evet 3 ama içim pırpır hem yap diyorum kendime sonra moralimi bozmak istemiyorum işteyim hüngür hüngür olmazBekliyorum cnm ben ama 6 sinda testim senin 3 unde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 3 ama içim pırpır hem yap diyorum kendime sonra moralimi bozmak istemiyorum işteyim hüngür hüngür olmazBekliyorum cnm ben ama 6 sinda testim senin 3 unde mi
evet 3. ama bugun süreyyayla görüştüm 2si akşam yapacam buarada hastane yapıyuormuş nekadar yaptıgını bilen varmıBekliyorum cnm ben ama 6 sinda testim senin 3 unde mi
Hadi hayirli haberler ver cnm insallah..evet 3. ama bugun süreyyayla görüştüm 2si akşam yapacam buarada hastane yapıyuormuş nekadar yaptıgını bilen varmı
sorum 20tlHadi hayirli haberler ver cnm insallah..
Hic bilgim yok cnm en fazla 50 tl flndr herhlde.. haberlerini bekliyorz
cıkamadım işten yoksa ögle arası yapacaktım akşama kaldı daha dünya dogumda yapacam orada 15tl 24 saat yapıyorHadi hayirli haberler ver cnm insallah..
Hic bilgim yok cnm en fazla 50 tl flndr herhlde.. haberlerini bekliyorz
Hayirlisi olsun cnm..kacta vericksn 1 saattemi cikio sonuccıkamadım işten yoksa ögle arası yapacaktım akşama kaldı daha dünya dogumda yapacam orada 15tl 24 saat yapıyor
Allah yardimcin olsun cnm Insallah guzel haberler vercksn..benimde adet agrilarim bugun basladi..çok heyecanlıyım her duygu mevcut her agrı mevcut bakalım
evet ama bahçeçi mesai saati 6da bitiyor ben o yüzden dünya dogumda 7den sonra yapacam ve 2 saate kadar sonuc cıkarmış öle diyorlar inşallah pozitif olur hayırlısıyla cıglık atacam kurban kesecem mevlüt okutacam yasin okutacam yeterki olsunKacta cikacak sonucun 1 saate cikarmj.
Bahcecide uygunmus testi
Hayirlisi olsun cnm Rabbim emeklerimizi görüyor kimsenin kucagini bos birakmasin..evet ama bahçeçi mesai saati 6da bitiyor ben o yüzden dünya dogumda 7den sonra yapacam ve 2 saate kadar sonuc cıkarmış öle diyorlar inşallah pozitif olur hayırlısıyla cıglık atacam kurban kesecem mevlüt okutacam yasin okutacam yeterki olsun
amin o çok önemliHayirlisi olsun cnm Rabbim emeklerimizi görüyor kimsenin kucagini bos birakmasin..
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımamin o çok önemli
Canım sonuç ne ?amin o çok önemli
Bende merak ettim ama yazmamis hala bisey umarim guzel haberler verir.Canım sonuç ne ?
Inşallahhhh sevinçten mutluluktan unutmuştur :) senin p.tesi miydi canımBende merak ettim ama yazmamis hala bisey umarim guzel haberler verir.
Insallah canim benim sali gunu ptesi mi yaptrsam diye dusunuyorumInşallahhhh sevinçten mutluluktan unutmuştur :) senin p.tesi miydi canım
Sabredemiyorum aslında ama kararsiz kaldım baya..canim ama hic bi his yok icimde olumsz dusunyorm Rabbim hayirlisini versin.Bilmiyorum ki canım sen bilirsin. Ben her iki denemede de acele ettim 10.gün yaptım çabuk sevindim 12.günde değer düştü. Bu sefer kararlıyım 12.günden önce yaptirmayacagim. Sabredebiliyorsan bekle. Yoksa yap gitsin :) 11. gün ile 12.gün arasında çok fark olmaz galiba