Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Ya birde ben de yüksek tansiyon var bunun için de ilaç almam gerekiyor Zeki hoca tansiyon ilacı yazdı ayın 22 dinde kese görmeye gidecek dua edin

Canım hastaneden yeni geldi çok şükür bin şükür değerim yükselmiş 491.6 çıktı darısı isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
Canım maşallah değerin çok güzel inşAllah sorunsuz kesede görülür tansiyon durumun içinde ilaç vermiş rahat ol bence seninle bebeğin belkide bebeklerin Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım çok sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin senin test günün ne zaman
Canım cuma günü test günüm merakla bekliyorum ilk denemedede hiçbirşey hissetmemiştim bundada yok hiçbirşey sen bahsetsene cnm biraz neler yaptın ne gibi değişiklikler vardı vücudunda

Canım cuma günü test günüm merakla bekliyorum ilk denemedede hiçbirşey hissetmemiştim bundada yok hiçbirşey sen bahsetsene cnm biraz neler yaptın ne gibi değişiklikler vardı vücudunda
Canım ben de sadece bacaklarim çok ağrıyor du bunun dışında vücudumda daha bir değişiklik yok ama ben kabak çekirdeği incir ceviz badem .canim bir de günde 2 .5 litre su içtim

Canım ben de sadece bacaklarim çok ağrıyor du bunun dışında vücudumda daha bir değişiklik yok ama ben kabak çekirdeği incir ceviz badem .canim bir de günde 2 .5 litre su içtim
Bnde kabak çekirdeği yedim bir kaç gündür yemiyorum sadece suyuda içmeye çalışıyorum demekki herkeste belirtiler aynı olmuo adet sancın varmıydı

Canım bende hiç bi belirti yok üşüme de yok aksine çok sıcak hissediyorum sanırım benimki yine tutmadı
Canim iyi düşün iyi olsun .bnde hiç birşey hissetmemistim belirti için çok erken zaten .hissetme bile onların ilaçların etkisıdir olumlu düşün sen hep

Canim iyi düşün iyi olsun .bnde hiç birşey hissetmemistim belirti için çok erken zaten .hissetme bile onların ilaçların etkisıdir olumlu düşün sen hep
Valla canım bilemiyorum içimde kötü his var bu 3. Denemem bu kez çok da ümitliydim ama olmadı galiba ama hayırlısı artık olursada olmazsa da alıştım değeri düşük görmeye

cemre cemre cemre cemre bu dönemde hiç olumlu düşünülmüyor sanki birşey sürekli Yok olmadı diyor sen o düşünceyi susturdukça yine konuşuyor olmadı olsa belli olurdu erken test yapayım diyorum sonra çıkmazsa üzülürm diyorum

cemre cemre cemre cemre bu dönemde hiç olumlu düşünülmüyor sanki birşey sürekli Yok olmadı diyor sen o düşünceyi susturdukça yine konuşuyor olmadı olsa belli olurdu erken test yapayım diyorum sonra çıkmazsa üzülürm diyorum
Bence yapma canım değer negatif olsa üzüleceksin. Düşük olsa artarmı diye sitres yapıp yine üzüleceksin . Yüksek çıksa ikinciye ikiye katlar mı diye yine sitres yapıp üzüleceksin en güzeli şimdi değeri bilmiyorsun en azından güzel hayaller kurabilirsin

Evet cnm inşAllah benimledirler stres yaptırır dediğin gibi seninde yarın dimi test günün inşAllah güzel haberleri alırız sendende

Canm climera devlet karsilio mu özel bi ilaç mı. Estrofem günde kaç tane kullaniosun
Canım ben ilk kullandığımda aile hekimime yazdırmıştım ama sadece bir kutu yazabiliyordu. Ben 3 kutusunu da özel aldım maalesef. Yani toplamda 4 kutu almıştım. Şimdi daha estrofeme başlamadım adetle birlikte başlıcam. Adet olunca arayıp sorarsın kızlara nasıl kullanacağını dedi. O yüzden bekliyorum şimdi.

Canım ben ilk kullandığımda aile hekimime yazdırmıştım ama sadece bir kutu yazabiliyordu. Ben 3 kutusunu da özel aldım maalesef. Yani toplamda 4 kutu almıştım. Şimdi daha estrofeme başlamadım adetle birlikte başlıcam. Adet olunca arayıp sorarsın kızlara nasıl kullanacağını dedi. O yüzden bekliyorum şimdi.
Canm bana 2 kutu yazdi dr um 2kutu 2aylik ama 2ay vermiyolar .bnde oburleri ni özel aldm mecbur bn suan kullanıyorum estrofem ins kalinlasir bu sefer

Back
X