Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Benim kadar istekli değil ama çok konustum beni üzmek istemediği için daha ılımlı artık. ..ilac icin maximum doz 375 sana ne kadar verildi
Anladım canım hayırlısı olsun sizin için de.. 250 vurunuyordum günlük canım. Önceki denememi hiçbir ama hiç hatırlamıyorum ama bu sefer her gün 250 gonal -f vurundm

Canim nasilsin naptin tedavi nasil gidiyor
merhaba cnm sagol sorduğun icin
transferim gerçekleşti 7. günüm cok korkuyorum Zaman gecmiyor
birde idrar yollari enfeksiyonuna yakalandım cok afedersin her idrarda kan var , antibiyotik başladım
kotu düşünmek istemiyorum ama ins tutar . sen nasılsın

birde idrar yollari enfeksiyonuna yakalandım cok afedersin her idrarda kan var , antibiyotik başladım
Bebcede kötü düşünmeyin inşallah bebisleriniz sizinledir..kaçıncı gün emb.? Blast ise 10.gun kanda çıkar. guzel haberler verin bize inşallah

ayyy cok gecmıs olsun ıyı dusun ıyı olsun ınan coktan sorucaktım ama forsat olmadı ben uzgunum ama hayat devam edıyor

Arkadaşlar sizlerde zeki hocanın numarası var mı? herhangi bir sorunuz olduğunda kime soruyorsunuz merkezde.

Merhaba canım ben de zeki bey 'deyim daha transfer olmadı. Estrofeme başladım. Nasıl hissediyorsun kendini ,var mi belirtin falan ?:)
cnm bu benim 3. denemem hic bi belirtim yok sadece heyecanlıyım bisey hissetmiyorum ins guzel sonuclar aliriz seninde hayırlı olsun tedavin

Arkadaşlar sizlerde zeki hocanın numarası var mı? herhangi bir sorunuz olduğunda kime soruyorsunuz merkezde.
Güya süreyya hanım numarasını verdi istediğiniz zaman arayin diye. İki defa aramam gerekti sagolsun ikisinde de ne açtı ne de geri döndü. Hatta sitem ettim ben. İlkinde hastaydim falan filan dedi. Ikincisini tekrarlama gereği duymadim! Bi daha aramadim. Doktor beyi aradik hemşiresi açıyor cevap veriyor gerekirse doktora sorup dönüyor canim. Arkadaş gonderecem demiş sana yoksa bende de var gönderirim olmazsa..

Güya süreyya hanım numarasını verdi istediğiniz zaman arayin diye. İki defa aramam gerekti sagolsun ikisinde de ne açtı ne de geri döndü. Hatta sitem ettim ben. İlkinde hastaydim falan filan dedi. Ikincisini tekrarlama gereği duymadim! Bi daha aramadim. Doktor beyi aradik hemşiresi açıyor cevap veriyor gerekirse doktora sorup dönüyor canim. Arkadaş gonderecem demiş sana yoksa bende de var gönderirim olmazsa..
teşekkür ederim canım aldim numarayı. evet ben de senin gibi sorunlar yaşadım bu konuda canım sıkıldı doktor beyi araRim artik

kizlar bende korktuğum bi durumda kimseye ulaşamıyorum ! zeki hocayı defalarca arıyorum ulasana kadar .. sureyya hanıma da pek ulaşamıyorum anca çevrimiçi yakalarsam hemen yazıyorum
bi cok kişinin yorumlarını okuyorum burda hasta dr ilişkileri cok iyi olanları görüyorum imreniyorum .. (zeki hocayla olan degil, forumdaki baska kızların yorumlari )
zor süreçlerden geçiyoruz tmm dr da yogun ama bence içimizi rahatlatmak onun gorevi yanlis miyim ?
talip gul Prof olmasına rağmen ben sürekli onu cepten arıyordum müsait olmayınca toplantıdayım diye mesaj atıyordu , cevapsız aramami gorur görmez kendi donuyordu ve sabırla her sorumu cevaplıyordu

sureyya Hanma daha cok ulaşabiliyorum doktordan sağolsun yardımcı oluyor ama insan bi yerde doktoruyla konuşmak istiyor

Back
X