

Biraz geç oldu ama şu anda Nurdan Şahin Yücel'e gidiyorum. Çok memnunum,çok ilgili bir bayan. Ssvd deneyeceğiz kısmet olursa,herşey yolunda giderse.

Doğumunuz nasıl geçti acaba? Ben de Nurdan hanımı düşünüyorum. SSVD için ne dersiniz?

Doğumunuz nasıl geçti acaba? Ben de Nurdan hanımı düşünüyorum. SSVD için ne dersiniz?

33 saat sonunda tam açılmayla sezaryen olmak zorunda kaldım. İnmedi bebeğim. Canım doktorum süperdi. Ne damar yolu açıldı ne lavman yapıldı. Tamamen kendi halimde geçirdim saatlerimi. Beklemek istedim ben bebek iner diye. Saygı gösterdi bana tüm kararlarımda. Hatta son 2 saat kendi isteğimle suni sancı aldım. Ona kalsa vermeyecekti. Normal doğurabileyim diye herşeyi yaptı. Başka doktor düşünmem bundan sonra. Herkese de tavsiye ederim. Tabii ben de ne istediğimi bilen bir gebeydim. Doğum eğitimi falan almıştım. Kendinizden emin olursanız her türlü desteği verir Nurdan hocam. Yine hamile kalırsam 2ssvd deneyeceğim.

Üzerinden 1 yıldan fazla geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim. Fsm tıp yeter hanıma gidiyorum. Memnunum ama tıp merkezinin olanakları nasıl doğum, hastane odası, ilgi vs bilgi verir misiniz doğumu orada yaptıysanız

Başlık altında konuşan arkaşlardan fsm tıpta Doğum yapanlar koşulları iyi mi öneriyor musunuz? İlgi alakadan hastane ortamından memnun kaldınız mı?

Bende memnundum ama 1 aylık hamile eşime cocugun engelli olabilir su doktora git diyerek hem eşimin psikolojısını mahvetti hemde anlasmalı oldugu yerden para kazanmak icin 2 bine yakın dır ama hersey cıkar ıcın rahat olsun dıye resmen tuzak kurdu bende baska doktora gittik orda daha kucuk neyi görmüşki yonlendirmiş dedi tekrar nurfana gittigimizdeniye oraya gittiniz benım dediğim yere gitmediniz diye azarladı bir bayan olarak anne duygusunu daha iyi bilen bir kadının para kazanmak ıcın eşime bır hafta cehennemi yasatan fsm kavacıktakı nurdan şahin yücele hakkımı helal etmiyorum hersey para degil insanlıgı unutmayın !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…