- 7 Aralık 2017
- 36
- 7
- 1
Hayırlı olsun canım rabbimin izniyle güzel sonuç alırsınGittim canım bugün şükür başladık gonal f 225 uniteyle yoğundu çok bekle bekle bi hal oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım rabbimin izniyle güzel sonuç alırsınGittim canım bugün şükür başladık gonal f 225 uniteyle yoğundu çok bekle bekle bi hal oldum![]()
Allah razı olsun canım Amin jnsallah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasjnHayırlı olsun canım rabbimin izniyle güzel sonuç alırsın
Amin canım eğer özel değilse sorun ne neden tüp bebekAllah razı olsun canım Amin jnsallah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasjn
Doktor sebepsiz dedi canımAmin canım eğer özel değilse sorun ne neden tüp bebek
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasıp etsin canımDoktor sebepsiz dedi canım
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasıp etsin canım
Amin canım sağ ol senin de inşallah sen de mi bahçeci de baslayacaksinRabbim hakkınızda hayırlısını nasıp etsin canım
Düşünme aşamasındayım canım eşimin değerleri çok düşük morfoloji sorunumuz varAmin canım sağ ol senin de inşallah sen de mi bahçeci de baslayacaksin
Hiç on görüşme yaptın mi hocayla canım o zaman bakıyor tahlillere yorumluyorDüşünme aşamasındayım canım eşimin değerleri çok düşük morfoloji sorunumuz var
Adet olmayı bekliyorum canım haftaya gıdeceğimHiç on görüşme yaptın mi hocayla canım o zaman bakıyor tahlillere yorumluyor
Hadi hayırlısı canım senin için deAdet olmayı bekliyorum canım haftaya gıdeceğim
Amin canım buarada kaçtıllık evlisinHadi hayırlısı canım senin için de
4 canımAmin canım buarada kaçtıllık evlisin
Sen ?4 canım![]()
5canım
Eşinin DNA hasar testine baktırdınızmı canım o çok onemlıErkekte sorun olunca çok zor oluyor canım
Yok canım baktirmadik onun için ankaraya ya da başka yere gitmek bizim için zaman açısından çok zorEşinin DNA hasar testine baktırdınızmı canım o çok onemlı
Herşeyin hayırlısı olsun canım rabbimin mucizesi çokturYok canım baktirmadik onun için ankaraya ya da başka yere gitmek bizim için zaman açısından çok zor