Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

İnşallah canım inşallahhh. Sen ne durumdasin , nasıl gidiyor iğneler?
Canim cetrodite de basladim.dün dr a gittm herşey yolunda dedi 8 yada 9 tane yumurta saydi sali yine gidcm gonal f bitirrz dedi.carsamba yada persembe opu dedi heyecanlandm cnm yaa

Canim cetrodite de basladim.dün dr a gittm herşey yolunda dedi 8 yada 9 tane yumurta saydi sali yine gidcm gonal f bitirrz dedi.carsamba yada persembe opu dedi heyecanlandm cnm yaa
Hayırlısı ile inşallah bol bol kaliteli yumurtalarin olsun :) heyecanlanir tabii insan. Kaç yumurta toplanacak kaçı döllenecek kaçınci güne gelecekler falan heyecanli süreç bunlar. Benim kasım ayinda olmuştu yumurta toplama veni vidide. Çok hızlı geçmişti hiç hatırlamıyorum hangi iğneleri vurduğumu. İlk iğneleri kendim vurmustum sanki. Sen kendin mi yapiyorsun yoksa dışarda mi vurduruyorsun canım?

Hayırlısı ile inşallah bol bol kaliteli yumurtalarin olsun :) heyecanlanir tabii insan. Kaç yumurta toplanacak kaçı döllenecek kaçınci güne gelecekler falan heyecanli süreç bunlar. Benim kasım ayinda olmuştu yumurta toplama veni vidide. Çok hızlı geçmişti hiç hatırlamıyorum hangi iğneleri vurduğumu. İlk iğneleri kendim vurmustum sanki. Sen kendin mi yapiyorsun yoksa dışarda mi vurduruyorsun canım?
Canim sagol gec yazdim ama..
Igneleri kendim vuruyorum once biraz zor tabi kendine batirmak ama acitmio emin olabilr sn
Cuma sabah toplama olacak dr hersey yolunda dedi..

Canim sagol gec yazdim ama..
Igneleri kendim vuruyorum once biraz zor tabi kendine batirmak ama acitmio emin olabilr sn
Cuma sabah toplama olacak dr hersey yolunda dedi..
Canım opudan sonra çol şiddetli gaz sancım olmuştu benm. Ama merak etme 2 güne geçiyo.. Olurda kaygılanırsın die yazdm.. Gaz sancısı için ilaç kullanmştm ben

Canım opudan sonra çol şiddetli gaz sancım olmuştu benm. Ama merak etme 2 güne geçiyo.. Olurda kaygılanırsın die yazdm.. Gaz sancısı için ilaç kullanmştm ben
Sagol canim aklimda bulunsun.cnm catlatma ignesi lucrin mi kullandin..
Bu arada sen nasilsin bebek nasil.

Anladım canım inşallah hayırlısı ile kaliteli yumurtaların olur. Mecbur kalınca iğne yapıyor tabii insan :)
Amin canim..Benim soyledigimde mantiksiz olmus cnm kusura bakma tabi sen önceden deneme yapmistin..ben sorunu aciyormu diye algilayip cevap vermisim ne kdr dalgin oldum bu aralar..

Amin canim..Benim soyledigimde mantiksiz olmus cnm kusura bakma tabi sen önceden deneme yapmistin..ben sorunu aciyormu diye algilayip cevap vermisim ne kdr dalgin oldum bu aralar..
Estağfurullah canım benim ne kusuru. Bu süreç hepimizin aklını başından almıyor mu sanki. Hayırlısı ile bu süreci güzel atlatalim inşallah Allah aklimiza mukayet olsun daha biz çocuk bakacaz aklımız lazim bize :))

Opu oldum kizlar 8 tane toplanmis iyimi bilmiyorum sayi..
Yarin bilgi verceklermis.
Dr once 7 demis cikmis sonra yine gelmiş 8 tane demis anlamadim ama sormadimda anestezinin etkisiyle..

Hadi hayırlısı canm geçmiş olsun. Kaliteli olmalari döllenmeleri önemli. boşver sayısını düşünme. İnşallah 5.güne sağlıkla kaliteyle gelirler

İyiyiz çok şükür canm.. Sayıyı kafaya takma canm mühim olan embriyoların kalitesidr. Gonal f kaçlık kullandn canm günlük ?
Insallah guzel haberler veririm cnm.
Gonalf 300 doz kullandim cnm sen kac kullanmistin.
Antibiyotik verdi onu kullanıyorum adet oluncada estrofem ve coraspin kullanmaya basliycm.artik ne zmn adet olurum bilmiorum..

Antibiyotik verdi onu kullanıyorum adet oluncada estrofem ve coraspin kullanmaya basliycm.artik ne zmn adet olurum bilmiorum..
Bende aynı canm 300lük. Bende estrofem artk kullanmıyom elimde bi paket kaldı merkeze bırakıcam al ok ? Neşeli bi kız bırakmş dersin :KK48:

Canım bişey soracam. Yumurtalarin adetin kaçıncı günü toplandi yani kaç gün iğne olmuş oldun ?

Bende aynı canm 300lük. Bende estrofem artk kullanmıyom elimde bi paket kaldı merkeze bırakıcam al ok ? Neşeli bi kız bırakmş dersin :KK48:
:KK200: canim sagol.bende dun aldim 1 kutu kac haftaya kdr kullanilio
Bide senin kac yum toplanmisti kaci dollendi cnm.daha merkezde aramadilar ben aradim onlar gun icinde arar dedi .

Canım bişey soracam. Yumurtalarin adetin kaçıncı günü toplandi yani kaç gün iğne olmuş oldun ?
Canim ayin 25 inde basladim vurmaya 14.gun toplandi 9 gun kullanmis oldum igne en son sali gunu vurdum gonalf yi
Carsamba sadece cetrodite bide catlatma ignesi vurdum.

Canim ayin 25 inde basladim vurmaya 14.gun toplandi 9 gun kullanmis oldum igne en son sali gunu vurdum gonalf yi
Carsamba sadece cetrodite bide catlatma ignesi vurdum.
Benim 10 gün önce adetim bitmesine rağmen sürpriz bi şekilde dün akşam yine başladı: ( duzensizlesti baya. Bi arkadaş 15-22 ağustos tarihleri arasında zeki bey 'in olmayacağını yazmış.biz de bugün gidip baslasak mi acaba diye düşündük onun için sordum canım. 14.gün civarında burda olamayacak erteledik bu ay

Back
X