7 aylik evliyim 37 yasindayim.bahsettigin doktor nerdeEger imkanın varsa halil ibrahim tekin’i öneririm cnm kac yıllık evlisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 aylik evliyim 37 yasindayim.bahsettigin doktor nerdeEger imkanın varsa halil ibrahim tekin’i öneririm cnm kac yıllık evlisin
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir arkadaşım bahçecide doktor ahmet ozdogru önerdi internetten araştıralım derken karşıma zeki akkum çıkıyordu hep.Ben de yumurta rezervim çok az fsh yüksek amh düşük.buda yetmezmiş gibi bir de unicorn uterus yani hsg de yarim rahimlı olduğum görüldü.1 aydır elimden telefon internet dusmedi boyun fıtığı oldum.urfada yaşıyorum.lütfen bana yardım edin.zeki hoca derdime derman olur mu çok zor bir hastayım.
Ay İnş hayırlı haberlerle gel canımKızlar yarın test günüm. Çok korkuyorum ama bi o kadar da heyecanlıyım. Bugün silik çizgiyi gördüm umarım değerim iyi çıkar ve katlanır. Bu arada çok ağrım var. Yatıyorum sürekli. Sizlerin ağrısı oldu mu?
Bnde ahmet hocanın hastasıyım tavsiye ederimMerhabalar
Ben de Bahçeci’ de Zeki bey’in hastasıyım ama burda olsun kliniğin içinde ve çevremde olsun Ahmet bey’in adını çok duydum. Urfa’ da yıllarca çalışmış bayağı deneyimli bir hekim kendisi de. Ki zaten Bahçeci’yi anlatmama gerek bile yok sanırım. Bir uğra istersen. Görüş derim ben Ahmet bey ile.
Siz kaç aylik hamilesin izMerhabalar
Ben de Bahçeci’ de Zeki bey’in hastasıyım ama burda olsun kliniğin içinde ve çevremde olsun Ahmet bey’in adını çok duydum. Urfa’ da yıllarca çalışmış bayağı deneyimli bir hekim kendisi de. Ki zaten Bahçeci’yi anlatmama gerek bile yok sanırım. Bir uğra istersen. Görüş derim ben Ahmet bey ile.
Burda hamileyim demisiniz ve hala doğum yapmadınız mi mesajlarınıza baktım da bu vakite kadar hamileyim demişiniz hala hamikesiniz bnde mi anlamadım acaba 63.sayfadan beri 2.çocuğa hamilesin izMerhabalar, bugün çok mutluyum. Az önce yine muhteşem haberi aldım.Dondurulmuş embriyo transferim tuttu. Hamileyimmm![]()
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir arkadaşım bahçecide doktor ahmet ozdogru önerdi internetten araştıralım derken karşıma zeki akkum çıkıyordu hep.Ben de yumurta rezervim çok az fsh yüksek amh düşük.buda yetmezmiş gibi bir de unicorn uterus yani hsg de yarim rahimlı olduğum görüldü.1 aydır elimden telefon internet dusmedi boyun fıtığı oldum.urfada yaşıyorum.lütfen bana yardım edin.zeki hoca derdime derman olur mu çok zor bir hastayım.
Bana reklam yapionuz gibo geldi yanlış anladiysam kusura bakmayinMerhabalar
İnş 4.denemen de kavusursun canım yavrunacanm ben de urfada öğretmenim 3 tüp bebek denemesi yaptım her üçünü de ahmet özdoğru yaptı maalesef üçü de negatifle sonuçlandı. kendisi gerçekten çok iyi bir doktor ama benm olmadı. ben de simdi haziranı bekliyorum 4. denemeyi zeki akkumda yaptırmayı düşünüyorum
İnş 4.denemen de kavusursun canım yavruna
Amin canım sagol sana da isteyen herkese de nasip etsin insinşallaahh canm... rabbim yavrunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
inşallah 4.denenen de pozitif sonuç alırsın meslektaşım.benim kuzeninde Ahmet hocada 3 kere yaptı ucu de başarısız oldu maalesef.Peki ozel degilse siz deki rahatsızlık neydi acabacanm ben de urfada öğretmenim 3 tüp bebek denemesi yaptım her üçünü de ahmet özdoğru yaptı maalesef üçü de negatifle sonuçlandı. kendisi gerçekten çok iyi bir doktor ama benm olmadı. ben de simdi haziranı bekliyorum 4. denemeyi zeki akkumda yaptırmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun inşallah güzelce artarak yükselmeye devam ederKızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım.
Hayırlı olsun canım önemli olan iki ye Katlamasi ins yükselecek insKızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım.
Hayırlı pontikcim merak etme o katlanır aramıza hoşgeldin insan hepimiz sağ salim kucağınıza alirizKızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım.