Duposton cronel jsl oksapar igne ve climera fort bantMrb arkadaşlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duposton cronel jsl oksapar igne ve climera fort bantMrb arkadaşlar transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin Allah tez zamanda göndersin mucizeni Rapor için Dicle üniversitesinn İnfertilite bölümünden randevu al canım onlar seni yönlendiriyo istedikleri evrakları ekliyorum cnm bak biArkadaşlar merhaba. Ben maalesef dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı. Daha önceden sol tüpüm bağlanmıştı zaten onu da aldı doktor (Zeki bey değil başka bir doktora gittim). Size sorum tüp bebek raporu çıkartan var mı? Hangi hastane veriyor bilginiz var mı?
Geçmiş olsun üzüldüm sizin için inş bir sonra ki denemenizde sağlıklı evlatlarınız olurArkadaşlar merhaba. Ben maalesef dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı. Daha önceden sol tüpüm bağlanmıştı zaten onu da aldı doktor (Zeki bey değil başka bir doktora gittim). Size sorum tüp bebek raporu çıkartan var mı? Hangi hastane veriyor bilginiz var mı?
Geçmiş olsun canım..benim de tüplerimde problem var da ameliyat gerekebilir sen hangi doktora ameliyat oldun.rica etsem söyleyebilir misin? Diyarbakır daki doktorlar hakkında bilgim yok da.Arkadaşlar merhaba. Ben maalesef dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı. Daha önceden sol tüpüm bağlanmıştı zaten onu da aldı doktor (Zeki bey değil başka bir doktora gittim). Size sorum tüp bebek raporu çıkartan var mı? Hangi hastane veriyor bilginiz var mı?
Canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim yar ve yardımcın olsunArkadaşlar merhaba. Ben maalesef dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı. Daha önceden sol tüpüm bağlanmıştı zaten onu da aldı doktor (Zeki bey değil başka bir doktora gittim). Size sorum tüp bebek raporu çıkartan var mı? Hangi hastane veriyor bilginiz var mı?
Canım benim çok kanamam olduğu için acil genesise gittim. Deniz bey yaptı ameliyatımı.Geçmiş olsun canım..benim de tüplerimde problem var da ameliyat gerekebilir sen hangi doktora ameliyat oldun.rica etsem söyleyebilir misin? Diyarbakır daki doktorlar hakkında bilgim yok da.
çok teşekkür ederim. Benim daha önce 1 kez aşılamam oldu ama tüplerim olmadığı için artık aşılama yapılamaz zaten. İnşallah bunu problem yapmazlar.Canım çok üzüldüm Allah sabır versin Allah tez zamanda göndersin mucizeni Rapor için Dicle üniversitesinn İnfertilite bölümünden randevu al canım onlar seni yönlendiriyo istedikleri evrakları ekliyorum cnm bak bi
Yok canım yaşadığın olay sonrası aşılama diye tutturmazlar zaten tüp bebek yapılmış tüpün alınmış bnce kolay çıkar raporun Zeki hoca ne dedi merak ettimçok teşekkür ederim. Benim daha önce 1 kez aşılamam oldu ama tüplerim olmadığı için artık aşılama yapılamaz zaten. İnşallah bunu problem yapmazlar.
Yukarda ki kişi sürekli reklam için yazio du zaten canım sanmıyorum onun doğru soyledigini çünkü nerdeyse bir buçuk senedir o merkez sayesine gebe yim yazio her yErde bi türlü doguramadi .mesajlarına bakArsan anlarsın.Açıkçası son denemeden sonra bıraktım orayı sabit bi işlem sistemleri var hep onun üzerinden ilerliyorlar Zeki hoca evet çok iyi dbakır şartlarında hastanede öyle ama bence yetersiz laboratuvar daha iyileştirilebilir tutmadığı için bunları söylemiyorum ilk denemedn sonra aynı fikirdeydim 2.den sonra da .bi 3.gün embryosu diye tutturdular herşeyin hayırlısı tabi Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizi bi an önce bu sıkıntılardan kurtarsın
Reklam amaçlımıymış sürekli sayfada aktifti bide 2.gebeliğim diyordu hep insanlar artık acımasız olmuş her halden faydalanır olmuşlar ne diyelim Allah büyük böylelerinin eline düşürmesinYukarda ki kişi sürekli reklam için yazio du zaten canım sanmıyorum onun doğru soyledigini çünkü nerdeyse bir buçuk senedir o merkez sayesine gebe yim yazio her yErde bi türlü doguramadi .mesajlarına bakArsan anlarsın.
Canım bu konuda imkanınız varsa İstanbul’da Celalettin Peru var ona bir danışın derim İnstagram hesabıda var bu konuda çok başarılıMerhabalar. Bende d.bakirda yasiyorum. 4 yillik evliyim. 3 yil once esimin test sonucunda 1 canli sperm ve 2 cansiz sperm hucresi goruluyordu. Sadece tup bebek denildi. 1 hafta once tekrar test yaptirdik ( tabi bundan once bir suru test yaptirdi ) 1 ileri yavas hareketli 1 cansiz sperm hucresi goruldu biz bu sekilde tup bebek yaptirsak tutma sansi ne kadar olur. Sperm sayisini arttirmak icin tedavi mi gorelim. ? Tedavi gorursek artma ihtimali var midir ?
Yukarda ki kişi sürekli reklam için yazio du zaten canım sanmıyorum onun doğru soyledigini çünkü nerdeyse bir buçuk senedir o merkez sayesine gebe yim yazio her yErde bi türlü doguramadi .mesajlarına bakArsan anlarsın.
Canım gitmedim merkeze. Açıkçası bir sonraki denemeye ne zaman karar verirsem o zaman gideceğim. Şimdi gitsem ne olacak ki? 1 sene ara vermek istiyorum.Yok canım yaşadığın olay sonrası aşılama diye tutturmazlar zaten tüp bebek yapılmış tüpün alınmış bnce kolay çıkar raporun Zeki hoca ne dedi merak ettim
Canim bn ahmet hocanın hastasıyım urfada beri donmus embriyolarim onunla beraber diyarbakir a gitti .çok şükür tuttuReklam amaçlımıymış sürekli sayfada aktifti bide 2.gebeliğim diyordu hep insanlar artık acımasız olmuş her halden faydalanır olmuşlar ne diyelim Allah büyük böylelerinin eline düşürmesin
Siz de hamilesinz maşallah Zeki hocada mı yaptrmıştınız
diMerhabalar. Bende d.bakirda yasiyorum. 4 yillik evliyim. 3 yil once esimin test sonucunda 1 canli sperm ve 2 cansiz sperm hucresi goruluyordu. Sadece tup bebek denildi. 1 hafta once tekrar test yaptirdik ( tabi bundan once bir suru test yaptirdi ) 1 ileri yavas hareketli 1 cansiz sperm hucresi goruldu biz bu sekilde tup bebek yaptirsak tutma sansi ne kadar olur. Sperm sayisini arttirmak icin tedavi mi gorelim. ? Tedavi gorursek a olnaihtimali var midir ?
Mrb her gün 1 ampul olarak verdi canım bunun yanın da günde 2 kere Sabah akşam crinone jel veriyorMerhaba hamileliğiniz hayırlı olsun birşey sormak istiyorum size Ahmet hoca transfer sonrası progestan iğneyi günde bir kez iki ampül olarak mı verdi birde bunun yanında kapsül yada jel verdi mi yoksa sadece iğne mi?