Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

kızlar kafam çok karışık. Benim iki tane donmuş embriyom vardı ikisini birlikte dondurmuşlar. 1 tanesini çözdürürken diğerini de çözdürmüşler çünkü birlikte dondurdukları için böyle olmuş ve biri transfer oldu diğeri tekrar donduruldu. Zaten 5. gün embriyosuydu hadi 3. gün falan olsaydı çok takmazdım ama gelebileceği son noktaya gelmiş. Zarar görmüş müdür bilemiyorum. Belki saçma bir örnek olacak ama dondurucudan bir şey çıkardığımız zaman tekrar dondurmayın diyorlar mesela. Kafam çok karışık. Hemen transfer düşünmüyorum zaten ama bu konu beni düşündürüyor. Başına böyle bişey gelen oldu mu?
Merhaba banada sana bi benzer bi uygulama yaptılar. 3 tane embriyom kalmıştı bi tane embriyo transfer ettiler geri kalanı çözdürdüler izlemeye devam edecez dediler 5 . Güne ulaşmaları lazım dediler transfer sonrası ağlamaktan kendimi heder ettim embriyoluk geldi ve şok oldu beni o halde görünce umudum kesilmişti geri kalanlardan değişik bi uygulama gerçekten

Bende hiç belirti yok transferimin 8 günü böyle olup hamile kalanlar oldu mu acaba

Amin canım sende aynı şekilde inşallah olumlu sonuç alırsın.clinune jel ve estorfrem kullanıyorum sadece iğne yok şükür bende hiç
Bişey soracaktım crinonejel en başlarda çok kolay kullanıyordum ama bu son zamanlarda afedersiniz vajinayi zorluyor ilacın etkisinden kalinlasti mi anlamadim

Bişey soracaktım crinonejel en başlarda çok kolay kullanıyordum ama bu son zamanlarda afedersiniz vajinayi zorluyor ilacın etkisinden kalinlasti mi anlamadim
Canım o başını çıkarırken biraz jel dışarıya çıkıyor onu tüm kısma sürersen daha kolay olacaktır. Benimde bazı zamanlar dediğin gibi oluyor jellerin içerde birikmesinden kaynaklı olabilir ama dediğim gibi yaparsan tahriş daha aza iner

Kızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç

Kızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç
Olmadi arada hafif batmalar oluyor.insallah iyiye isarettir

İnşallah pozitif aldınız sonucu?bizi haberdar edin lütfen ben de Zeki akkum danyaptım salı günü ünşallah tutmuştur

İnşallah pozitif aldınız sonucu?bizi haberdar edin lütfen ben de Zeki akkum danyaptım salı günü ünşallah tutmuştur
Zeki bey çok iyi bi doktordur ilgili olduğunu çok duydum inşallah bebeklerin tutunmuştur kaç tane transfer ettiler canım

5 yaşında kızım var, normal yolla 4 düşüğüm ve herhangi bir merkezle tüp denememlede toplam 5 düşüğüm var zeki akumda ikinci denemeyi yaptım .pozitif çok şükür şuan 9 haftalık..kesinlikle arkadaşlar zeki akkum dışında diyarbakırda hiçbir doktora gitmeyin.fikrim olmaktan öte doktorun bilgisinden eminim ..tüp bebek % 100 degildir ama ona giden tüm çevremden bir fire bile olmadı çok şükür ..hayırlı gebelikler dilerim herkese

Back
X