Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Toplanan yumurtalarin kaç tanesinin döllendigi önemli canım. Benimki doktor ilacı çok iyi ayarlayamamisti fazla doz kullandirmisti galiba çünkü ohss oldum kötü zor günler geçirdim 13 yumurta toplandi 7 tanesi dollendi. Çözdürülürken iki tanesi bozuldu. Yani 13 taneden 5 tanesi iyi kaliteymis demek ki. Seninki 7 toplandi 4'ü döllenmiş. Allah' in izniyle bunlar iyi kalitede 5.güne gelirlerse çok iyi. İnşallah Rabbim bunlarin arasindan kucağına bebiş olarak verir sana :) arkadaşim istanbulda yaptirdi pgt yöntemi ile 12 embriyodan sadece iki tanesi sağlıklı çıktı şu an ikiz hamile :) Yüce Allah' im boş birakmasin kucaklarimizi. Stres sakin yapma ve embriyo sayısına sakın takılma
Cnm zor gunler gecirmissin insallah Rabbim yeni tedavinde yuzunu guldurur..
Cnm 8 toplanmis 4 u olgun yumurtaymis..embriyolog dediki ptesi 3.gun dondurulck acaba 5.gunu bekletmezlermi ki

Canım 4 tanesi döllenmiş üzülme inşallah hayırlısyla birinci kalite olur hepsi.. Belli olmuyor inanki bazen 2. kalite embriyo tutunuyo 1. kalite tutunamıyor. Kısmet bu işler..
Evet cnm haklisin bakalim Rabbim hayırlısıni versin.senin kactane toplandi kaci toplandi bide 5.gun embriyosumu transfer edildi..

Benimde 12 yumurtadan 7 si döllendi üçü üçüncü gün donduruldu sayı azdı beşinci güne bekletmek istemedik dedi yani 12 yumurtadan elde kalan üç :KK43: üç ay geçti üzerinden bir türlü içimden gidip transfer etmek gelmiyor korkuyorum kötü bir sonuçtan :KK43:
Canim aklina olumsuzu getirme Rabbim ol derse oluo

Cnm zor gunler gecirmissin insallah Rabbim yeni tedavinde yuzunu guldurur..
Cnm 8 toplanmis 4 u olgun yumurtaymis..embriyolog dediki ptesi 3.gun dondurulck acaba 5.gunu bekletmezlermi ki
İnşallah canım sagolasin. Valla zeki bey ilk görüşmemizde bize 5.gün embriyo transferi yapacaz dedi neye göre söyledi bilmiyorum ama bence embriyolarin gelişimine göre değişir o. Bazi embriyolar ana rahminde daha iyi tutunduğu için 3.gün yapiyolar. Onu çok düşünme. İyi bölünsünler kaliteleri iyi olsun 3 5 önemli değil.

İnşallah canım sagolasin. Valla zeki bey ilk görüşmemizde bize 5.gün embriyo transferi yapacaz dedi neye göre söyledi bilmiyorum ama bence embriyolarin gelişimine göre değişir o. Bazi embriyolar ana rahminde daha iyi tutunduğu için 3.gün yapiyolar. Onu çok düşünme. İyi bölünsünler kaliteleri iyi olsun 3 5 önemli değil.
Evet cnm su dusunceleri degistrebilsem hep evham yapiom tedirgin oluyorum.
Halbuki hersy olacağına variyo bu kdr herseyi bilmek de cok iyi bisey degil bence artik dedgn gibi 3 5 farketmio nasibi varsa 3 yada 5 te olsa oluo .. Allahim hayirlisini versin..

Evet cnm su dusunceleri degistrebilsem hep evham yapiom tedirgin oluyorum.
Halbuki hersy olacağına variyo bu kdr herseyi bilmek de cok iyi bisey degil bence artik dedgn gibi 3 5 farketmio nasibi varsa 3 yada 5 te olsa oluo .. Allahim hayirlisini versin..
Aynen öyle canım... Amin hepimize inşallah

Mrb arkadaşlar bir şeyi merak ettim transfer için adet başlangıcıyla estrofem E başlamak gerekiyor ya ilk kontrol kaçıncı gün yapılıyor birde transfere kadar kaç kere kontrole gidiliyor

Mrb arkadaşlar bir şeyi merak ettim transfer için adet başlangıcıyla estrofem E başlamak gerekiyor ya ilk kontrol kaçıncı gün yapılıyor birde transfere kadar kaç kere kontrole gidiliyor
Benim her ikisinde de adetin 2.günü başlatmıştı estrofeme. İki kere kontrole gittim. İkinci kontrolde gün verdiler transfer için cnm

Bende üç-dört gün önce adet oldum aslında bu adetle beraber transfere karar vermiştik ama aaksilik eşimin kolu kırıldı ameliyat oldu filan bu ayıda pas geçmek zorunda kaldık neyse biz Batman'dan gidiyoruz dün bu Batman yolunda ki patlama olunca çok sarsıldım sürekli önünden geçtiğimiz yer düşündümde eşimin kolu kırılmasaydı ve biz transferi yaptırsaydık bellide o an orda olacaktık Allah rahmet eylesin tüm şehitlere :(

Bende üç-dört gün önce adet oldum aslında bu adetle beraber transfere karar vermiştik ama aaksilik eşimin kolu kırıldı ameliyat oldu filan bu ayıda pas geçmek zorunda kaldık neyse biz Batman'dan gidiyoruz dün bu Batman yolunda ki patlama olunca çok sarsıldım sürekli önünden geçtiğimiz yer düşündümde eşimin kolu kırılmasaydı ve biz transferi yaptırsaydık bellide o an orda olacaktık Allah rahmet eylesin tüm şehitlere :KK43:
Allah korumuş canım her şerde bi hayır vardır. Eşin için geçmiş olsun. Transfer de geç olsun ama pozitif olsun. Benim ikinci transferim birçok nedenden sürekli erteleniyordu estrofem basliyordum bişeyler oluyordu transfer erteleniyordu. Çok üzülüyordum ama belki o dönemlerde transfer olsa hiç tutmayacakti. Transfer yapilan ay tuttu sonra düşük oldu gerçi ama en azından tutabiliyor diye umutlandim. O da bişeydir diyorum. Velhasil hayırlısı olsun

Perimasali Perimasali canim gecmis olsun Rabbim korumuş. .
Ben ayin 10 unda erken adet oldum merkezle görüştüm estrofem basladi gunde 2 tane sonra 3 e cikti sonra 4 e cikacak
Bide coraspin atıyorum gunde 1 tane

Çok teşekkür ederim Hayırlı olur inş tedavilerimiz ekime kaldı bizimkide

Bir defa kontrole çağırdılar, adetin 13. günü. O gün transfer gününü söylemşti Zeki Bey. 18. gün transferim oldu canm..

Denizinkokusu Denizinkokusu naptın canm transfer yaklaştı sanırım :KK54: İnşallah hayırlısyla pozitifi de alırsn :dua:
Canim Sağol insallah..
Ptesi gidicem 13.gunm oluo ne zmn çağırır meraktym seni 18.gunde cagirmis 5.gun embriosuydu dimi bizim 3.gun embriosu sence ne zmn cagirabilr bide rahim kalinligi kacti 18.gunde

Canim Sağol insallah..
Ptesi gidicem 13.gunm oluo ne zmn çağırır meraktym seni 18.gunde cagirmis 5.gun embriosuydu dimi bizim 3.gun embriosu sence ne zmn cagirabilr bide rahim kalinligi kacti 18.gunde
Evt benm 5. gün embriyosuydu 2 tane birinci kalite. Ben hiç sormadm kalınlığını canm sadece Zeki Bey herşey çok olumlu demişti transferden sonra bana. Bide transferden sonra bacaklarımın altına yastık koyup uyudum tam 2 bucuk saat :uykucu: Forumda okumuştum bi arkadaş tavsiye etmişti.
Hem onlar kalkın gidin demiyolar o konuda çok anlayışlı bi merkez biz 3 saatten fazla kaldık transfer sonrasnda..

Back
X