Dr. Zekai Kutlubay hastası var mı?

agokhan14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
11
0
86
44
İstanbul
merhaba..ayak topuklarımda ve bazı parmaklarımda egzama var..gebelik öncesi buna bir çözüm bulmam gerek..türkiye gazetesi hastanesinde Zekai Kutlubay'a giden var mı acaba arkadaşlar..?

agohan14 bende muayene için gitmiştim..iyi bir doktor ama tedavi olarak yorum yapamıycam siz gidip tedavi oldunuzmu peki??

Bir sene önce cildimdeki sikayetlerim yüzünden Doktor Zekayi bey' e gittim.çok memnun kaldim. Gittigim hiçbir yerde tedavi olamamistim, Zekayi bey bir ay içinde cildimdeki bütün problemleri cözdü. ben kendi adima cok memnunum, cep telefonundan her zaman istedigim gibi ulasabiliyorum, bu da benim icin çok önemli, aile doktorumuz oldu. herkese siddetle tavsiye ediyorum:)

Bir sene önce cildimdeki sikayetlerim yüzünden Doktor Zekayi bey' e gittim.çok memnun kaldim. Gittigim hiçbir yerde tedavi olamamistim, Zekayi bey bir ay içinde cildimdeki bütün problemleri cözdü. ben kendi adima cok memnunum, cep telefonundan her zaman istedigim gibi ulasabiliyorum, bu da benim icin çok önemli, aile doktorumuz oldu. herkese siddetle tavsiye ediyorum:)

özel bir soru olucak ama cildinizde ki problem neydi acaba??

arkadaslar ben de zekaı beye gıtmıstım gecen sene roaccutane kullanırken. cok memnundum. ıyı bır doktordur tavsıye edıyorum

Back
X