Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Evet canım benimde önceden jel vermişti şimdi iğne verdi ama bende mahvoldum. Bide ben iğnelerimi genesiste yaprırıyordum ve her gittiğimde ücret ödüyordum dün hemşire zeki hocanın hastalarından ücret alınmadığını söyledi kafam karıştı sonra hergün girişimi yapan adamı çağırdılar alınıyor dedi acaba bizi mi kandırıyorlar sonuçta zeki hocada o hastanenin doktoru neden ücret alıyorlar ki anlamadım

Evet canım benimde önceden jel vermişti şimdi iğne verdi ama bende mahvoldum. Bide ben iğnelerimi genesiste yaprırıyordum ve her gittiğimde ücret ödüyordum dün hemşire zeki hocanın hastalarından ücret alınmadığını söyledi kafam karıştı sonra hergün girişimi yapan adamı çağırdılar alınıyor dedi acaba bizi mi kandırıyorlar sonuçta zeki hocada o hastanenin doktoru neden ücret alıyorlar ki anlamadım
Yakında bi sağlık ocağı varsa orda ücretsiz yaptırabilirsin. Reçeteyle gitmen yeterli.

Yakında bi sağlık ocağı varsa orda ücretsiz yaptırabilirsin. Reçeteyle gitmen yeterli.
Canım iğneyi akşam 8 de yaptırdığım için o saatte de sağlık ocağı kapalı oluyor iğne saatini de değiştirmek istemiyorum aynı saatte yapmak için hem sağlık ocağında yaptıramam çünkü çalışıyorum iş yerinden izin almam çok zor

Canım iğneyi akşam 8 de yaptırdığım için o saatte de sağlık ocağı kapalı oluyor iğne saatini de değiştirmek istemiyorum aynı saatte yapmak için hem sağlık ocağında yaptıramam çünkü çalışıyorum iş yerinden izin almam çok zor

Anladım. Aslında yabancı birkaç kişinin tüp bebek hikayesini izlemiştim eşleri yapmış iğnelerini çok zor bir şey değil galiba tekniğini bilirsen :)

cemre cemre cemre cemre hayırlı olsun transferin canım. Test günün ne zaman? İnşallah bu sefer tutar bize de umut olursun. Bu arada Zeki bey Genesis hastanesinin mi doktoru? Yazdığından onu anladım da yeni öğrenmiş oldum

Hanımlar benim bir önceki tedavimden kalan jelim var iki kutu. İğneye geçtiğini yazmışsınız şimdi ben bunları kullanamaz mıyım? Bir sürü para verdim

cemre cemre cemre cemre hayırlı olsun transferin canım. Test günün ne zaman? İnşallah bu sefer tutar bize de umut olursun. Bu arada Zeki bey Genesis hastanesinin mi doktoru? Yazdığından onu anladım da yeni öğrenmiş oldum
Genesisle de anlaşması varmış canım benim laparoskibiyi dünya doğum hastanesinde yapmıştı ama raporu genesis den verdi

Hanımlar benim bir önceki tedavimden kalan jelim var iki kutu. İğneye geçtiğini yazmışsınız şimdi ben bunları kullanamaz mıyım? Bir sürü para verdim
Canım kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum benim önceki denememde jel vermişti ve kimyasalla sonuçlandı şuan da iğne kullanıyorum bakalım bunun sonucu ne olacak

Ben de böyle diyorum bazen ama biz de anne olacağız inşallah hayırlı zamanda
Valla canım artık çokda ümidim kalmadı 4 tüp bebek denemem var ve hepsi olumsuz hamile kalamamak için bi sorun da yok çocukda yok. Hiç normal yolla hamile kalmışlığımda yok

Ben de sen gibiyim canım doktor sorun yok diyor 4 yıldır bebek de yok Allah yardımcımız olsun
insanın canını da en çok bu sıkıyor ya sorun yoksa neden olmuyor. Yada ben neden normal yolla bile hamile kalamıyorum. Bilmiyorum ya ne yapacağımı nasıl bi tedavi uygulamayacağımı bilemiyorum. Birde çevrede benden sonra evlenen kişilerin 3er 4 er çocuğu olunca sinirden deli oluyorum. Ben çocuk çocuk diye ölür ken hiç istemediği halde ablamın ikiz çocuk doğurmasını hazmedemiyorum. Bir çıkar yol bulamıyorum. Artık çocuklu ailelerin evlerine gitmek istemiyorum. Onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum.

cemre cemre cemre cemre canım çok üzüldüm. Hiç bir neden yokken niye olmuyor acaba. Çok ilginç. Doktor ne dedi peki? İnan çoğumuz senin gibi hissediyoruz. Milletin acıyan gözlerle bakmasından gına geldi bana da. Başa gelen çekiliyor maalesef.

Back
X