- 14 Aralık 2014
- 80
- 74
- 18
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :)Kızlar yaptm test 165 çıktı hamişimmmmAradm merkezi 3 gün sonra tekrar et dediler normalde 2 gün sonra olması gerekmiyo mu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :)Kızlar yaptm test 165 çıktı hamişimmmmAradm merkezi 3 gün sonra tekrar et dediler normalde 2 gün sonra olması gerekmiyo mu ??
Amin canm insallahhhayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :)
Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bildigim kadariyla 2 gün sonra yapilio.canim transferden once dondurmuslarmiydi embriyo yu.opu ne zmndi transfer 28inde olmus.Kızlar yaptm test 165 çıktı hamişimmmmAradm merkezi 3 gün sonra tekrar et dediler normalde 2 gün sonra olması gerekmiyo mu ??
Zekii Beyi çok seviyorum ben hamile kalmamş olsaydm bile yine ona giderdim tekrar denerdm. Çok doktor gezdik biz 2 senede, eşimde morfoloji bozukluğu vardı Zeki Bey tüp bebeğe gerek yok paranıza emeğinize yazık olmasn tüp bebek yapmayalım doğal yoldan olabilr diyodu ama tüm doktorlar aşılama yapalm olmasa tüp bebek deneriz dediler. Zeki Bey herşeyden önce hastanın menfaatini düşünen bi doktor.. Ben öğretmenim ondan dolayı yaz başı benm için ideal vakitti tedavi için.Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bildigim kadariyla 2 gün sonra yapilio.canim transferden once dondurmuslarmiydi embriyo yu.opu ne zmndi transfer 28inde olmus.
Zeki hocaya mi devam edceksin
Insallah kalp atislarini da duyacaksin cnm icini ferah tut.Denizinkokusu Evt canm diyarbakırdaym. Yarın testimi tekrarlicam canm ama kalp atışını duymadan sevinemiycem sanırm. Anca kalp sesinden sonra bi tam manasyla sevinebilirim
Canm mayıs ayında başlamş olsaydın keşke tedaviye doğum izni açsndan dedm.. Neden ertelednz??
Çok doğru söylüyosun canm ne kadar planlar yapsak da Allahn da bizim için bi planı var. Malesef biz aciz kullar hesap yapmadan duramıyorz. Ben 2. Dönem doğum izniyle kapanır yaz tatili de geçer sonra bebek biraz büyür die düşündüm.. Tabi bunlar hep benm planım Rabbim hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere..Insallah kalp atislarini da duyacaksin cnm icini ferah tut.
Canim olmadi tarihleri ayarlayamadik.o hesaplamalarida hic dusunmedim acikcasi emanetini gondersin Rabbim. baska bisi pek dusunmedim.
Kızlar yaptm test 165 çıktı hamişimmmmAradm merkezi 3 gün sonra tekrar et dediler normalde 2 gün sonra olması gerekmiyo mu ??
canım hayırlısı olsun Rabbim gönlune göre versın..takvımde yapmıssın Masallah..test yaptrckmısın artık yoksa artınca bıraktınmıÇok doğru söylüyosun canm ne kadar planlar yapsak da Allahn da bizim için bi planı var. Malesef biz aciz kullar hesap yapmadan duramıyorz. Ben 2. Dönem doğum izniyle kapanır yaz tatili de geçer sonra bebek biraz büyür die düşündüm.. Tabi bunlar hep benm planım Rabbim hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere..
hadi hayırlı olsun canım Insallah bu sefer de olur bebiş kac yasında suan canım ne zaman basladın dondurulmuslarınmı vardı..2 ya da 3 gün diyorlar zaten hep. Çok fark etmiyormuş. Haydi gözün aydın, ben de başladım tedaviye. Yakında kontrolüm var. Transfer gününü, hele hele sonucunu iple çekiyorum.![]()
hadi hayırlı olsun canım Insallah bu sefer de olur bebiş kac yasında suan canım ne zaman basladın dondurulmuslarınmı vardı..
yavrunun kardesi gelir ınsallah Rabbim nasip etsın.Oğlum 2 yaşında. Dondurulmuş embriyolarım vardı. Bayramdan hemen önce ilaç kullanmaya başladım. yakın tarihte transferim olacak. İçimde ayrı bir sevinç var ve de heyecan. Hadi hayırlısı diyelim.
yavrunun kardesi gelir ınsallah Rabbim nasip etsın.
bende cok heyecanlıyım adet olmayı bu kdr cok ıstememıstım..umarım olumlu olur bebegımız gelırr.
kac tane dondurulmus var cnm herhlde 2 tane koyacak dr dimi
Yaptım canm ikinci testimi de katlanmıştı değerim. Haftaya kesemizi görmeye gidicez. İnşallah sizde mutlu haberler verirsinz bize.. Ben transfer öncesi son adetimde civanperçemi kaynatıp içmiştim bi hafta boynca,, kk da bi bayan ii geliyo die yazmştı, deneyebilirsn sende.. Gerçi benim bi sorunum yoktu eşimin değerleri ii değildi ondan tüp bebek yaptrdkcanım hayırlısı olsun Rabbim gönlune göre versın..takvımde yapmıssın Masallah..test yaptrckmısın artık yoksa artınca bıraktınmı
çok şükür canım ınsallah keseyı de göreceksınız..Yaptım canm ikinci testimi de katlanmıştı değerim. Haftaya kesemizi görmeye gidicez. İnşallah sizde mutlu haberler verirsinz bize.. Ben transfer öncesi son adetimde civanperçemi kaynatıp içmiştim bi hafta boynca,, kk da bi bayan ii geliyo die yazmştı, deneyebilirsn sende.. Gerçi benim bi sorunum yoktu eşimin değerleri ii değildi ondan tüp bebek yaptrdk
İğnelere başladıktan sonra 5 gün kullandım sonra kontrole gittik yumurtalarn durumuna göre zeki bey iğneye kaç gün daha devam edeceğini söylüyor. Bu durum herkeste farklı oluyo tabii.. Yumurta toplamadan önce de lucrin die bi bi ilaç yazdıydı kullandk.çok şükür canım ınsallah keseyı de göreceksınız..
bende de bı problem yok esımdede yok cnm.hormonlarımla oynayacak bişi yapmak ıstemıyorum bende duymustum ıyı geldıgını ama riske atmıyım en ıyısı sagol yınede cnm
burdan yazmaya devam edelım ama ıyı oluyo yenı baslayacak olanlara faydalı oluyo..
yumurta buyutme asamasında kac gunde bı gdıyodun cnm dr a
hı anladım cnm ben 2 gunde bır kontrole gıdılıo sanıyodum.ona göre cagırıo demekkı..İğnelere başladıktan sonra 5 gün kullandım sonra kontrole gittik yumurtalarn durumuna göre zeki bey iğneye kaç gün daha devam edeceğini söylüyor. Bu durum herkeste farklı oluyo tabii.. Yumurta toplamadan önce de lucrin die bi bi ilaç yazdıydı kullandk.
Bu arada Bahçeci de çok hoş bi uygulama var elinde kalan ilaçları oraya veriyosun sonra senin gibi tedaviye gelen birilerine veriyo onlarda. Çöpe gitmiyo kalan ilaçlar birilerine faydası oluyo. Sevdim ben bu merkezi![]()