Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Selamm,çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Ama tam anlayamadım.Dondurulan yumurtalarımı kaybetme ihtimali var:KK43:(( Ben bu ay mutlaka dondurma işlemine başlamak istiyorum.Geçen zamanda daha fazla kayba uğramamak için...Ya istanbul ya diyarbakırda ki zeki akkum.istanbulun maliyeti çok fazla.Ne yapacagimi bilemiyorum.diyarbakırda ki bahçeli de dondurma işlemi yapılıyor mu acaba?sizin tercih neresi oldu?

Merhaba
Evet dondurma işlemini yapıyorlar. Benim de daha önce 2 kez denemem oldu. Şuan 2. Çocuğuma gebeyim. Gayet ilgili bir hekim ve çalışan kadrosu başarılı. Bence bir gidip görüşün. Yüzyüze konuşmakta fayda var.

Merhaba zeynep hanım,
Siz diyarbakırda ki bahçeci tüp merkezine mi gittiniz?sizin işlemde mi yumurta dondurma işlemiydi? Diğer ay bahçeci tüp merkezine görüşmek için gitmeyi düşünüyorum.sadece tedirginim.iyi korunmayıp bozulabilir mi diye çok korkuyorum,Allah göstermesin de...
Sizin bebeklere de allah can sağlığı versin.Allah Analı babalı büyütsün.İnşallah bana da bigün kısmet olur:))

Merhaba zeynep hanım,
Siz diyarbakırda ki bahçeci tüp merkezine mi gittiniz?sizin işlemde mi yumurta dondurma işlemiydi? Diğer ay bahçeci tüp merkezine görüşmek için gitmeyi düşünüyorum.sadece tedirginim.iyi korunmayıp bozulabilir mi diye çok korkuyorum,Allah göstermesin de...
Sizin bebeklere de allah can sağlığı versin.Allah Analı babalı büyütsün.İnşallah bana da bigün kısmet olur:))

Merhabalar Elif hanım
Evet ben de Diyarbakır Bahçeci Tüpbebek merkezinde denedim. Hatta aynı dönem dondurulmuş embriyolarım ile bu 2. Gebeliğim. İlk denememde bir oğlum oldu. Şimdi ise takiplerim devam ediyor. Allah size de nasip etsin inşallah. Merkez olarak tüm donanımlara sahipler. Sizde gidince gerekli bilgilendirmeyi yaparlar zaten. Hayırlısı olsun☺

Selam kızlar marta diyarbakır zeki beyde 3.tedaviye başlıyorum var mi benimle bu süreci paylaşan:KK19:

Hadi hayırlısı inşallah ikimizde buraya :anneadayı:haberimizi veririiz:KK200:

Ön görüşme yaptin mi daha önce nerelerde yaptin tedavilerini
İki tedavi de zeki beyle olmuştu ama negatif sonuç aldık nasipte yokmuş . Tekrara zeki beyle başlayacağız inşallah bugün görüştük önümüzde ki adetinde başlayalım dedi hadi hayırlısı. Kromozom analizi yaptıracağız tabi öncesinde sonclar bu ay ki adwtmime yetisirse hemen başlıyoruz :) sen nerelerde yaptırdım öncekileri canim

İki tedavi de zeki beyle olmuştu ama negatif sonuç aldık nasipte yokmuş . Tekrara zeki beyle başlayacağız inşallah bugün görüştük önümüzde ki adetinde başlayalım dedi hadi hayırlısı. Kromozom analizi yaptıracağız tabi öncesinde sonclar bu ay ki adwtmime yetisirse hemen başlıyoruz :) sen nerelerde yaptırdım öncekileri canim

Hikayem burda. Biz mardinden gelecez eğer ilk görüşme de sorun görmese hemen başlamak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/

Mrb kizlar ben bu konuyu acmistim,,,gecen aylarda ise zeki/beyde negatif tup bebek/denemem vardi,,,,,memeroialde basarisiz asilama/ve ordada negatif tup/bebek denemem var,ve birtane de kurtajla sonuclanan dogal gebeligim vardi,,,sukurler olsun tekrar dogal yoldan hamile kaldim

,rabbimin izniyle yine dogal yoldan hamile/kaldim,,,umidimi kaybettigim/anlar cok/oldu,,,rabbim herkese nasip etsin

Mrb kizlar ben bu konuyu acmistim,,,gecen aylarda ise zeki/beyde negatif tup bebek/denemem vardi,,,,,memeroialde basarisiz asilama/ve ordada negatif tup/bebek denemem var,ve birtane de kurtajla sonuclanan dogal gebeligim vardi,,,sukurler olsun tekrar dogal yoldan hamile kaldim

,rabbimin izniyle yine dogal yoldan hamile/kaldim,,,umidimi kaybettigim/anlar cok/oldu,,,rabbim herkese nasip etsin

Her Nasip Vaktine esirdir.
Geçmişi okudum yazdıklarım da dikkatimi cekti. Acaba ne yapmıştır diye merak ederken güzel haberini almak cokiyi geldi..
Bende allahin izniyle 3.tedavime başlıyorum

Geçmişi okudum yazdıklarım da dikkatimi cekti. Acaba ne yapmıştır diye merak ederken güzel haberini almak cokiyi geldi..
Ayy/hadi/hayirlisi/olsun,,,zeki/beyde/mi baslion ben/dogal hamile/kaldim,,,simdi/sehir/disindayim/nasip olur saglikli/dvm/eder se zeki/beye/gelicem/

Allah razi olsun cok/zor/donemler/geciridm/ben ama/kesinlikle/baslamadan d vitaminine/baktir oyle basla/derim

Canan/karatayi/dinlemistim,d/vitamini dusuk/olan hamile/kalmaz,,tup/tutmaz/vs,,bende/yasadim/hepsini, ,,hersey/negatif/idi/benim,,,gecen ay baktirdik esimle/tabiki/bizim/cok/kötü idi,,onun/ilacinida almıştık

Evet d vitamini çok kıymetli gerçekten bende over rezervim çok azdı d vitamini sayesinde az da olsa kaliteli yumurtaların oluşmuştu . Şimdi gene kullanıyorum d vitamini inşallah tekrar faydasını görürüm

Evet d vitamini çok kıymetli gerçekten bende over rezervim çok azdı d vitamini sayesinde az da olsa kaliteli yumurtaların oluşmuştu . Şimdi gene kullanıyorum d vitamini inşallah tekrar faydasını görürüm

Eczaneden ne diye alıyorsun s vitamini? Ben folibiol başlamak istiyorum

Eczaneden ne diye alıyorsun s vitamini? Ben folibiol başlamak istiyorum
Benim d vitaminim çok düşüktü canım doktor yazmıştı dahiliyeci . Bata araştırdım bunu yumurta kalitesi için en önemli seylerden biri d vitaminiymis . Ben faydasını gördüm çok şukir bu senede eczaneden kendim aldm devit 3 damla günde 10 damla ekmeğe damlatip yiyorum .

Hayırlı olsun canım.darısı başımıza inşallah.sizdeki sorun neydi? Ben 5 yıl içinde 2 defa doğalbyolla gebe kaldım.biri dış gebelikle diğeri de düşükle sonuçlandı. Çok zor xamanlar geçirdim. Sbenim artık pek umudum yok:( artık geceleri uyuyamıyorum.bu gidişle aklımı yitirecem. Bizde hareketlilik ve morfoloji 0. Neler yaptığını yaz olur mu.belki umut olur bizede...

Back
X