Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

cnm ben bugun zeki hocaya gittim cok kotu oldum zeki hoca cok sinirli herkese yanı personele bağırıyordu ilk günümde cok gergindim bide 200 lira verdim ama hic konuşmadı ilgilenmedi acelem var ameliyatım var dedı neye uğradığımı sasırdım .. hep mi oyle . en agir doza başlıyoruz dedı biraz ürktüm yan etki yapmaz dimi
canım normalde hiç sinirli değildir kesin bir problem olmuş. iyi bir doktordur kendisi.

Hadi hepimiz,hakkinda hayirli olsun tedavimiz
hicbisey söylemedi eski doktorum hatta cok sasırdı neden tutmadı diye ama cikolata kıstım vardı yapisiklik vardı ondan tutmamış olabilir demişti sadece
bende muane oldum sukur ıyı dedı testlerımı verdım bende hafta sonu gıdıyorum dıger kontrole

Hadi hepimiz,hakkinda hayirli olsun tedavimiz

bende muane oldum sukur ıyı dedı testlerımı verdım bende hafta sonu gıdıyorum dıger kontrole
iğnelere bugun mu başlıyorsun , cnm sen fiyat konustun mu ben konuşmadım dun cok gergin diye

evet canım aksam yap dedıler baslıcam nasıpe...fıyat gecen hafta konusmustum unuttum vallahı...ama bakayım kagıtta yazıosa yazayım sana
cnm bide iğneleri ayni mi başladı acaba bana 2 ayrı igne yazdı , birinden yarim doz digerini tam doz yapacam toplam 1 buçuk milyar tuttu iğneler ins tutar da ya rabbim hayırlı olsun bu süreçte Nasıl pozitif olacam bilmiyorum eğlenceli dizi başlamak istiyorum aslinda malum bizim buranın sıkıntıları kaynanası misafiri cok bide ben gizli yapıyorum kimse bilmiyor

cnm bide iğneleri ayni mi başladı acaba bana 2 ayrı igne yazdı , birinden yarim doz digerini tam doz yapacam toplam 1 buçuk milyar tuttu iğneler ins tutar da ya rabbim hayırlı olsun bu süreçte Nasıl pozitif olacam bilmiyorum eğlenceli dizi başlamak istiyorum aslinda malum bizim buranın sıkıntıları kaynanası misafiri cok bide ben gizli yapıyorum kimse bilmiyor
benımde aynı tuttu benımde bırsuru ıgne galıba kutular...bırı gonalf bılıom dıgerını dr cmrtesı solucekmıs ona gore kullancam ıgnemı dıe bkmadım yanı...bende gızlıom nasp hersey

benımde aynı tuttu benımde bırsuru ıgne galıba kutular...bırı gonalf bılıom dıgerını dr cmrtesı solucekmıs ona gore kullancam ıgnemı dıe bkmadım yanı...bende gızlıom nasp hersey
ins tutar cnm ins ya ben ikiz istiyorum zeki hoca bu istegimi goz ardı eder mi :( 2 tane transfer etse keske

Back
X