Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Ben yarin inşallah baslayacam. Bişey sormak istiyorum ilaçlar için rapor çıkaran var mı acaba

Zekı akkumla bugun gorusme yaptim gayet acik ve net bir uzman isinde kesinlikle profesyonel olduğuna ben sahsen kanaat getirdim heleki Hakan coksuer gibi bir dolandırıcıdan sonra kesinlikle zeki akkum ve bahçeci tup bebek merkezi önümüzdeki ay adetimde baslayacagiz insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah tez zamanda

Benim kistim olduğu için önümüzdeki aya kaldi maalesef...

Zekı akkumla bugun gorusme yaptim gayet acik ve net bir uzman isinde kesinlikle profesyonel olduğuna ben sahsen kanaat getirdim heleki Hakan coksuer gibi bir dolandırıcıdan sonra kesinlikle zeki akkum ve bahçeci tup bebek merkezi önümüzdeki ay adetimde baslayacagiz insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah tez zamanda
İşinde iyi yanlız yoğunluktan dolayı gebelik takibinde tüp bebek gibi değil kendince oda haklı olabilir

Gerçekten çok doğru, doğruları konuşan herşeyin doğrusunu anlatan bir doktor. Bahçeci Grubu zaten alanında 1 numara ben güzel sonuç aldım umarım sizde evinize mutlu dönersiniz. Benim de ön yargılarım vardı ama kliniğe gidince herşeyi anlıyor insan.

Back
X