Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Ben diyarbakır dayım. Şehir dışından gelip gitmek zor oluyor. Ben de bi ara şehir dışına gidip geliyordum çok zor geliyordu bana. Testlerin hepsini yaptırmanız iyi olmuş. Aklınızda soru işareti kalmaz.

Sizin kaç tane yumurtaniz olmuştu birde zeki hoca hemen transfer yapmıyor anladığım kadarıyla opu olduktan sonra şimdi hangi aşamadasin

dondurulmuş transfer ediyor çünkü tutunma şansı daha yüksek dedi bana. opu dan sonra adet olmayı bekliyorsunuz ve transfer gerçekleşiyor. Yani eğer başka bir probleminiz yoksa. Ben şu an histereskopi olucam ve sonra transfer olacak. Yani iki adet dönemi demek benim için. İlk adetimde histereskopi ikinci adetimde transfer olacak.

Allah nasip ederse bizde baslayacagimiz zaman histereskopi olmayı düşünüyorum bende belki yapışiklik vardır diye düşünüyorum

yapışıklık olup olmadığı opu da belli oluyor zaten. O zaman karar veriyor histereskopi olup olmayacağına. Fiyat olarak 8-9 bini buluyor.

Allah nasip ederse bizde baslayacagimiz zaman histereskopi olmayı düşünüyorum bende belki yapışiklik vardır diye düşünüyorum

Dondurulmuş transfer yaparak şansı arttırıyor doktor. Benim bu şekilde 2. Gebeliğim çok şükür kazasız belasız ilerliyor. Histereskopi için de gerçekten lüzum görülürse yapıyorlar. Bende istemiştim çevreden duyuphani şu her duyduğumuza yönelme durumları var ya tedavide. Zeki bey gerekli herşeyi yapacaktır rahat olunVe çok çok güler yüzlü

Gerçekten sizin söylediğiniz gibi ne söylenirse onu kendinizde arıyoruz Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Merhaba lar kızlar bizde denedik bahcecide geçen sene malesef tutmadı 2 dondurulmuş daha var yine deniycz Rabbim aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin zeki hoca kesinlikle süper bi dr Yen'i başlayanlar hayırlı olsun

Merhaba lar kızlar bizde denedik bahcecide geçen sene malesef tutmadı 2 dondurulmuş daha var yine deniycz Rabbim aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin zeki hoca kesinlikle süper bi dr Yen'i başlayanlar hayırlı olsun
Teşekkür ederiz. Siz ne zaman başlayacaksınız acaba? Neden tutmadığıyla ilgili bişey söylediler mi size?

Teşekkür ederiz. Siz ne zaman başlayacaksınız acaba? Neden tutmadığıyla ilgili bişey söylediler mi size?
Hayırlı olsun. Benımde sızın sorunla aynı kanallarım tıkalı. Benımde yumurta toplandıktan sonra adwt oldum sonra rahım fılmı cektı. Ikıncı adetımı oldum sımdı ılac alıyorum bır kac gun sonra Allahın ıznıyle transfer olacam.Allah hepımızın emegını bosa cıkarmasın.kac yumurta topladılar sızden ve kac emnrıyo olustu soyledılermı sıze

Arkadaslar zekı beyden sasmayın.gercekten d bakırda en ıyı doktor.hakan coksuele hakkımı helal etmıyorum yalancının onde gıdenı. Bırsuru para aldı bızden embrıyo ypıstırıcı yok mıkro cıp ondan sonra akupuntur uyguladım dedı hepsı yalan. Bır arastırma bıle yapmadı. Hıc bır sekılde kac yumurta toplandı kac embrıyo oldu bılgısını vermedı. Insanların hayallerıyle oynuyor ınsanlarla dalga gecıyo.aldıgı para haram olsun

Ne kadar da güzel anlatmışsiniz gerçekten hakan coksuer e para vermekten sen hiç yapmam daha iyi ben ilk tüp bebek denememi orada yaptım sen sormasan zaten söylemiyorlar ne kadar yumurta toplandı tutmadığı zaman aradık neden tutmadı hiç bir şey söylemediler

Hayırlı olsun. Benımde sızın sorunla aynı kanallarım tıkalı. Benımde yumurta toplandıktan sonra adwt oldum sonra rahım fılmı cektı. Ikıncı adetımı oldum sımdı ılac alıyorum bır kac gun sonra Allahın ıznıyle transfer olacam.Allah hepımızın emegını bosa cıkarmasın.kac yumurta topladılar sızden ve kac emnrıyo olustu soyledılermı sıze
Benim bugün belli olacak kaç yumurta dondurulacağı. Bugün 5. gün çok heyecanlıyım. Ne güzel sizin sonuç almanıza az kalmış. Benim transfer eylülde olacak. Günler geçmiyor resmen. Ben buradan araştırıp da Zeki beyi tercih ettim. Hakan bey hakkında olumsuz bir çok şey duydum burada onun için Zeki beyi tercih ettim.

Canım eylül sonu yada ekimde düşünüyoruz neden tutmadığıyla ilgili hiçbişey söylemedi dr bazı hastalarımzda umutsuz oluyoruz ama onlarda tutuyor sizden umutluyduk ama olmadı dedi sizden tüp bebek öncesi hangi testleri istedi zeki hoca

Benim bugün belli olacak kaç yumurta dondurulacağı. Bugün 5. gün çok heyecanlıyım. Ne güzel sizin sonuç almanıza az kalmış. Benim transfer eylülde olacak. Günler geçmiyor resmen. Ben buradan araştırıp da Zeki beyi tercih ettim. Hakan bey hakkında olumsuz bir çok şey duydum burada onun için Zeki beyi tercih ettim.
Hayırlı sonuçlar almışsındır İnşAllah

Transferiniz belli oldu mu kaç tane embriyonuz var

Back
X