Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Slm arkadaşlar bugün transfer im oldu saat 15 civarı iki embriyo transfer edildi birde transfer yapıldığı zaman e2 hormonunu birde diğer yaptığınız testleri size söyleyecek ler ( benim e2 hormonunu 140 çıkmış porogesteron hormonu 17 çıkmıs )
Canım işlem nasıldı uzun sürdü mü ne kadar süre yattın idrar yoğunluğunu ne yaptın

T taliha21 hadi hayırlı olsun transferin canım. Aramızda ilk sen transfer oldun. İnşallah güzel haberini alırız. Bana da iki embriyo transferi yapılacak inşallah ikisi de tutunur :)

Canım işlem nasıldı uzun sürdü mü ne kadar süre yattın idrar yoğunluğunu ne yaptın
Canım işlem bir 15 dj sürdü ama idrara çok sıkışmıştım ve ultrasyon dan bakıp çok sıkışık olduğunda hemşire sana söylüyor bir pet şişe verip boşaltmanı söylüyor zaten ondan sonra transfer yapılıyor

Birde canım bana verilen ilaçlar şöyle ( crinonel jel. Folik asit .devit 3 damla.clekane iğne göbekten yapılacak .birde estrofem ) bu akşam da burda otel de kalacak artık hayırlısı

T taliha21 canım hayırlı uğurlu olsun inşAllah tutunurlar sana sırayla peşpeşe veririz haberleri benimde ctesi olacak transfer öncesi Rahim kalınlığı için gittignde progesteron ve e2 kaç çıkmıştı benimkine hemşire e2 ye 164 progesteron a 0.30 dedi eğer yanlış anlamadıysam

T taliha21 canım hayırlı uğurlu olsun inşAllah tutunurlar sana sırayla peşpeşe veririz haberleri benimde ctesi olacak transfer öncesi Rahim kalınlığı için gittignde progesteron ve e2 kaç çıkmıştı benimkine hemşire e2 ye 164 progesteron a 0.30 dedi eğer yanlış anlamadıysam
Canım e2 degerim140 porogesteron hormonu ise 13 bugün transfer öncesi tekrar bakıldı porogesteron a bugün bakılan da 17 çıkmış ti

Birde canım bana verilen ilaçlar şöyle ( crinonel jel. Folik asit .devit 3 damla.clekane iğne göbekten yapılacak .birde estrofem ) bu akşam da burda otel de kalacak artık hayırlısı
Ay canım şehir dışından mı geliyorsun keşke daha önceden haberim olsaydı evde misafir ederdin se otelde kalana kadar gelip bende kalırdın ben merkezde kalıyorum

Eee canım progesteron iğne yok mu onun yerine fitil verse keşke

Canım cımartesi günü saat kaçta transfer olacağını söylediler mi sana beni henüz aramadılar da

Ama ilaçlar çok para tuttu 500 TL verdik
Aile hekimi yazmıyor mu acaba bu ilaçları? Ben climara yı yazdırmıştım mesela. Clexane iğne için eğer pıhtılaşma kan sonucun varsa rapor çıkıyor yazdırabiliyorsun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım bi o gün gelsinde.

Back
X