Dr Zeynep Gökalp’e giden duyan varmı?

melda_mm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
280
150
103
Merhabalar. Zeynep hanımı instagramdan ne zamandır takip ediyorum. Çok guzel videoları, yaptığı güzel uygulamalar var. Dolgu ve mezoterapi için gitmek istiyorum ama emin olamıyorum. Kendisine giden veya duyan varsa yorum yazarsa çok sevinirim 😊🙏

Merhabalar, mesajı yazalı epey zaman olmuş belki gitmişsinizdir :) Ancak ben de Zeynep Hanım'a çok yeni gitmiş biri olarak tecrübemi paylaşmak isterim. Ben de uzun zamandır kendisini botoks için takip ediyordum. Bugün gittim sonunda; ancak etkisini 3 gün içinde göstereceğini söylediği için etki görmeye başladığımda yeniden güncellerim. Botoks dışında aşırı kilo vermeye bağlı olarak dudak çevremde de derin mimik çizgileri oluşmuştu, nazolabial dolgu hakkında da bilgi almak istedim. Ancak kendisi asıl sorunun o bölgede değil kilo vermeye bağlı olan çöken orta yanak ve elmacık kemikleri üzerinden kaynaklandığını belirtti. Bu anlamda yönlendirmeleri gayet içime sindi. İlk görüşmemizde çok ilgiliydi, yüzümün analizini ve ihtiyaçlarını belirledi. Şimdilik yalnızca botoks yaptırdım; fakat orta yanak dolgusu da yaptırmayı düşünüyorum. Kontrollerden sonra yeniden yazacağım :)

Back