Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Sorma canım: ) şöyle başından anlatayım. Evliliğimizin ilk 7-8 ayında biz istemedik çocuk. İsteyip çalışmalara başladık 1,2,3,4.. Baktik 6 ay olmadi testlerimizi yapalim dedik ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik (gerçi zeki bey azosprem değil dedi azosprem hiç sprem olmamasiymis bizimki 40 50 falan çıkıyor ) neyse biz telaşlandik hemen arayışa girdik. Burda kimin ağzını açsak hakan coksuer ismi çıkıyordu. Biz o telaşla arastirmadan bakkala ekmek almaya gider gibi venividi 'de tüp bebek tedavisinde bulduk kendimizi. Merkez ve doktor çok hoşumuza gitmedi ama herkes hakan diyorsa vardır bi bildikleri dedik. Öyle başladık ikisi de dondurulmuş oldu ilki kimyasal oldu. İkincisi de tuttu ama devami gelmedi
Anladim zon günler gecirmissin.o hastaneyle ilgili olumsuz yorumlar var evet.
Cok kalabalik bi hastane ztn.
Neyse insallah zeki bey de hersey olumlu olacak.
Neyseki az da olsa sperm cikisi var cnm.
Kizkardesmde boyle bi durum yasio onlarda hic yok.
Tup bebege gittiler istanbula simdi ordalar insallah guzel sonuclarla donecekler..

Anladim zon günler gecirmissin.o hastaneyle ilgili olumsuz yorumlar var evet.
Cok kalabalik bi hastane ztn.
Neyse insallah zeki bey de hersey olumlu olacak.
Neyseki az da olsa sperm cikisi var cnm.
Kizkardesmde boyle bi durum yasio onlarda hic yok.
Tup bebege gittiler istanbula simdi ordalar insallah guzel sonuclarla donecekler..
Sağol canım inşallah burdaki herkes ablan da dahil hepimiz hayırlı sağlıklı çocuk sahibi oluruz.
Tüp bebek tedavisi ucu bucağı pek belli olmayan bi süreç aslında çok da zor sabır isteyen güç kuvvet isteyen bi serüven. Daha evleneli iki yıl bile olmadi bizim yaşım da 29 öyle aman aman çocuk da çocuk diyenlerden de değildim ama gel gör ki arkadaş eş dost toplum bizi büyük bi bunalima sürükledi. 5. 6. denemesinde tutan hamile olan iki arkadaşim var. Ben şimdiden yoruldum yiprandim diyorum onlara. Öyle deme diyorlar haklılar da. Ne zaman kucağımıza alacağımızı Allah bilir. Çok uzattim galiba :) senin sıkıntı neydi canım mahsuru yoksa sorabilir miyim ?

Sağol canım inşallah burdaki herkes ablan da dahil hepimiz hayırlı sağlıklı çocuk sahibi oluruz.
Tüp bebek tedavisi ucu bucağı pek belli olmayan bi süreç aslında çok da zor sabır isteyen güç kuvvet isteyen bi serüven. Daha evleneli iki yıl bile olmadi bizim yaşım da 29 öyle aman aman çocuk da çocuk diyenlerden de değildim ama gel gör ki arkadaş eş dost toplum bizi büyük bi bunalima sürükledi. 5. 6. denemesinde tutan hamile olan iki arkadaşim var. Ben şimdiden yoruldum yiprandim diyorum onlara. Öyle deme diyorlar haklılar da. Ne zaman kucağımıza alacağımızı Allah bilir. Çok uzattim galiba :) senin sıkıntı neydi canım mahsuru yoksa sorabilir miyim ?
Amin
Canim sen sıkıntı ya sokma kendini Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zmn olacak
Yipratma kendini hersey olacagina varir.sen gonlunu ferah tut Dr una güven.
Canim ilk testlerimizde morfoloji bozuklugu vardi %2 fln di sonraki testlerde daha yuksek cikti
Dr hic bi sebep yok dio artik varsa da bilmiyoruz herşey normal gozukuo

Yok artık çok sıkıntı yapmamaya karar verdik. Önce Allah' a sonra da işte zeki beye emanet edecez kendimizi :) İşte kısmet bazen hiçbir sebep yokken bile nasip olmayabiliyor. İlk denemen mi olacak o zaman?

Amin
Canim sen sıkıntı ya sokma kendini Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zmn olacak
Yipratma kendini hersey olacagina varir.sen gonlunu ferah tut Dr una güven.
Canim ilk testlerimizde morfoloji bozuklugu vardi %2 fln di sonraki testlerde daha yuksek cikti
Dr hic bi sebep yok dio artik varsa da bilmiyoruz herşey normal gozukuo
Yok artık çok sıkıntı yapmamaya karar verdik. Önce Allah' a sonra da işte zeki beye emanet edecez kendimizi :) İşte kısmet bazen hiçbir sebep yokken bile nasip olmayabiliyor. İlk denemen mi olacak o zaman?

Aynen cnm 4 bucuk yildr evliyiz hamile kalmadim hic.
Ilk denememiz olacak cnm asilama yaptrmstk ama olmadi

Hadi hayırlısı canım inşallah ilkinde tutar devami gelir kucağına alırsın. Sormasi ayıp merkezle ücret konusunu konuştunuz mu ?
Amin canim gecen ay kontrole gittigmde sordum danismaya 4950 hastane 1500 2000 de ilaclar dedi.
1000 tl yi ilk giriste geri kalani opu oldugunda oduyosunz dedi.

Bide test fln yaptrdinmi
Ben kendim gidip hepatit b,hiv,hcv fln testleri yaptrdim

Rica ederim canm sen suan baslamismiydin tedaviye
İkinci denemeden sonra değerim sifirlaninca işte adet oldum canım 3.günü gittim geçen cuma. Rahmime baktı daha kanaman devam edecek dedi. Bi polip gibi bişey var dedi ama kan pihtisi da olabilir onun için on gün sonra temizlendikten sonra bakalım bi de dedi. Ne zaman isterseniz baslayabiliriz dedi de bu ay kalsin dedik. Ücret falan kimseyle konuşmadık tabii. Yani başladık sayılır: )

Bide test fln yaptrdinmi
Ben kendim gidip hepatit b,hiv,hcv fln testleri yaptrdim
O dediklerini yapmadik canım ama hakan bey genetik test ile kan pitilasmasi testi istemişti onları yapmıştık. Kan pıhtılaşmasi varmış bende. Zeki bey de 9 ay iğne kullanacaksin dedi. Başka testten bahsetmedi de

O dediklerini yapmadik canım ama hakan bey genetik test ile kan pitilasmasi testi istemişti onları yapmıştık. Kan pıhtılaşmasi varmış bende. Zeki bey de 9 ay iğne kullanacaksin dedi. Başka testten bahsetmedi de
Anladim canim benden bisey istemedi de zeki bey basladiginda istycm dedi bazi testler ben genel olarak tup bebek te yapilan testler i arastrdm yaptrdm.
Pihtilasma testi aptt mi cnm bende yaptrdim

Anladim canim benden bisey istemedi de zeki bey basladiginda istycm dedi bazi testler ben genel olarak tup bebek te yapilan testler i arastrdm yaptrdm.
Pihtilasma testi aptt mi cnm bende yaptrdim
Anladım canım benden de ister o vakit. Aptt mi oluyor adını bilmiyorum da trombofil testi demişti adına. Aynı şey olabilir.

Galiba ayni sey degil cnm..ben netten bakip yaptrdm bakalım dr hangi testleri istycek insallah bu yaptrdiklarimi isterde uğraşmam :)

Galiba ayni sey degil cnm..ben netten bakip yaptrdm bakalım dr hangi testleri istycek insallah bu yaptrdiklarimi isterde uğraşmam :)
İnşallah canım: ) ama bu dediğim test de önemli. Benim abimin eşi amcamin kızı oluyor. Kan pıhtılaşmasi yüzünden 3 düşük yaşadı. 9 ay boyunca hatta doğumdan belli bi süre sonra bile her gün kan sulandirici iğne vurundu. Bizde genetik galiba bende de çıktığına göre. Hakan bey ne olur ne olmaz diye her hastasına o ignelerden verirdi (tek iyi yanı buydu galiba :) ) zeki bey böyle bi önlem alıyor mu almaya gerek görmez mi bilmiyorum ama kolay bi test bence onu da yaptir

İnşallah canım: ) ama bu dediğim test de önemli. Benim abimin eşi amcamin kızı oluyor. Kan pıhtılaşmasi yüzünden 3 düşük yaşadı. 9 ay boyunca hatta doğumdan belli bi süre sonra bile her gün kan sulandirici iğne vurundu. Bizde genetik galiba bende de çıktığına göre. Hakan bey ne olur ne olmaz diye her hastasına o ignelerden verirdi (tek iyi yanı buydu galiba :) ) zeki bey böyle bi önlem alıyor mu almaya gerek görmez mi bilmiyorum ama kolay bi test bence onu da yaptir
Canim bakalim zeki bey isterse yaptririm.
Heyecanla adetin gelmesini bekliyorum
Ya hic bu kdr istememistm :))

Kizlar selam..
Yarin basliyorum tedaviye :KK17:
Heyecanliyim baya.
Ilaclari en uygun nerden almistinz kizlar

Back
X