Dr.yusuf öztürkçü revizyon burun estetiği olup da memnun kalan var mı

aryaliva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
40
4
86
Dr. Yusuf öztürkçüye revizyon burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Memnun kalan ya da kalmayanların bana burdan bilgi vermesini rica ediyorum.

Ben oldum, memnun kalmadım, zira bir şey değişmedi burnumda. Tasarımıyla alakasızdı yaptığı burun. Yerinizde olsam farklı bir doktor seçerdim. Ameliyat masasındaki birkaç görüntü gerçeği yansıtmıyor. Burada bir hastası daha vardı, Yusuf Bey’e revizyon oldu, sonra yine sıkıntıları çıktı, Yusuf hoca yine ameliyat etti ama hala çok memnun değildi.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir hastasiyla konuştum cok memnundu. Acikcasi bir düşüneyim araştırayım dedim. Siz demi revizyon oldunuz?

Merhaba ben Yusuf beye ameliyat oldum 2 ay oldu. Gerçekten müthiş eskiden yamuk bi burnum vardı. Şuan bebek gibi isteyene özelden resim atabilirim

Merhaba ben Yusuf beye ameliyat oldum 2 ay oldu. Gerçekten müthiş eskiden yamuk bi burnum vardı. Şuan bebek gibi isteyene özelden resim atabilirim
Bana atabilir misin lütfen Bende doktor arıyorum revizyon için Bir de şikayetlerin neydi ne giderildi tam olarak beklentini karşıladı mi?

Ameliyat masasındaki haliyle tasarımdaki aynı mıydı?

Önemli olan 1 2 yıl sonra aynı kalması şuan birebir aynı olmasının anlamı yok burun oturdukça degisiyor
Biliyorum ama benim öteki burnum masada bile aynı değildi burun deliklerim falan aşırı asimetrikti ameliyat olmadan önce gösterdiği resimlerle alakası yoktu.şimdi tasarımla ameliyathana resimlerinin birebir aynı olduğunu görmek bile şaşırttı beni.1-2 yıla daha çok var şimdilik çok iyi inşallah böyle gider

Ne mutlu umarım tam istediğin gibi olur revizyon psikolojisi daha zordur

Ne mutlu umarım tam istediğin gibi olur revizyon psikolojisi daha zordur
İnşallah evet gerçekten kötü ben iyi niyetli biriyim o yüzden ilk ameliyatta hiç şüphe falan etmemiş sürecin bitmesini beklemiştim ilk 6 ay tabi sonra acı gerçeklerle yüzleştim revizyon olmak için cesaretimi toplamam 5 yılımı aldışimdi sürekli tetikte hissediyorum kendimi elimde olmadan ama doktoruma güveniyorumda bir yandan işte öyle kazasız belasız 3 ayı görsem rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…