- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Hayirli olsun canm inşallah olumlu sonuç alırsın. Senin sorunun ne acabaBen estrofeme başladım canım ikimci tiransfer hazırlanıyorum dondurulmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canm inşallah olumlu sonuç alırsın. Senin sorunun ne acabaBen estrofeme başladım canım ikimci tiransfer hazırlanıyorum dondurulmuş
Benim bir tüpümü dış gebelik sebebiyle aldılar öteki tüp de yapışık ve rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum yaptımHayirli olsun canm inşallah olumlu sonuç alırsın. Senin sorunun ne acaba
Yapisiklik buyük sorun canm rabbim yardımcımız olsunBenim bir tüpümü dış gebelik sebebiyle aldılar öteki tüp de yapışık ve rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum yaptım
Haydi hayırlı haberler ile gelirsin inşallah...Ben estrofeme başladım canım ikimci tiransfer hazırlanıyorum dondurulmuş
Saol canım inşallah hepimiz pozitif görelimHaydi hayırlı haberler ile gelirsin inşallah...
Ben yarin baslayacam insallahhhBu ay zeki beyde baslayacak olan varmi ?
Hayirli olur canim insallah bende yarin görüşmeye gidicemBen yarin baslayacam insallahhh
Bende önümüzdeki ay canimBenim kistim olduğu için önümüzdeki aya kaldi maalesef...
Biz de ne güzel 15 tatile denk geldi diye sevinmistik ama kısmetBende önümüzdeki ay canim
Olumlu sonuclar olsunda insallah sende diyarbakirdamisinBiz de ne güzel 15 tatile denk geldi diye sevinmistik ama kısmet![]()
Hilvan dan geliş gidiş yapıyorum. Urfanın ilçesiOlumlu sonuclar olsunda insallah sende diyarbakirdamisin
Anladim canimHilvan dan geliş gidiş yapıyorum. Urfanın ilçesi
İşinde iyi yanlız yoğunluktan dolayı gebelik takibinde tüp bebek gibi değil kendince oda haklı olabilirZekı akkumla bugun gorusme yaptim gayet acik ve net bir uzman isinde kesinlikle profesyonel olduğuna ben sahsen kanaat getirdim heleki Hakan coksuer gibi bir dolandırıcıdan sonra kesinlikle zeki akkum ve bahçeci tup bebek merkezi önümüzdeki ay adetimde baslayacagiz insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah tez zamanda
Onceligi tup bebek tabiki canim bi hamile olalimda dimiİşinde iyi yanlız yoğunluktan dolayı gebelik takibinde tüp bebek gibi değil kendince oda haklı olabilir
Zekı akkumla bugun gorusme yaptim gayet acik ve net bir uzman isinde kesinlikle profesyonel olduğuna ben sahsen kanaat getirdim heleki Hakan coksuer gibi bir dolandırıcıdan sonra kesinlikle zeki akkum ve bahçeci tup bebek merkezi önümüzdeki ay adetimde baslayacagiz insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah tez zamanda