Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende zühtü demire ameliyet oldum ank32 nin burnunu görüp çoook beğenmiştim.zühtü bey çok ilgili bi doktor. Burnum kalın deriliydi. ödemlerim bi türlü inmedi. sonra zühtü bey revizyon yaptı ödemleri almak için. 6 ay oldu. ilkine göre daha iyi ama hala şiş:(:( kemer yerinde ve yanlardaki şişlikler inmiyo bi türlü. o yüzden size tavsiyem deri tipinizi çok dikkate alın karar verirken. ince derili bir burunda 2 ayda geçen şişler, kalında 1 yılda geçmiyo:( sonucuda hiç beğenmeme ihtimaliniz oluyo benim gibi

Arkadaşlar merhaba, ben 20 gün önce Zühtü Demir'e burun estetiği yaptırdım, yazma fırsatını şimdi bulabildim. Şu an çoğunuzun aklındaki kuşkular bende de vardı ama inanın biraz cesaretli davranıp karara varırsanız her şeyin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Benim iyileşme aşamam tahmin ettiğimden çok daha kolay geçiyor. Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz tereddüt etmeden Zühtü Bey'e ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Sorularınızı ayrıntılı olarak cevaplayabilirim :)

Canım kapalı burun ameliyatı mı oldun?

doktor secerken güven cok önemlı tabi cerrahın beceriside birazda şans diyelim.O kadar doktor arastırdım il dısına bile açıldım arastırırken :) Burdaki yorumlar beni çok etkilemişti ve bende Zühtü beye ameliyat oldum.Kapalı teknik kullanıyor dikişim yara izi yok.

ben de Zühtü bey'e kapalı teknikle yaptırmayı düşünüyorum ama resimlerini göremiyorum şuan. memnun musun?

Bir konu yanlış anlaşılmış sanırım
Ben doktorumdan cok memnunum herkese de tavsıye dıyorum.kafamdakı her turlu soru ısaretını cozebılıyor.ama bu surecın en zorlu kısmı bantlar cıktıktan sonra baslıyor.psikolojık ve oturması suresınde alışamama kım bu amelıyatı yaparsa yapsın yaşanılacak seyler.
Benım ıkı gun sonra tum morluklarım gectı mucıze gıbıydı bu doktorun ne kadar ozenlı calıştıgını gosterır.su an arasıra memnunıyetsız hıssetmemın nedenı genel olarak yavaş iyileşmesi ama herkeste yaşanılabılıcek problemler bunlar.ıkıncı ayımı tamamladıgımda gececegıne emınım.20 gun olmasına ragmen hıc asımetrı vs yok iz de yok.cok az şiş ve hareketsız kı bu sürecte cok normal bunlar.
Sanırım bıraz sabırsızım
Aşmam gereken şey bu sanırım :)

ben de zühtü bey'e kapalı ameliyat olmayı düşünüyorum ama 25 msj olmadığı için resimleri göremiyorum kapalı ameliyat olan var mı kendisine?

Ben ameliyat oldum sonundaa💃💃 tam 1 ay oldu zamanından çabuk iileştim bol yeşilçay we maydonoz sayesinde ama hala fotolarda burnm büyük gibi gelio normal mi bilemedim😖

kızlar bende zühtü demire ameliyet oldum ank32 nin burnunu görüp çoook beğenmiştim.zühtü bey çok ilgili bi doktor. Burnum kalın deriliydi. ödemlerim bi türlü inmedi. sonra zühtü bey revizyon yaptı ödemleri almak için. 6 ay oldu. ilkine göre daha iyi ama hala şiş:(:( kemer yerinde ve yanlardaki şişlikler inmiyo bi türlü. o yüzden size tavsiyem deri tipinizi çok dikkate alın karar verirken. ince derili bir burunda 2 ayda geçen şişler, kalında 1 yılda geçmiyo:( sonucuda hiç beğenmeme ihtimaliniz oluyo benim gibi

canım gecmiş olsun revizyonu ne zaman oldun.yenimi kalın derili burunlarda böyle ödemde sıkıntı oluyor.bide daha geç oturuyor önemli olan burun kemiğinin şekli onda bi sıkıntı olmadığı sürece enin sonunda düzeliyor biraz gec oluyor sadece senin nickten hatırlıyorum cünki

ben de Zühtü bey'e kapalı teknikle yaptırmayı düşünüyorum ama resimlerini göremiyorum şuan. memnun musun?

canım msj sayın dolunca görebilirsin fotoları zühtü bey zaten kapalı teknikle yapıyor.ben kendi adı memnunum memnun olanda cok kişi var burdan onlarlada konuşabilirsin.

Ben ameliyat oldum sonundaa💃💃 tam 1 ay oldu zamanından çabuk iileştim bol yeşilçay we maydonoz sayesinde ama hala fotolarda burnm büyük gibi gelio normal mi bilemedim😖

canım 1 ay daha cok erken burnun sana büyük gelmesi normal ödemlerin daha gecmemiştir.zamanla yavaş yavaş düzelcek ondan sana büyük geliyodur.daha cok zamanın var oturması için

Öncelikle geçmiş olsun. Ben 4 ayı doldurdum ameliyattan sonra. Sizdeki problem bende de var ve şu an ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. Hep bekleyeyim daha yeni dedim ama 4 ay bitti hala aynı sorun devam ediyor. Burnun kemer kısmında iki tarafta da şişlik var. En son gittiğimde Zühtü bey olmadı küçük bi müdahale yaparız da önce 6. ay bir dolsun dedi. Her gün sıka sıka masaj yapsam da o kemer kısmındaki şişllikler gitmiyor. Üstelik benim burnum ince derili! Şu an halimden hiç memnun değilim 2 ayda çok bişi değişecek gibi gelmiyor ama bekliyorum sabırla. :(

Öncelikle geçmiş olsun. Ben 4 ayı doldurdum ameliyattan sonra. Sizdeki problem bende de var ve şu an ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. Hep bekleyeyim daha yeni dedim ama 4 ay bitti hala aynı sorun devam ediyor. Burnun kemer kısmında iki tarafta da şişlik var. En son gittiğimde Zühtü bey olmadı küçük bi müdahale yaparız da önce 6. ay bir dolsun dedi. Her gün sıka sıka masaj yapsam da o kemer kısmındaki şişllikler gitmiyor. Üstelik benim burnum ince derili! Şu an halimden hiç memnun değilim 2 ayda çok bişi değişecek gibi gelmiyor ama bekliyorum sabırla. :(

canım çok iyi anlıyorum seni. banada küçük bir müdahale demişti. ama ilk ameliyattaki gibi sıkıntılar çektim.inşallah sana gerek kalmaz. ilk seferine göre alçı çıktığında baya değişiklik vardı ama hala orantısız ve şiş. bu günlerde biraz daha indi ama yinede burnuma baktığımda son halinin ne olcağını kestiremiyorum malesef. herkesin burnu 3. ayda bile gayet net hatlara sahip oluyor :( sana maydonoz suyu ve bitki çayları içmeni tavsiye ederim. şişliklere baya etkisi olduğunu farkettim şu günlerde. inşallah zamanla düzelir emin olamıyorum

bu arada burnuna baktım canım. senin benim gibi bir problem yaşıycanı hiçççç sanmıyorum. şimdiden hatları belirgin bence boşa panik yapma. çok hoş olcak sonucu emin ol 3-4 ay sonraa.bol bol sıvı tüket :)

canım senin fotolarına yine baktım yeni halin yok sanırım gördüğüm kadarıyla o fotolarda burunun kemik yapısı şekli güzel ödemler zaten 6 ay ve 1 senede anca gidiyor.ama zühtü bey ödemler için ufak bir operasyon demişse yaptır.ödemler yavaş yavaş gidiyor zaten burunda en pis tarafı bu ödemlerin gecmesi zaman alıyor.yeni foto koyarmısın aradaki farka bakalım.tabi sen memnun değilsen bunu doktorla konuş

canım gecmiş olsun revizyonu ne zaman oldun.yenimi kalın derili burunlarda böyle ödemde sıkıntı oluyor.bide daha geç oturuyor önemli olan burun kemiğinin şekli onda bi sıkıntı olmadığı sürece enin sonunda düzeliyor biraz gec oluyor sadece senin nickten hatırlıyorum cünki

6 ay oldu canım:( dokununca sıkıntı yok gibi kemikte ama acayip şiş derim. bide ucu nasıl olcak hiiç kestiremiyorum şuan biçimsiz. sanırım benim burnumun son şeklini alması 1 yılı aşar öyle geliyo bana.

Canimm gecti ya sorma bizde bittik ama hala burun uclari top gibi zuhtu bey gecer diyor ama bekliyoruz :)

bu arada burnuna baktım canım. senin benim gibi bir problem yaşıycanı hiçççç sanmıyorum. şimdiden hatları belirgin bence boşa panik yapma. çok hoş olcak sonucu emin ol 3-4 ay sonraa.bol bol sıvı tüket :)

Canım o resimler eski yeni halimin resmi yok bi tane koydum yeni halimden orada kavis filan yok zaten belli oluyor.Yani bitki suyu pek faydalı olacak gibi değil şiş yerler hep sert kemik var sanki.Senin resim filan yok profilde mail filan versem bana resimlerini atar mısın öncesi sonrası? Çok moralim bozuk ya ben tasarımı görünce neler hayal etmiştim ne çıktı. :/

Back
X