Olmadı kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı kızlar
Üzülme canım vardır bunda da bi hayır daha vakti zamanı gelmemiştirOlmadı kızlar
Morfoloji düşükse mikroçip yaptır ,en kalıtelı sperm secme yontemı.Gerçekten çok aklımı kurcalıyor morfoloji konusu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim![]()
Maşallah canmm çok güzelAllah'a şükür tekrar buraya yazmak nasip oldu. Zekki beyde 3.tedavim tutu bir oğlum oldu. Ve şimdi 2 sene sonra, 2 kasım da oğlumdan kalan tek embriyo transfer oldu ve şükür gebelik testinde 2ci çizgi silikte olsa göründü ❤
Maşallah canmm çok güzelbenm de bugün 8. Gün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı
kısmet bakalım artık pazar günü kan testi yapacam. Normalde 13 Kasım ama beklemeyecem
Değil canm 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildiInsallah olacak cnm. Senin 5.gün embriyo rahat ol moralini bozma
Değil canm 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi
Olabilir canmmYanlış listeye eklemișim
Canimmmm. Çok sevindim hayırlı olsun benim de 11 Kasım da transferim var dualarınızı bekliyorumAllah'a şükür tekrar buraya yazmak nasip oldu. Zekki beyde 3.tedavim tutu bir oğlum oldu. Ve şimdi 2 sene sonra, 2 kasım da oğlumdan kalan tek embriyo transfer oldu ve şükür gebelik testinde 2ci çizgi silikte olsa göründü ❤
Canimmmm. Çok sevindim hayırlı olsun benim de 11 Kasım da transferim var dualarınızı bekliyorum
Amin canım inşallah kaçıncı gün embriyosuyduInşallah hayırlı olur transferin 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin rabbim bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah
Tavsiye ederim zeki beyi kuzucum bence çok ilgili işinde başarılı bir doktor. Bende de polikistik over vardı 11 Kasım da transfer oldum 22 Kasım test günüm dayanamadım bugün idrar testi yaptım pozitif çıkti şükür. Kesin birşey söylemek için erken amaMerhaba arkadaşlar bende zeki hocayı düşünüyorum polikistik over sendromu var bende. Benim gibi olanlar beni aydınlatabilir mi ?
Çok sevindim senin adına umarım kucağına almak da nasip olur peki süreç nasıl işliyorTavsiye ederim zeki beyi kuzucum bence çok ilgili işinde başarılı bir doktor. Bende de polikistik over vardı 11 Kasım da transfer oldum 22 Kasım test günüm dayanamadım bugün idrar testi yaptım pozitif çıkti şükür. Kesin birşey söylemek için erken ama
Amin canım insallah. Yumurta büyütücü iğneler kullanıyorsun yeterli büyüklüğe ulaşınca toplanıyor bana rahim dinlendirme yapıldı dondurulmuş embriyo transferi yapıldı kişiye özel yapıyor biraz kuzum birçok iğne ilaç kullaniyorsuÇok sevindim senin adına umarım kucağına almak da nasip olur peki süreç nasıl işliyor
benim kistlerim var onlar için tedavi veriyor mu? Sende kist var mıydı nasıl bir işlem uygulandiAmin canım insallah. Yumurta büyütücü iğneler kullanıyorsun yeterli büyüklüğe ulaşınca toplanıyor bana rahim dinlendirme yapıldı dondurulmuş embriyo transferi yapıldı kişiye özel yapıyor biraz kuzum birçok iğne ilaç kullaniyorsu