Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Üçüde transfer yapıldı ben düşündüm ama kabul ederim diye çekindim transfer günü kendisi üçü diyince çok mutlu oldum şimdilik salı gününü bekliyorum inşallah değerlerim yükselir
Ben iki tane transfer olabilir mi dedim çok riskli bakalım falan dedi Zeki Bey üstelik yaşım 38 hiç anlamadım :(

Kızlar opu öncesi e2 ve progesteron değeriniz kaç çıktı ben bugün kan verdim başka hastanede sonuç çıkmayınca aradım cihazları bozulmuş uğraşmıyorlarmış hemşirede bugün mutlaka ver dedi kafayı yicem düzelir mi acaba

Donduruldu ama daha önce iki kaybım var malesef. Sordum ondan mı yok dedi ikiz olursa riskli dedi sonuçta normal gebelik değil riskli gebelik kategorisindeyim.
Anladım Hayırlısı olsun dr nuza güvenin bence içinizi ferah tutun inş sağlıklı bebekleriniz olur

Arkadaşlar zeki bey ve ekibi gerçekten hakkını vererek tedavi ediyor.benim 2.denememdi ilki farklı merkezdeydi.Allah herkese güzel hayırlı haberler nasip etsin...

Hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın bende 12. Gün testimi yaptım pozitif inşallah salı günü bidaha yapacam
Amin inşallah sen ve bekleyen herkes de bebeğini kucağına alır.bugün sonucum bildirdim doktor beye. perşembe veya cuma günü kese görmeye gidecem.inşaallah bir sıkıntı olmaz

Amin inşallah sen ve bekleyen herkes de bebeğini kucağına alır.bugün sonucum bildirdim doktor beye. perşembe veya cuma günü kese görmeye gidecem.inşaallah bir sıkıntı olmaz
İnşallah sıkıntı olmaz darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına

güveniyorum şu ana kadar bana en güven veren doktor. umarım sonuç iyi olur.
Dr güven çok önemli inşallah sonuç güzel olacak ben tedaviye başladığımda çok güvendim dr çok yanlış kişilerde tedavi olduğumu anladım eşim biraz kararsızdı şimdi yanıldığını anladı tabi
önceki denemeleri nerde yapmıştın sorununuz ne sizin

Dr güven çok önemli inşallah sonuç güzel olacak ben tedaviye başladığımda çok güvendim dr çok yanlış kişilerde tedavi olduğumu anladım eşim biraz kararsızdı şimdi yanıldığını anladı tabi
önceki denemeleri nerde yapmıştın sorununuz ne sizin
Benim öncekiler normal yolla oldu. Birini 7 aylık hamileyken birini üç aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması varmış. Hiçbir doktor bulamadı Zeki Bey hemen buldu sorunu. Rezervim çok azalmış zamanla malesef. Normal yolla olamıyor iki senedir deniyoruz. Artık tüp yapalım dedi Zeki Bey.

Allah Zeki beyden razı olsun iyiki rabbim karşıma zeki beyi çıkardı ona çok çok teşekkür ederim test yaptım değerlerim artmış anne olacam önce Allah sonrada zeki beyin sayesinde

Back
X