• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Yurdakul İlker Manavbaşı Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

semacan60

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
33
1
16
Tokat
Arkadaşlar ben daha önce ameliyat oldum malesef burun ucu egildi zaman gectikçede egilmeler artıyor dr. Ilker beye ameliyat olan varmı düzeltme ameliyatlarında önereceğiniz başka isimler varmı

merhaba bende dr ilker manavbaşı na ameliyat olmayı düşünüyorum demin bir topikte yaptığı ameliyatın sonrasını gördüm gerçekten harika olmuş..randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum

Merhaba,
Geçtiğimiz cumartesi Özel Balat Hastanesi'nde bu doktora muayene oldum. Muayenehanesine gitmemi söyledi. Cumartesiye randevu aldım. şimdi gerçek bir referansa ihtiyacım var. 6000 TL fiyat verdi. Daha önce yaptıran var mı? Fiyatlar ne alemde? Doktordan memnun musunuz? Acil cevap bekliyorum. Artık yapıp kurtulmak istiyorum.

Merhaba,
Geçtiğimiz cumartesi Özel Balat Hastanesi'nde bu doktora muayene oldum. Muayenehanesine gitmemi söyledi. Cumartesiye randevu aldım. şimdi gerçek bir referansa ihtiyacım var. 6000 TL fiyat verdi. Daha önce yaptıran var mı? Fiyatlar ne alemde? Doktordan memnun musunuz? Acil cevap bekliyorum. Artık yapıp kurtulmak istiyorum.

merhaba bende ilker beye geçen yıl gitmiştim aynı rakamlar söz konusu olmuştu mayısın 16 da ameliyata gidecegim fotolarımı paylasırım sizinle

bende kendisine ameliyat olmayı dusunuyorum daha once olanların yorumlarını bekliyorummmmm[doktor bey benim ameliyatımı 2 ay önce gerçekleştirdi burun ve yüzüme kendi yagımı enjekte etti sonuç muhteşem oldu hem tampon kullanmadıgı için rahatca nefes alabildim hem de ameliyat öncesi ve sonrasında hizmetlerimi eksiksiz olarak aldım asistanı özlem ve kendisi bana psikolojik olarak çok destek oldular sonuçtan çok memnunum inanılmaz doğal duran çok tatlı bi burnum dolgun elmacık kemiklerim var:)ona ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır kesinlikle tavsiye ediyorum

ameliyatımın 3. günü ilker beye ne kadar teşekkür etsem az inanılmaz agrısız gecirdim 7 saat sürdü ameliyatım kaburgamdan kıkırdak alındı ona ragmen 2. gün ayaga kalkabildim kaburganın biraz agrısı oluyor tabiki ama hangi ameliyat agrısız olurki kesilen bir yer var elimize igne batsa canımız yanıyor degilmi biraz morluklarım var cok fazla buz yapmamamdan kaynaklı ilker beyi tavsiye ederim arkadaşlar

Ben kendisine burun estetiği ve yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım ve sonuctan çok memnunum ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti ve çok rahat bir ameliyat dönemi geçirdim rahat nefes aldım bir çok arkadasımı yönlendirdim ve sonuctan çok memnun kaldılar gerçekten yüzüme uygun ve doğal görünen bir burnum oldu kesinlikle tavsiye ediyorum çok başarılı bir cerrah

Merhaba arkadaşlar burunla ilgili sormak istediklerim benim burnumda hafif yamukluk var bu durum beni çok rahatsız ediyor çevremde maalesef bu konu zaman zaman dalga konusu da oluyo üzülüyorum ve takıntı yapmaya başladım aynaya baktığımda mutsuz oluyorum.Yakın çevremde ameliyat olan kimse olmadığı için korkuyorum.Bir kaç kulak burun boğaz doktoruna gittim ama çok ilgili gibi gelmediler.Bu ameliyatı estetik amaçlı olmak istiyorum Dr İlker Manavbaşı'nı gazetede gördüm bana biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz.Bu yaz ameliyat olmak istiyorum olunabiliyor mu?

Ben kendisine burun estetiği ve yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım ve sonuctan çok memnunum ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti ve çok rahat bir ameliyat dönemi geçirdim rahat nefes aldım bir çok arkadasımı yönlendirdim ve sonuctan çok memnun kaldılar gerçekten yüzüme uygun ve doğal görünen bir burnum oldu kesinlikle tavsiye ediyorum çok başarılı bir cerrah

Sakıncası yoksa ne kadara olduğunu yazar msıın

Merhaba arkadaşlar burunla ilgili sormak istediklerim benim burnumda hafif yamukluk var bu durum beni çok rahatsız ediyor çevremde maalesef bu konu zaman zaman dalga konusu da oluyo üzülüyorum ve takıntı yapmaya başladım aynaya baktığımda mutsuz oluyorum.Yakın çevremde ameliyat olan kimse olmadığı için korkuyorum.Bir kaç kulak burun boğaz doktoruna gittim ama çok ilgili gibi gelmediler.Bu ameliyatı estetik amaçlı olmak istiyorum Dr İlker Manavbaşı'nı gazetede gördüm bana biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz.Bu yaz ameliyat olmak istiyorum olunabiliyor mu?

tatlım bence ilker bey cok iyi bi doktor ben memnunum daha 1 ay oldu albümler kısmında fotolarımda var bakabilirsin

Selam kızlar, sonunda burnuma yapılacak operasyona ve doktoruma karar verdim. Uzun araştırmalarım sonucunda estetik olduğu belli olmayan doğal bir burun istiyorum. Aynada kendime profilden bakınca gözümü rahatsız eden çok ufak bir köprü var. Sadece onun biraz ufalmasını istiyorum. En doğal nasıl olacaksa öyle. Arkadaşım vasıtasıyla tanıdığım, daha sonradan medyada takip ettiğim İlker manavbaşı’na muayene oldum. Çok tatlı, sempatik bir doktor. Alanında uzman olduğu attığı adımdan belli. Uzunca bir uğraştan sonra bilgisayardan modelleme sayesinde en çok yakışacak burnu seçtik ve ameliyat tarihini karşılaştırdık. Çok heyecanlıyım. Ameliyat konusunda uyarısı bulunan arkadaşım var mı, ne yapmak lazım sizce?

arkadaşlar Dr. İLKER MANAVBAŞI NA haziran ayında BURUN ameliyatı olucum yorum istiyorum. 1. si doğal burun yapıyor mu? çok yazı okudum kafam çok karıştı acaba doğru kişi mi diye tereddütte düştüm lütfen fikri olan yazsın???????????????? çok korkmaya başladım. neden bu kadar az hasta yorumu var muayenesine gitmiştim çok kalabalıktı. bir sürü bekleyen hasta vardı .peki neden bu kadar az hasta yorumu var beni şüphelendirdi .her şeyden şüphe eder oldum acaba doğru kişimi diye olumlu yada olumsuz bir şeyler yazın lütfen....

Arkadaslar sizi oncelıkle bir konuda uyarıyım.. Ben Burun ameliyatımı 7.500 tl ye yaptırdım ILKER MANAVBASI na. ama muayenesınde dırek 3000 tl yı pesın alıyolar ve sana bır evrak vermıyor.. gerı kalan kısmını 4.500 tl balat hastanesınde sofor sizden elden teslim alıyor ameliyata girmeden.. ameliyatla ilgili bir sıkıntınız oldugunda avukata verseniz bile birsey ispatlayamıyosunuz.. cunku elden alınmıs para.. Bodrum beldesındekı avukatı hemen devreye gırıyor ve sizi yalanlıyor.. verdıgınızın altında bır tutarla beyan edıyor.. ve nıye cunku ıspatlayamıyorsunuz.. bıde kredi kart yada kartla kabul etmıyolar.. cunku vergı dısı haksız kazanc.. Siz siz olun verdıgınız her tutarın kayıtlı olmasına ve elınızde belge olmasına dıkkat edın.. o belgeler sızın garantınızdır.. eger vermıyosa.. bence amelıyat bıle olmayın.. Benım amelıyatım basarısız gectı.. Burnumun ustunde kıkırdak cıktı ve sol tarafımdan nefes alamaz haldeydım.. sonra revizyon yacagız dedi.. benden onun ıcın ayrıca utanmadan para talep etti.. mecbur ılk amelıyatı o yaptıgı ıcın kendımı teslım etmektenm baska carem yoktu.. oldum.. + 400 tl tahsıl ettı.. Yanı amelıyatım neredeyse 8.000 tl.. ve sonuc basarısız ve kendısıne sordugumda buda basarısız olursa napcam dedıgımde bana verdıgı cevap dıgerınde para almayız.. benım cevabım.. benım bunu dusunmem lazım.. kendımı 3. kez sızın ellerınıze taeslım etmek mı yoksa hukuksal surecmı baslatsammı dıye acıkca yuzune soyledım.. ve ne oldu arkadaslar .. avukatı tarafından yalanlanıp .. hıcbırsey yapamadım.. Ama cok cıddıyım.. kıme amelıyat olursanız olun.. elınızde kesın delıllerınız olsun.. benım yaptıgım hayatı sız de yapmayın.. korkumdan bır daha amelıyat olamıyorum.. cocuk oyuncaghı degıl kaburgamdan kemık aldı. gogsumun altında ız var. burnumda kocaman dıkıs ızı var.. ve kendısıde farkında yaptıgının.. ama fayda etmıyor.. Sonucta adam tv kanallarına cıkarak prım yapıyor.. cunku tv kanallarına para oduyolar.. kanmayın arkadaslar.. en guzel onerı kulaktan kulaga yayılandır.. yok unlu tv cıkıyor falan gecelım bunları.. fena oyuna geldım bunu da burnumla ve odedıgım parayla odedım..

Arkadaslar sizi oncelıkle bir konuda uyarıyım.. Ben Burun ameliyatımı 7.500 tl ye yaptırdım ILKER MANAVBASI na. ama muayenesınde dırek 3000 tl yı pesın alıyolar ve sana bır evrak vermıyor.. gerı kalan kısmını 4.500 tl balat hastanesınde sofor sizden elden teslim alıyor ameliyata girmeden.. ameliyatla ilgili bir sıkıntınız oldugunda avukata verseniz bile birsey ispatlayamıyosunuz.. cunku elden alınmıs para.. Bodrum beldesındekı avukatı hemen devreye gırıyor ve sizi yalanlıyor.. verdıgınızın altında bır tutarla beyan edıyor.. ve nıye cunku ıspatlayamıyorsunuz.. bıde kredi kart yada kartla kabul etmıyolar.. cunku vergı dısı haksız kazanc.. Siz siz olun verdıgınız her tutarın kayıtlı olmasına ve elınızde belge olmasına dıkkat edın.. o belgeler sızın garantınızdır.. eger vermıyosa.. bence amelıyat bıle olmayın.. Benım amelıyatım basarısız gectı.. Burnumun ustunde kıkırdak cıktı ve sol tarafımdan nefes alamaz haldeydım.. sonra revizyon yacagız dedi.. benden onun ıcın ayrıca utanmadan para talep etti.. mecbur ılk amelıyatı o yaptıgı ıcın kendımı teslım etmektenm baska carem yoktu.. oldum.. + 400 tl tahsıl ettı.. Yanı amelıyatım neredeyse 8.000 tl.. ve sonuc basarısız ve kendısıne sordugumda buda basarısız olursa napcam dedıgımde bana verdıgı cevap dıgerınde para almayız.. benım cevabım.. benım bunu dusunmem lazım.. kendımı 3. kez sızın ellerınıze taeslım etmek mı yoksa hukuksal surecmı baslatsammı dıye acıkca yuzune soyledım.. ve ne oldu arkadaslar .. avukatı tarafından yalanlanıp .. hıcbırsey yapamadım.. Ama cok cıddıyım.. kıme amelıyat olursanız olun.. elınızde kesın delıllerınız olsun.. benım yaptıgım hayatı sız de yapmayın.. korkumdan bır daha amelıyat olamıyorum.. cocuk oyuncaghı degıl kaburgamdan kemık aldı. gogsumun altında ız var. burnumda kocaman dıkıs ızı var.. ve kendısıde farkında yaptıgının.. ama fayda etmıyor.. Sonucta adam tv kanallarına cıkarak prım yapıyor.. cunku tv kanallarına para oduyolar.. kanmayın arkadaslar.. en guzel onerı kulaktan kulaga yayılandır.. yok unlu tv cıkıyor falan gecelım bunları.. fena oyuna geldım bunu da burnumla ve odedıgım parayla odedım..

Aynı benzer olayları bana da yaşattı :KK43:((((
Keske yasamadan once buralardan arastırma yapsaydınız inanın cok uzuldum..:((( Ben baskalarıda aynı hataya dusmesın dıye herseyı detayıyla anlattım:((( Ve ne yazıkkı yapacak hıcbirsey yok. yasadıgımızla kaldık ıste. hem cebimizdekinden hemde saglıgımızdan hem umutlarımızdan hemde goruntumuzden olduk. Hayaller ve gercekler. Allah tan diliyorum hak hukuk yerini bulur devlet boyle lerinin pimini ceker.

Keske yasamadan once buralardan arastırma yapsaydınız inanın cok uzuldum..:KK43:(( Ben baskalarıda aynı hataya dusmesın dıye herseyı detayıyla anlattım:KK43:(( Ve ne yazıkkı yapacak hıcbirsey yok. yasadıgımızla kaldık ıste. hem cebimizdekinden hemde saglıgımızdan hem umutlarımızdan hemde goruntumuzden olduk. Hayaller ve gercekler. Allah tan diliyorum hak hukuk yerini bulur devlet boyle lerinin pimini ceker.
İlahi Adalet var canım ...ilker manavbaşı eninde sonunda günahlarının bedelini ödeyecek Allah verir belasını benim hayatımı mahvetti aynen keşke iyi araştırsaydım :(

Back
X