Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Geçmiş olsun sılacım Allah en kısa zamanda doldursun kucağını minik bebişinle inşallah.

Murgiz saol yaa inşallah alışırım zeki beye dra ısınmak çok önemli benim için.

selam kızlar bende d.bakırda yaşıyorum bende yarın zeki bey'e gidecem zeki bey diyarbakırda duyulmuş bir doktor.ve bölümünde başarılı içiniz rahat olsun bakalım bende ilk defa gidecem bende hamilelik için gidiyorum.bakalım memnun kalacakmıyım.:utangac:

selam kızlar bende d.bakırda yaşıyorum bende yarın zeki bey'e gidecem zeki bey diyarbakırda duyulmuş bir doktor.ve bölümünde başarılı içiniz rahat olsun bakalım bende ilk defa gidecem bende hamilelik için gidiyorum.bakalım memnun kalacakmıyım.:utangac:

tuhaf zeki beyin tüp bebek konusunda çok iddialı olduğunu duydum ben bayramın 2. günü ordaydım belki inanamazsın ama 6-7 çift vardı tüp bebek için gelmişlerdi adam bayramda bile çalışıyordu ve ogün onlara tüp bebek uygulaması yapıyordu

evet canım çok yoğun olduğunu duydum bugün randevu aldım yarın için 4 gidecem sekreteri çok yoğun olduğunu söyledi.ablamın oğlunu zeki bey doğurdu ablam çok memnun kalmıştı.canım içiniz rahat olsun.

TUHAF canım dönüşte yaz gelişmeleri bize..

Papatya özelden mesaj atmamızı sağlıyor birbirimize ayarlar kısmından açılıyo.

Bende geçen randevu için aradığımda bana diyo akşam 8 demekki adam okadar çalışıyo yazık yaa.

Bide benim merak ettiğim şey o yoğunluğa göre verimli olabiliyormu gerçekten.

tamam canım yarın doktordan geldiğimde size yazarım.ya bir şey soracam benim yarın adetimim 3 günü alttan muane olunuyor dimi.

Ben ilk 3 muayenemi hep alttan oldum görünmedi kese falan üstten bakıyo görünmezse alttan bakar canım sen test yaptınmı hamilemisin.

yok canım bende 6 aydır istiyor ama olmadı adetliyim o yüzden bi gideyim baktırayım kendim.bakalım bir problem varmı yok mu.

Yoktur inşallah canım bi problem yaa 6 ay çok erken daha ama sen yinede dediğin gibi bi görün erkenden muayene olmak en iyisi.

Bende geçen randevu için aradığımda bana diyo akşam 8 demekki adam okadar çalışıyo yazık yaa.

Bide benim merak ettiğim şey o yoğunluğa göre verimli olabiliyormu gerçekten.

hayatım ne 8 i ben ilk randevumu akşam 9:30 da almıştım ve gece 11 de muayene oldum yarın gene 9:30 da randevum var ve üstelik sekreter kız gelmeden arayın dedi belki sarkma olabilir dedi hatta ilk gittiğimde bir hastayla problem oldu aynı senin söylediğin gibi hastada doktor bey siz bu durumda ne kadar verimli olabilirsiniz dedi ama genede her sorunu yanıtlayıp çok güzel anlatıyor :emir_bebek:

Ay walla çok merak ettim bu zeki beyi hayırlısıyla çarşamba günü gelseydi bi :))

Bide ultrasonu falan nasılki acaba 4 bıyutlu falan varmı sıla cd ye çekim falan yaparmıki..

Ay walla çok merak ettim bu zeki beyi hayırlısıyla çarşamba günü gelseydi bi :))

Bide ultrasonu falan nasılki acaba 4 bıyutlu falan varmı sıla cd ye çekim falan yaparmıki..

tkcığım dün doktordaydım senin bu sorduklarını söyliyecektim ama unuttum fakat hastane yeni yapıldı bu sene mutlaka ultrason 4 boyutludurneyse çarşambaya gittiğinde öğrenirsin herşeyi

Sana ne dedi sıla iyi haberler vardır inşallah.

benim bu 6. düşüğüm olduve şimdi onun araştırılması yapılacak 3 ay gebelik yok dedi 3 aydan sonra hamile kalabilecem her şeyin hayırlısı allahtan 9 yaşında bir oğlum var ya hiç olmasaydı o zaman çok daha zor olurdu çok şükür senin ilk bebeğinmi?a.s.

Aaa çocuğun varsa tesellin olur hiç yktan canım inşallah ikincide gelir hayırlısıyla. Benim ilk bu.

Aaa çocuğun varsa tesellin olur hiç yktan canım inşallah ikincide gelir hayırlısıyla. Benim ilk bu.

allah kucağına almaypı nasip etsin inşallah hamileliğinde hiç sorun oldumu. sigara içiyomusun bak ben oglumda sigarayı bırakamadım ama 4-5 tane içiyordum normalde bir paket içiyorum ve erken doğum yaptım doktorum ona bağladı sigarayı bırakmadın bu çocuk ondan 7 aylık doğdu dedi sigara içiyosan bence hemen kes zararın neresinden dönülürse kardır

Yok şekercim ben öğrenince Allah tarafından tiksindim sigaradan kaldıki çok uzun zamandır içerdim. Hamileliktede çok şükür maşallah aşerme dahi olmadı inşallah bööle devam eder.

tkcim 4 boyulu ulturason var tabi her gittiğimizde dr amcanmız fotomuzu çekiyo:)))))))
sıla geçmiş olsun canım inş 3 ay sonra hamiş kalırsın ve sağlıkla doğurursun

tkcim 4 boyulu ulturason var tabi her gittiğimizde dr amcanmız fotomuzu çekiyo:)))))))
sıla geçmiş olsun canım inş 3 ay sonra hamiş kalırsın ve sağlıkla doğurursun

sağol hayatım inşallah hayırlısı 2. bir çocuğu çok istiyorum özellikle oğlum için çünkü kardeşim olsun anne diye çok söylüyor:emir_bebek:

Back
X