- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini ferah tut pembemsi leke önemli değildir çok okuyoruz normal inş seninki de normaldir istirahat et kontrole kadar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar yardım edin 4 gün önce test yapmıştım pozitif salı günü Dr gidicem ama kasık ağrılarım devam ediyor bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi değişmiştir hafif pembemsi oldu çok korkuyorum
Ben de crinone jel kullanıyorumKızlar yardım edin 4 gün önce test yapmıştım pozitif salı günü Dr gidicem ama kasık ağrılarım devam ediyor bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi değişmiştir hafif pembemsi oldu çok korkuyorum
Ay canım çok sağol içime su serptin bide kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor sende de öyle oldumu kusura bakma çok sordumBen de crinone jel kullanıyorum
O öyle bazen pembe bazen kahverengi geliyordu geri.Içerde hafif bir kanama vardı benim.Önemli değil dedi Zeki Bey.Şimdi bitti şükür.Öyle yoğun bi kanaman yok içini ferah tut ama baktirmanda fayda var ultrasonda cikiyor kanama varsa hemen iğne veriliyor çünkü.Ben tedbiren 10 gün kullandım
Sağol canım ya rahatladım biraz çok sağolİçini ferah tut pembemsi leke önemli değildir çok okuyoruz normal inş seninki de normaldir istirahat et kontrole kadar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeyiiBen de crinone jel kullanıyorum
O öyle bazen pembe bazen kahverengi geliyordu geri.Içerde hafif bir kanama vardı benim.Önemli değil dedi Zeki Bey.Şimdi bitti şükür.Öyle yoğun bi kanaman yok içini ferah tut ama baktirmanda fayda var ultrasonda cikiyor kanama varsa hemen iğne veriliyor çünkü.Ben tedbiren 10 gün kullandım
Evet canım testten sonra devam etti 2 hafta kadar o ağrılar şimdi ara ara gelip gidiyor.Tabiki sor yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Ay canım çok sağol içime su serptin bide kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor sende de öyle oldumu kusura bakma çok sordum
Teşekkür ederim canım bende adet olucam die korktumEvet canım testten sonra devam etti 2 hafta kadar o ağrılar şimdi ara ara gelip gidiyor.Tabiki sor yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Amin inşallah canım hepimizinkini.Teşekkür ederim canım bende adet olucam die korktum
Allah sağlıkla bebişin i kucağına versin inş
Kızlar yardım edin 4 gün önce test yapmıştım pozitif salı günü Dr gidicem ama kasık ağrılarım devam ediyor bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi değişmiştir hafif pembemsi oldu çok korkuyorum
Bende artık transferi bekliycem 7 embriyodan üçü üçüncü gün donduruldu geri kalan 4 tanede gelişmedi moralim bozuldu ama artık yapacak birşey yok beşinci güne gitmesini bekliyordum nasip birde birşey sorucam size Opudan bir hafta geçti ilişki Hakkı'nda bir bilgi vermediler yasak olan bir süresi var mı
Ne guzel bi haber Allah bagislasinBugün ayrı bir mutluyum. Çok yakın bir arkadaşımı Zeki Bey' e yönlendirmiştim . Tüp bebek yaptırdılar. O da hamile kalmış. Çok sevindim inanın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. :)
Sağol canım iyiyim Dr geldim çok şükür keseyi gördük herşey yolunda darısı tüm isteyenlerin başına Allah Zeki beyden razı olsun inşallah bayramdan sonra kalp atışlarını dinleyecez kısmet olursaKizlar merhaba ne yapiyorsunuz
Lalecim nasil gidiyor hamilelik inşallah hersey yolundadir..
Varmi yeni basliycak olan
Hayırlı olsun Can'ım yanılmıyorsam üç transfer olmuştu tek kese mi :) birde kaçıncı gün embriyolarıydı kaç hücreli filan olduğunu hatırlıyor MusunSağol canım iyiyim Dr geldim çok şükür keseyi gördük herşey yolunda darısı tüm isteyenlerin başına Allah Zeki beyden razı olsun inşallah bayramdan sonra kalp atışlarını dinleyecez kısmet olursa
Sağol canım 3. gün embriyosuydu 3 taneydi tek kese gördük 8 h 10 h idilerHayırlı olsun Can'ım yanılmıyorsam üç transfer olmuştu tek kese mi :) birde kaçıncı gün embriyolarıydı kaç hücreli filan olduğunu hatırlıyor Musun
İnan Can'ım nasipte varsa olur benimde bir denemem var olmadı ikinci için transferi bekliyorum çabalamak gerekiyor hayırlısı böyleymiş bellide kaçıncı gün embriyosuydu kaç transfer yapıldı birde dondurulmuş embriyon kalmadı mıKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek denemem maalesef negatifZeki bey yapmıştı hiç sorun olmamasına rağmen olmadı ikinciyi düşünüyorum ama çok kararsızım