Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Murgiz saol walla bende yarın 12 de gidiyorum dnüşte yazarım size kızlar.

Sıla inşallah müjdeli haberini burdan alırız canım seninde.

Tabiiki sılacım ama çok heyecanlıyım yarın karar günü benim için çünkü :))

Evet kızlar tavsiye ettiğiniz kadar var sevdim zeki beyi. Sanırım doğumda burda olcak ;)

slm kızlar bende zeki beye gidiyorum ve çooook memnunum. yalnız bişey soracaktım. bana geçen ay çatlak kremi önerdi bende düzenli kullanamam diye almadım sanırım hergün sürüyuorsun buda bana zor geldi.sadece bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum banyodan sonraları. ama bu ara aşırı kaşıntım var. siz neler yapıyorsunuz kullanıyormusunuz

slm kızlar bende zeki beye gidiyorum ve çooook memnunum. yalnız bişey soracaktım. bana geçen ay çatlak kremi önerdi bende düzenli kullanamam diye almadım sanırım hergün sürüyuorsun buda bana zor geldi.sadece bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum banyodan sonraları. ama bu ara aşırı kaşıntım var. siz neler yapıyorsunuz kullanıyormusunuz

aynı berçemcim bende çatlama olmuyo diye güvendim badem yağı ve bebe yağına çatlamaya bailasam alcamlaelaelaelaelaebide zaten dra da sordum badem yağıda olurmu diye dediki oda yumuşatr ama pis kokar dedi

Kızlar walla ben 3. aydan itibaren mustela adında bi çatlak kremi kullandım şimdi ise bonal kullanıyorum cildi çok elastikleştiriyo aman kaşımayın ben göğüslerimi kaşımıştım şimdi çatlaklaarrrr :(((

Bu arada sıla, papatya nerelerdesiniz kaç gündür konumuza uğrayan yok allahtan murgiz girmiş.

Berçem hoşgeldin sende transfer oldun buraya galiba nick aynı seninde ;)

Randevu ile canım ayrıca bayaa yoğun en az 1 haftaya randevu veriyo ama çok memnun kaldım ben diyarbakırda diğer dr ların yaptığı hatayı buldu zeki bey saolsun.

tkcim nasılsın oğluşun nasıl hamişlk nasıl gidiyo,biz iyiyiyz ama malum hava çok spğuk korkuyorum üşütmekten ya ,gerçi okulum evime çok yakın ama yine de yürümeye korkuyorum ,zeki bey hareketsiz kalma demişti ama yürüyemiyorum ya bu soğuklardan bende ve evde gereksiz işler yapıyorum dolanıyorum hareket olsun diye sen ne yapıyon tk yürüyüş yapıyonmu

Saol canım bende bebişde iyiyiz ama yürüyüş bendede nerdeyse yok denecek kadar azaldı maalesef soğuklar benide etkiledi ama ben yürüyünce bel ağrım çok oluyor o yüzden yürüyemiyorum yoga yapıyodum son döneme girdim ondanda korkar oldum bişi olacak diye napacaksak.

Randevun ne zaman senin canım ben c.tesi gidiyorum cdye çekicek zeki amcamız bebişi bakalım bu defa :)

Randevun ne zaman senin canım ben c.tesi gidiyorum cdye çekicek zeki amcamız bebişi bakalım bu defa :)

canım bel ağrıların için geçmiş olsun inş dahada ağırlaşmaz ben en son 26 aralıkta gitmiştim 26 ocak cumaretsi akşam düşünüyom gitmeyi annemde izmirden gelcek oda görsün diye bebişi ,cumartesi akşam saatlerindemi gitcen sen randevun kaçta gündüz çok bekleniyomuş ama acaba cumartesi akşam saatlerinde orda oluyıomu zeki beysenağlamabuarada sen kaç haftalık oldun canım takvinmler gitmiş ben 23 oldumnaniknanik

Sorma bu takvimlerin gittiği kötü olmuş yaa...Ben 11 de gidicem ama 2 defa gittim şansımdan 2sindede beklemedim inş. bu defada beklemem.

Ben sata göre 30+6 ultrasona göre 32+6.

Annenin geleceğine çok sevindim yaa ne güsel benimki şubat başı gelecek doğum için artık.

Sen neler aldın bebişe hazırlıklar ne durumda odası falan.

Sorma bu takvimlerin gittiği kötü olmuş yaa...Ben 11 de gidicem ama 2 defa gittim şansımdan 2sindede beklemedim inş. bu defada beklemem.

Ben sata göre 30+6 ultrasona göre 32+6.

Annenin geleceğine çok sevindim yaa ne güsel benimki şubat başı gelecek doğum için artık.

Sen neler aldın bebişe hazırlıklar ne durumda odası falan.

canım inş yine beklemezsin,dün okulumda bir arkadaş dei iki buçuk saat beklemişlaelaelaelaelaecanım senin yumurcak belki erken gelir bu hızla desene ,benim annemkler şübat tatili için gelcek bide nisanda annem doğum için gelcek:dance:ya ben oda kuramıyorum evde boş odam yok çalışma odamızı şimdilk boşaltamıyorum daha doğrusu deri koltuk falan var odada atılmıyoki deri koltuk takımı :bbo:park yatak aldık yatak odasına koycam şimdilik bir yaşına gelince artık o odayı bişekil boşaltacaz onun dışında bi kaç parçadaelbise hastane çıkışı ve niveanın kozmetik setini aldım hepsini bebeler sarayından aldım varya milli eğitimin arkasında mezarlık var karşısında ordan bi kre gittik bunları aldık bi daha gitsek tüm ihtiyaç biter herhalde:icecream:

Süper walla ben daha hiçbişi almadım :)))

Hepsi Ankarada annemlerce alınıyo şubatta gelecek inşallah.Kocaman göbiş var evde bebeğe dair hiçbişi yok yani :)

Bebeler sarayı benimde hoşuma gidiyor birde bebeğim mağazası var dicle kentte bize yakın bende ordan alırım zannedersem bişiler.

Back
X