- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Ayhhh canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhKizlar selam..
Yarin basliyorum tedaviye
Heyecanliyim baya.
Ilaclari en uygun nerden almistinz kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhhh canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhKizlar selam..
Yarin basliyorum tedaviye
Heyecanliyim baya.
Ilaclari en uygun nerden almistinz kizlar
Sağol canim insallah..Ayhhh canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
Yok canım maalesef. Ben henüz baslamadim ama burda bazı arkadaşlar onların bi eczane ile anlaşmaları olduğunu söylemişlerdi.Sağol canim insallah..
Ilaclari nerden uyguna alacagimz la ilgili bilgin varmi canim
Canım ne yaptin ?Sağol canim insallah..
Ilaclari nerden uyguna alacagimz la ilgili bilgin varmi canim
Canim dr a gittim tedaviye basladik ilk ignemi vurdum 7 de cuma bi daha gidicem kontrole.Canım ne yaptin ?
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Bebisini kucağına aldığın mesajini da okuruz inşallahCanim dr a gittim tedaviye basladik ilk ignemi vurdum 7 de cuma bi daha gidicem kontrole.
Sagol canim Amin Insallah.Rabbim hepimize tattirsin o duyguyuHadi hayırlı uğurlu olsun canım. Bebisini kucağına aldığın mesajini da okuruz inşallah
Evet galiba hamile olmayan bi ikimiz kaldik: ) inşallah biz de kalırız da hamile sayfalarinda takiliriz :) benim adetim yeni bitti canım düşük oldu ya çok uzun sürdü çarşamba randevumuz var zeki bey bi de adet sonrası rahmi göreyim dedi. Önümüzdeki adet ile bi sıkıntı çıkmazsa baslayacaz inşallahSagol canim Amin Insallah.Rabbim hepimize tattirsin o duyguyu
Sen ne zmn basliosun
Senle benim disimzda kimsecikler yok buralarda :)
Oyle galiba cnm insallah guzel haberler veririz bizde.Evet galiba hamile olmayan bi ikimiz kaldik: ) inşallah biz de kalırız da hamile sayfalarinda takiliriz :) benim adetim yeni bitti canım düşük oldu ya çok uzun sürdü çarşamba randevumuz var zeki bey bi de adet sonrası rahmi göreyim dedi. Önümüzdeki adet ile bi sıkıntı çıkmazsa baslayacaz inşallah
İnşallah canım hepimiz için. Yok ben iki defa veni vidi de yaptim. İlk defa bahçeci' de baslayacam. Son olur umudu ile.. Sadece sen değil ki canım hepimiz bu süreçte unutkan olabiliyoruz. Mesela ben sana ücreti sormuş olabilirim ama hatirlayamadim şimdi: ) biz ücreti konuşmadık henüz. Ne kadarmış merkez ücreti canım?Oyle galiba cnm insallah guzel haberler veririz bizde.
Hadi hayirlisi Insallah bi sorun yoktur dondurulmsn vardi dimi ay ben ne unutkan oldumm
Canim insallah olck bu seferİnşallah canım hepimiz için. Yok ben iki defa veni vidi de yaptim. İlk defa bahçeci' de baslayacam. Son olur umudu ile.. Sadece sen değil ki canım hepimiz bu süreçte unutkan olabiliyoruz. Mesela ben sana ücreti sormuş olabilirim ama hatirlayamadim şimdi: ) biz ücreti konuşmadık henüz. Ne kadarmış merkez ücreti canım?
Himm demek ki ilk iğne başlangıcı ile ödeme başlıyor sayılır. Sormamda bi sakıncası yoksa sizin sıkıntı neydi canım?Canim insallah olck bu sefer
Cnm bugunde söyledi bayan 990 vericz bi sonraki kontrolde 3995 te opu da toplamda 4900 küsur
Canim bi sıkıntı yok diyor drlar ilk testlerde morfoloji düşüktü son yapilanda o da artms ama baska bi hastanede yaptrdk bilmiorm belki farkliliklar gostereblio labrtvlrlar ama ortalama %3 %5 lerde diyeblrmHimm demek ki ilk iğne başlangıcı ile ödeme başlıyor sayılır. Sormamda bi sakıncası yoksa sizin sıkıntı neydi canım?
Bi sıkıntı yoksa Allah' in izniyle olur canım stres sıkıntı yapma yeterCanim bi sıkıntı yok diyor drlar ilk testlerde morfoloji düşüktü son yapilanda o da artms ama baska bi hastanede yaptrdk bilmiorm belki farkliliklar gostereblio labrtvlrlar ama ortalama %3 %5 lerde diyeblrm
Ankaraya kaan aydosa gittk o da bi problem gormedi sperm dna hasar testi yaptrdk normal.cikti
Insallah cnm .Bi sıkıntı yoksa Allah' in izniyle olur canım stres sıkıntı yapma yeter
Ayy canım benim inşallahhhhh kaliteli sağlıklı bol miktarda sprem bulunur inşallah Allah' in izniyleInsallah cnm .
Suan kizkardesim icin streslym esi tese ameliyati oluck simdi alinmistr ameliyata sperm aranck bulurlarsa kardesim opuya alnck Insallah bulunuck Allahim yardimcilari olsn
Allah razi olsun cnm Insallah haber bekliorum hala Rabbim yuzlerine baksinAyy canım benim inşallahhhhh kaliteli sağlıklı bol miktarda sprem bulunur inşallah Allah' in izniyle
Canım inşallah ablanin güzel hayırlı haberlerini almışsındirAllah razi olsun cnm Insallah haber bekliorum hala Rabbim yuzlerine baksin
Keske guzel haberler verebilseydim malesef cnmCanım inşallah ablanin güzel hayırlı haberlerini almışsındir
Offf.Keske guzel haberler verebilseydim malesef cnmcok Üzgünüm