Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Kızlar yardım edin 4 gün önce test yapmıştım pozitif salı günü Dr gidicem ama kasık ağrılarım devam ediyor bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi değişmiştir hafif pembemsi oldu çok korkuyorum

Kızlar yardım edin 4 gün önce test yapmıştım pozitif salı günü Dr gidicem ama kasık ağrılarım devam ediyor bide fitil kullanıyorum bugün fitil in rengi değişmiştir hafif pembemsi oldu çok korkuyorum
İçini ferah tut pembemsi leke önemli değildir çok okuyoruz normal inş seninki de normaldir istirahat et kontrole kadar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben de crinone jel kullanıyorum
O öyle bazen pembe bazen kahverengi geliyordu geri.Içerde hafif bir kanama vardı benim.Önemli değil dedi Zeki Bey.Şimdi bitti şükür.Öyle yoğun bi kanaman yok içini ferah tut ama baktirmanda fayda var ultrasonda cikiyor kanama varsa hemen iğne veriliyor çünkü.Ben tedbiren 10 gün kullandım

O öyle bazen pembe bazen kahverengi geliyordu geri.Içerde hafif bir kanama vardı benim.Önemli değil dedi Zeki Bey.Şimdi bitti şükür.Öyle yoğun bi kanaman yok içini ferah tut ama baktirmanda fayda var ultrasonda cikiyor kanama varsa hemen iğne veriliyor çünkü.Ben tedbiren 10 gün kullandım
Ay canım çok sağol içime su serptin bide kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor sende de öyle oldumu kusura bakma çok sordum

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeyii

Ay canım çok sağol içime su serptin bide kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor sende de öyle oldumu kusura bakma çok sordum
Evet canım testten sonra devam etti 2 hafta kadar o ağrılar şimdi ara ara gelip gidiyor.Tabiki sor yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Evet canım testten sonra devam etti 2 hafta kadar o ağrılar şimdi ara ara gelip gidiyor.Tabiki sor yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Teşekkür ederim canım bende adet olucam die korktum
Allah sağlıkla bebişin i kucağına versin inş

Kizlar merhaba ne yapiyorsunuz
Lalecim nasil gidiyor hamilelik inşallah hersey yolundadir..
Varmi yeni basliycak olan

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın devam ediyor mu kanama? Umarım daha iyisindir. :) Korkma ilk dönemlerde bu tarz durumlar olabiliyor. Arkadaşların dediği gibi jelden kaynaklı da olabiliyor. Önemli olan kanamanın devam etmemesi, artmaması ve kırmızı renge dönüp yoğun olarak aktifleşmemesi.

Bende artık transferi bekliycem 7 embriyodan üçü üçüncü gün donduruldu geri kalan 4 tanede gelişmedi moralim bozuldu ama artık yapacak birşey yok beşinci güne gitmesini bekliyordum nasip birde birşey sorucam size Opudan bir hafta geçti ilişki Hakkı'nda bir bilgi vermediler yasak olan bir süresi var mı

Bugün ayrı bir mutluyum. Çok yakın bir arkadaşımı Zeki Bey' e yönlendirmiştim . Tüp bebek yaptırdılar. O da hamile kalmış. Çok sevindim inanın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. :)

Bende artık transferi bekliycem 7 embriyodan üçü üçüncü gün donduruldu geri kalan 4 tanede gelişmedi moralim bozuldu ama artık yapacak birşey yok beşinci güne gitmesini bekliyordum nasip birde birşey sorucam size Opudan bir hafta geçti ilişki Hakkı'nda bir bilgi vermediler yasak olan bir süresi var mı

Sakıncası yok. Olabilir diyorlardı bize hep.

Bugün ayrı bir mutluyum. Çok yakın bir arkadaşımı Zeki Bey' e yönlendirmiştim . Tüp bebek yaptırdılar. O da hamile kalmış. Çok sevindim inanın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. :)
Ne guzel bi haber Allah bagislasin
Darisi isteyenlere
Zeynepcim sorularım var bende Allahin izniyle temmuz 20 fln gidicem
Oncesinde konusma ve kontrol amaçlı haziran 24 te gitmek istiyorum muayene ucreti nasil odenio 24 unde gidersem temmuzda gittgmde bi daha vermem gerekiyormu o surec nasil oluyor

Kizlar merhaba ne yapiyorsunuz
Lalecim nasil gidiyor hamilelik inşallah hersey yolundadir..
Varmi yeni basliycak olan
Sağol canım iyiyim Dr geldim çok şükür keseyi gördük herşey yolunda darısı tüm isteyenlerin başına Allah Zeki beyden razı olsun inşallah bayramdan sonra kalp atışlarını dinleyecez kısmet olursa

Sağol canım iyiyim Dr geldim çok şükür keseyi gördük herşey yolunda darısı tüm isteyenlerin başına Allah Zeki beyden razı olsun inşallah bayramdan sonra kalp atışlarını dinleyecez kısmet olursa
Hayırlı olsun Can'ım yanılmıyorsam üç transfer olmuştu tek kese mi :) birde kaçıncı gün embriyolarıydı kaç hücreli filan olduğunu hatırlıyor Musun

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek denemem maalesef negatif:( Zeki bey yapmıştı hiç sorun olmamasına rağmen olmadı ikinciyi düşünüyorum ama çok kararsızım

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek denemem maalesef negatif:KK43: Zeki bey yapmıştı hiç sorun olmamasına rağmen olmadı ikinciyi düşünüyorum ama çok kararsızım
İnan Can'ım nasipte varsa olur benimde bir denemem var olmadı ikinci için transferi bekliyorum çabalamak gerekiyor hayırlısı böyleymiş bellide kaçıncı gün embriyosuydu kaç transfer yapıldı birde dondurulmuş embriyon kalmadı mı

Back
X