Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasip ederse bizde baslayacagimiz zaman histereskopi olmayı düşünüyorum bende belki yapışiklik vardır diye düşünüyorum
Teşekkür ederiz. Siz ne zaman başlayacaksınız acaba? Neden tutmadığıyla ilgili bişey söylediler mi size?Merhaba lar kızlar bizde denedik bahcecide geçen sene malesef tutmadı 2 dondurulmuş daha var yine deniycz Rabbim aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin zeki hoca kesinlikle süper bi dr Yen'i başlayanlar hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Benımde sızın sorunla aynı kanallarım tıkalı. Benımde yumurta toplandıktan sonra adwt oldum sonra rahım fılmı cektı. Ikıncı adetımı oldum sımdı ılac alıyorum bır kac gun sonra Allahın ıznıyle transfer olacam.Allah hepımızın emegını bosa cıkarmasın.kac yumurta topladılar sızden ve kac emnrıyo olustu soyledılermı sızeTeşekkür ederiz. Siz ne zaman başlayacaksınız acaba? Neden tutmadığıyla ilgili bişey söylediler mi size?
Benim bugün belli olacak kaç yumurta dondurulacağı. Bugün 5. gün çok heyecanlıyım. Ne güzel sizin sonuç almanıza az kalmış. Benim transfer eylülde olacak. Günler geçmiyor resmen. Ben buradan araştırıp da Zeki beyi tercih ettim. Hakan bey hakkında olumsuz bir çok şey duydum burada onun için Zeki beyi tercih ettim.Hayırlı olsun. Benımde sızın sorunla aynı kanallarım tıkalı. Benımde yumurta toplandıktan sonra adwt oldum sonra rahım fılmı cektı. Ikıncı adetımı oldum sımdı ılac alıyorum bır kac gun sonra Allahın ıznıyle transfer olacam.Allah hepımızın emegını bosa cıkarmasın.kac yumurta topladılar sızden ve kac emnrıyo olustu soyledılermı sıze
Canım eylül sonu yada ekimde düşünüyoruz neden tutmadığıyla ilgili hiçbişey söylemedi dr bazı hastalarımzda umutsuz oluyoruz ama onlarda tutuyor sizden umutluyduk ama olmadı dedi sizden tüp bebek öncesi hangi testleri istedi zeki hocaTeşekkür ederiz. Siz ne zaman başlayacaksınız acaba? Neden tutmadığıyla ilgili bişey söylediler mi size?
Hayırlı sonuçlar almışsındır İnşAllahBenim bugün belli olacak kaç yumurta dondurulacağı. Bugün 5. gün çok heyecanlıyım. Ne güzel sizin sonuç almanıza az kalmış. Benim transfer eylülde olacak. Günler geçmiyor resmen. Ben buradan araştırıp da Zeki beyi tercih ettim. Hakan bey hakkında olumsuz bir çok şey duydum burada onun için Zeki beyi tercih ettim.
Transferiniz belli oldu mu kaç tane embriyonuz varHayırlı olsun. Benımde sızın sorunla aynı kanallarım tıkalı. Benımde yumurta toplandıktan sonra adwt oldum sonra rahım fılmı cektı. Ikıncı adetımı oldum sımdı ılac alıyorum bır kac gun sonra Allahın ıznıyle transfer olacam.Allah hepımızın emegını bosa cıkarmasın.kac yumurta topladılar sızden ve kac emnrıyo olustu soyledılermı sıze