Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet canim az kaldi persembe gunu tahlilim.korkuyorum.bana dua edin.ins.tutmustur.Allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin.M Mehtap2147 naptın canım? Bugünlerde tahlil yapacaksın sanırım? Hayırlı haberlerini bekliyoruz. :)
İnşallah tutmuştur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz :) Ben de sabırsızlanıyorum bir an önce transferim gerçekleşsin istiyorum ama demek ki doğru zaman değil benim için. Biraz daha sabır gerekiyor bana :) Allahım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ewet canim az kaldi persembe gunu tahlilim.korkuyorum.bana dua edin.ins.tutmustur.Allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin.
İnşallah pozitif çıkar, dakikalar geçmiyor değil mi. Bizimde 5.gün embriyosuydu, 3 nisanda transfer oldu. 13 Nisan test tarihiydi. Eşim acele etti 11 nisanda gittik, 30 üzeri ise hcg zaten vardır, yoksada sıfır olur dedi. Sonuç 258 çıktı. Sen bilirsin ama yarın sabahta yapabilirsin, Allahın izniyle varsa zaten çıkar, :) Dua edeceğim senin için. İyi haberlerle gelirsin inşallah.Ewet canim az kaldi persembe gunu tahlilim.korkuyorum.bana dua edin.ins.tutmustur.Allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin.
Hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz.İnşallah pozitif çıkar, dakikalar geçmiyor değil mi. Bizimde 5.gün embriyosuydu, 3 nisanda transfer oldu. 13 Nisan test tarihiydi. Eşim acele etti 11 nisanda gittik, 30 üzeri ise hcg zaten vardır, yoksada sıfır olur dedi. Sonuç 258 çıktı. Sen bilirsin ama yarın sabahta yapabilirsin, Allahın izniyle varsa zaten çıkar, :) Dua edeceğim senin için. İyi haberlerle gelirsin inşallah.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sizde hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz İnşallah. Bizim 2. denemeydi. 2 tane transfer edildi. Çok şükür ikiside tuttu. Geçen sayfada ayrıntılı olarak yazdım geçtiğimiz aşamaları.Hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz.Hamilelik haberleri beni çok umutlandırıyor. Hele bu sayfada olanlar daha da çok. Benim transferim daha olmadı ama inşallah benimki de tutar diyorum. Sizin ilk denemeniz miydi? Tek embriyo mu transfer edildi size?
Ne kadar güzel ya. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bana da iki tane transfer yapılacak. İnşallah benim de ikizlerim olur.Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sizde hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz İnşallah. Bizim 2. denemeydi. 2 tane transfer edildi. Çok şükür ikiside tuttu. Geçen sayfada ayrıntılı olarak yazdım geçtiğimiz aşamaları.
İnşallah, darısı tüm isteyenlerin başına :)Ne kadar güzel ya. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bana da iki tane transfer yapılacak. İnşallah benim de ikizlerim olur.
Hayırlı olur inşallah.Kızlar transfer öncesi sadece Estrofem verdi doktor. Sizde de böyle miydi? Dün ertelendiğini düşünüp hayal kırıklığıyla çıktım merkezden şimdi fark ettim ne yazdığını.
Çok üzüldümArkadaslar benim 5 inci denememde negatif.cok gercekten.zor bir sinavdan geciyoruz.Rabbim sabir versin.cok kotuyum gercekten.ins.sizin pozitif olur.ben aklimi yemek uzereyim.hic bir sorun yok diyorlar ama tutunmuyor.Allah sizlerin ins.emegini bosa cikarmaz.Bizede sabir guc verir ins.
Canım çok üzüldüm benimde ilk denemem negatif oldu 3.gün embriyosu 2 tane konulmuştu üzüntünü yaşa ama çabuk toparlan vazgeçmek Yok Rabbim nasip edecek inşAllahArkadaslar benim 5 inci denememde negatif.cok gercekten.zor bir sinavdan geciyoruz.Rabbim sabir versin.cok kotuyum gercekten.ins.sizin pozitif olur.ben aklimi yemek uzereyim.hic bir sorun yok diyorlar ama tutunmuyor.Allah sizlerin ins.emegini bosa cikarmaz.Bizede sabir guc verir ins.
Canım çok üzüldüm. Yazacak bişey bulamıyorum. Bu da bizim imtihanımız sanırım. İnşallah tez vakitte kendini toparlarsın. Normal hayatına dönersin.Arkadaslar benim 5 inci denememde negatif.cok gercekten.zor bir sinavdan geciyoruz.Rabbim sabir versin.cok kotuyum gercekten.ins.sizin pozitif olur.ben aklimi yemek uzereyim.hic bir sorun yok diyorlar ama tutunmuyor.Allah sizlerin ins.emegini bosa cikarmaz.Bizede sabir guc verir ins.
Merhaba dr a görün bi bence kist fln mı var acaba belkide dediğin gibi histereskopi sebep olmuşturKızlar merhaba tekrardan. Ben transfer için adet olmayı bekliyorum ama bi türlü adetim gelmedi. Bugün 39. günüm. 3 kez test aldım yaptım bişey çıkmadı. Histereskopi olmuştum acaba onun etkisi mi bilemedim. Bu hafta da gelmezse öbür haftaya doktora gideceğim artık. Sizde durumlar nasıl? Var mı yeni başlayanlar?