Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

cnm biliyorsun bölgede internet sıkıntısı var hic soramadim cnm ya transfer oldu mu hadi hayirlsii en zor süreç bekleme suresi ins guzel Haberler verirsin
Evet canim biliorum neti kesiliyolar ,,bugun transfer oldummm coook iyi gecti,,,,bakalim ayin 8 i sonuc gunum,,bide idrara sikisik olma olayi harika,,,,ben ilk tupte patlamak üzereydim, ,,,burda cook rahattim zorlanmadim,,cunku amac ultrasonda rahmin iyi gorunmesi ,sanki hic idrarim yok gbiydim,,darisi basina

Evet canim biliorum neti kesiliyolar ,,bugun transfer oldummm coook iyi gecti,,,,bakalim ayin 8 i sonuc gunum,,bide idrara sikisik olma olayi harika,,,,ben ilk tupte patlamak üzereydim, ,,,burda cook rahattim zorlanmadim,,cunku amac ultrasonda rahmin iyi gorunmesi ,sanki hic idrarim yok gbiydim,,darisi basina
sagol cnm ya :) kendine ugrasacak biseyler bul eğlenceli bi kitap falan oku ins guzel sonuçlanır amin

sagol cnm ya :) kendine ugrasacak biseyler bul eğlenceli bi kitap falan oku ins guzel sonuçlanır amin
Aynen oyle yapicam amin inşallah, ,zaten popodan bi fitil verdiler agri kesici acayip canim yandi,,suan ilaclardan dolayı siskin ve karnım agriyo,,bide ben kabızlık icin surup aldim,,verdikleri kagitta yazio,,agrim var biraz tadim,tuzum yok,,ama basta diolar zaten ilackarin etkisi bunlar belirti aramayın, ,inşallah hakkimda hayırlı si olsun

hadi bakalım gelsin müjdeli haberler ;)

Hayırlı olsun transferin canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hakkımızda en hayırlısını eylesin
Aminnn canim ikinci,gunum veee hicbisey hissetmiorum ben kabizlik,icin herohtimale karsi dedikleri ilaci aldim ilactan galiba icince gaz yapio biraz karnim agrio gbi, ,ayy cook degisik durumlardayim kafam allak bullak,,

Aminnn canim ikinci,gunum veee hicbisey hissetmiorum ben kabizlik,icin herohtimale karsi dedikleri ilaci aldim ilactan galiba icince gaz yapio biraz karnim agrio gbi, ,ayy cook degisik durumlardayim kafam allak bullak,,
İçini ferah tut canım güzel iyi düşün ki güzel şeyler olsun ben de yarın ilaçlarıma başlıyorum transfer için ben de heyecanliyim

İçini ferah tut canım güzel iyi düşün ki güzel şeyler olsun ben de yarın ilaçlarıma başlıyorum transfer için ben de heyecanliyim
Hadiio seninde hayırlı olsun ignelere mi basliyosun yoksa seninde adetin geldi estrofeme mi basliosun dondurulmus transfer mi

Mrb canim benim transfer gunu sayilmazsa 5gunum,,şükür. Zaman gecio gecmio arasi hicbisey hissetmiyorum endişelerim var,,dun gece cok,agladim bakalim ayin 8 ini bekliyorum
Aaa ağlamak endişelenmek yok :KK20: sakin ve huzurlu durmak çok önemli. olumlu hissetmek çok önemli lütfennnn rica ediyorum toparla kendini. herşey olabilir güzel düşünelim.

Aaa ağlamak endişelenmek yok :KK20: sakin ve huzurlu durmak çok önemli. olumlu hissetmek çok önemli lütfennnn rica ediyorum toparla kendini. herşey olabilir güzel düşünelim.
Sagol canim allah razi olsun inşallah inan bende inanıyorum guzel olcak ama,bazen elimde olmadan duygusalligim tutuo malesef Sagol allah razi olsun inşallah ayin 8onde guzel olur hayırlı ise olsun

Kızlar merhabalar.. Hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin inşallah.. Ne gibi bekleyenler de inşallah pozitif haberler alır. Gerçi daha baslamadim ama :) sormak istediğim birkaç şey var. Siz yumurta büyütme işleminde hangi iğneleri kullandınız? Kaç doz ve ne kadar paraya aldınız acaba

Kızlar merhabalar.. Hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin inşallah.. Ne gibi bekleyenler de inşallah pozitif haberler alır. Gerçi daha baslamadim ama :) sormak istediğim birkaç şey var. Siz yumurta büyütme işleminde hangi iğneleri kullandınız? Kaç doz ve ne kadar paraya aldınız acaba
Malesef çok geride kaldı ben hatırlamıyorum ama daha yeni yapanlar cevaplayacaktır.

Back
X