Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Benim 10 gün önce adetim bitmesine rağmen sürpriz bi şekilde dün akşam yine başladı: ( duzensizlesti baya. Bi arkadaş 15-22 ağustos tarihleri arasında zeki bey 'in olmayacağını yazmış.biz de bugün gidip baslasak mi acaba diye düşündük onun için sordum canım. 14.gün civarında burda olamayacak erteledik bu ay
Herseyde bi hayir var cnm.
Benim 14.unde toplandi ama herkesin ayni olmayablr cnm .
O tarihlerde dbakirda olmayacağını senden duydum ilk kez cnm ee bizim transfer ne olck gerci adetim 19 agustos gozukuo ama erken olma ihtimaline karsi tedirgin oldum simdi.

Bi arayip sorsaydiniz cnm merkeze.
Daha benide aramadilar hastaneden dollendiler mi ne oldu meraktayim:KK17:

Bi arayip sorsaydiniz cnm merkeze.
Daha benide aramadilar hastaneden dollendiler mi ne oldu meraktayim:KK17:
Internetten araştırdığım kadarıyla 13-16. günler arasında toplaniyormus genelde canım kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi ama o araliklarda oluyor. Tam başlamadı gibi lekeden fazla ama tam adet gibi de değil arayacaktik eşim kalsin bu ay dedi. Aramadik. Diyarbakır bahçeci başlığı var ya canım orda bi arkadaş yazmış ben de kesin mi bilmiyorum bak yanlış bilgi vermek olmasin. Ararlar seni canım daha dur :) beni venivididen akşam aramislardi genelde akşam üstü falan arıyorlar. MeraK etme ferah tut gönlünü

Internetten araştırdığım kadarıyla 13-16. günler arasında toplaniyormus genelde canım kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi ama o araliklarda oluyor. Tam başlamadı gibi lekeden fazla ama tam adet gibi de değil arayacaktik eşim kalsin bu ay dedi. Aramadik. Diyarbakır bahçeci başlığı var ya canım orda bi arkadaş yazmış ben de kesin mi bilmiyorum bak yanlış bilgi vermek olmasin. Ararlar seni canım daha dur :) beni venivididen akşam aramislardi genelde akşam üstü falan arıyorlar. MeraK etme ferah tut gönlünü
Canim herseyde var bi hayir bizde bayramda basliycktk zeki bey yine il disini gitmisti baslayamadk bu aya kaldi iste..zamani var demekki.
Bilmiyorum ki cnm gun icinde ararlar dedi ama saat 4 oldu daha kimse aramadı merkez kaca kadr acikki

Şaka gibi ya merkezi aradim cikti dio arkadaslar.nasil bilgi vermek oluyo bu anlamadim..kizlar sureyya hanimin numarasi olan varmi ozelden yazsaniz

Şaka gibi ya merkezi aradim cikti dio arkadaslar.nasil bilgi vermek oluyo bu anlamadim..kizlar sureyya hanimin numarasi olan varmi ozelden yazsaniz
Yok bende canım inşallah birilerinde vardır. Bahçeci nasıl bilmiyorum ama venividi' de akşam aramislardi embriyologlar geç saate kadar kalıyor demişlerdi. Olmazsa Merkezden iste süreyya hanimin numarasini

Yok bende canım inşallah birilerinde vardır. Bahçeci nasıl bilmiyorum ama venividi' de akşam aramislardi embriyologlar geç saate kadar kalıyor demişlerdi. Olmazsa Merkezden iste süreyya hanimin numarasini
Cnm sinir bozucu bisey yani biz ne umutla haber bekliyoruz kimse aramiyor sormuyor.telefona bi adam cikti herkes cikti dio arycklardi dedim oyleyse ararlar dedi..ctesi yarim gun mu calisio bunlar. .

Cnm sinir bozucu bisey yani biz ne umutla haber bekliyoruz kimse aramiyor sormuyor.telefona bi adam cikti herkes cikti dio arycklardi dedim oyleyse ararlar dedi..ctesi yarim gun mu calisio bunlar. .
Yoo tüm gün bildiğim kadarıyla. Sinirlenmekte haklısın ama sakin ol canım bak görürsün ararlar gerçekten. Evt buraya kimse girmiyor pek :)

Yoo tüm gün bildiğim kadarıyla. Sinirlenmekte haklısın ama sakin ol canım bak görürsün ararlar gerçekten. Evt buraya kimse girmiyor pek :)
Canim evet aradilar simdi 4 tane dollenmis ptesi arycklarms tekrar kalanlari dondurcaklarmiis

Sagol canim haber veririm tabi.insallah kaliteli olurlar.
Senin onceki tedavilerde nasildi. Sence 4 tane nasil.
Toplanan yumurtalarin kaç tanesinin döllendigi önemli canım. Benimki doktor ilacı çok iyi ayarlayamamisti fazla doz kullandirmisti galiba çünkü ohss oldum kötü zor günler geçirdim 13 yumurta toplandi 7 tanesi dollendi. Çözdürülürken iki tanesi bozuldu. Yani 13 taneden 5 tanesi iyi kaliteymis demek ki. Seninki 7 toplandi 4'ü döllenmiş. Allah' in izniyle bunlar iyi kalitede 5.güne gelirlerse çok iyi. İnşallah Rabbim bunlarin arasindan kucağına bebiş olarak verir sana :) arkadaşim istanbulda yaptirdi pgt yöntemi ile 12 embriyodan sadece iki tanesi sağlıklı çıktı şu an ikiz hamile :) Yüce Allah' im boş birakmasin kucaklarimizi. Stres sakin yapma ve embriyo sayısına sakın takılma

Benimde 12 yumurtadan 7 si döllendi üçü üçüncü gün donduruldu sayı azdı beşinci güne bekletmek istemedik dedi yani 12 yumurtadan elde kalan üç :( üç ay geçti üzerinden bir türlü içimden gidip transfer etmek gelmiyor korkuyorum kötü bir sonuçtan :(

Benimde 12 yumurtadan 7 si döllendi üçü üçüncü gün donduruldu sayı azdı beşinci güne bekletmek istemedik dedi yani 12 yumurtadan elde kalan üç :KK43: üç ay geçti üzerinden bir türlü içimden gidip transfer etmek gelmiyor korkuyorum kötü bir sonuçtan :KK43:
Canım hiç öyle düşünme benim her iki denemede de 5.gün embriyolari transfer edildi ilki kimyasal ikincisi düşük. Burdan 3.gün embriyosu ile hamile kalan okadar çok kişi okudum ki... Yani 3'e 5'e takilma olacağı varsa oluyor olmayacaksa kaçıncı gün olursa olsun tutmuyor. Bu arada benim ikinci denemede bi embriyom 6.gün embriyosuydu düşün olmadi. Tevekkül edip istemek lazım sadece. Cesaretini topla :)

Evet benimde birinci denemem 5. Gündü hiç tutmadı kısmet inş olur bu defa isteyen herkese nasip olur Bayram'dan sonraya planladım hayırlısıyla

:KK200: canim sagol.bende dun aldim 1 kutu kac haftaya kdr kullanilio
Bide senin kac yum toplanmisti kaci dollendi cnm.daha merkezde aramadilar ben aradim onlar gun icinde arar dedi .
Canım 4 tanesi döllenmiş üzülme inşallah hayırlısyla birinci kalite olur hepsi.. Belli olmuyor inanki bazen 2. kalite embriyo tutunuyo 1. kalite tutunamıyor. Kısmet bu işler..

Back
X