Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim kızlar teknologcum canım benim yok bu ara çalışmıyorum iş güç bıraktım :)evet gece mızmızlancak senin bebiş uykusuz gecelere merhaba diyebilirsin :)

valla canımm gece kalkıyordu ama meme emip uyuyordu bakalım ne yapacak küçük kuzumm..
inşallah bu sıkıntıyı çabuk atlatır... onun için büyük aşktı memişlerimm:kedi:
meme emmek bir keneraa memişlere şarkılar sölüyordu..öpüyordu....birden biree kötü kaka akannehiroldularr..fazla etkilenmez umarımm:1closedeyes:

kızlar zühtü beyin muayenehanesi nerde, ya da hangi hastanede çalışıyor?muayene ücreti ne kadar?bir de zühtü beye ameliyat olanlar fiyat bilgisi verebilir mi acaba.

ankarada ümitköyde kliniği onep canım.. hastahanede değil zaten ..muayene ücretinii şuanda ne kadar bilmiyorum...ameliyat ücretine gelince senin burnuna göree fiyat veriyorr..sabit bi fiyattı yokk bizim sana ücreti söylememizz doğru olmaz yaniii onu dr söyleyecekkk ve belirleyecekk

ankarada ümitköyde kliniği onep canım.. hastahanede değil zaten ..muayene ücretinii şuanda ne kadar bilmiyorum...ameliyat ücretine gelince senin burnuna göree fiyat veriyorr..sabit bi fiyattı yokk bizim sana ücreti söylememizz doğru olmaz yaniii onu dr söyleyecekkk ve belirleyecekk

hay ağzına sağlık an32cim yaa :) ben tükendim artık insanlara aynı şeyi tekrar etmekten opuyorumnanaktan doktordan iyi kim bilebilirki fiyatı dimi ama

saol cilekcimm ama doğrusudaa buu fiyatt desekk herkesin fiyattı ayrıı burunları ayrıı yalan olur yani ne desek en doğrusu dr söylemesiii

lakitoo yok yavv sesside cıkmıyorr.. ist gittti unuttumu bizii yarında bandajları cıkacak hayırlısıylaa bekliyoruzz yeni resimlerinii lakitocummmmm

kızlarrrrr ayın 21.de bızım amelıyat var zuhtu beye offf heycan basladı sımdıden :( çilekcım eklermisin lutfen resımlerını görmek istiyorumm.. supergırll sanada gecmıs olsun şimdiden umarım ıstedgın gıbı olur sonuc

çileğin profilde var canım burnuşu..
bu arada tebriklerr zühtü beyi seçtiğin içinn..
eminim harika bişey çıkaracaktırr..
istanbula gelecek ozman desenee.sen ist desin snaırımm..
hadi hayırlsı..zemuszemus

cilek fotolarini kaldirmis cnm sadece 3 fotosu var gec kaldin valla diger fotolarini görmen lazimdi :emir_bebek:

kızlarrrrr ayın 21.de bızım amelıyat var zuhtu beye offf heycan basladı sımdıden :( çilekcım eklermisin lutfen resımlerını görmek istiyorumm.. supergırll sanada gecmıs olsun şimdiden umarım ıstedgın gıbı olur sonuc[/QUOTE

ayy hayırlı ugurlu olsun cnm :) gitgide cogalıyoruz tasarım yaptı mı zühtü bey?

evet tasarimin varsa ekler misin??
bu arada frapancim sen ne zaman ameliyat olcaksin cnm??

evet tasarimin varsa ekler misin??
bu arada frapancim sen ne zaman ameliyat olcaksin cnm??

fstk şimdi mail atım zuhtu beye ben bu ayın sonuna olmayı dusunuyorum bakalım zuhtu bey ne cvp verecek. ank32 yi bekliyorum tavsiyelerine ihtiyacım var ama o yokk.

fstk şimdi mail atım zuhtu beye ben bu ayın sonuna olmayı dusunuyorum bakalım zuhtu bey ne cvp verecek. ank32 yi bekliyorum tavsiyelerine ihtiyacım var ama o yokk.

aaa bu kadar cabukmuuu ?? kaydirigubbakcemile2 hadi bakalim hayirlisiyla sende ol ins. bir ay sonra seninde fotolarini görürüz burda zemuszemuskaydirigubbakcemile5

teknolog aksam memesiz uyuyabildimi bebisiinn

Son düzenleme:

cevap geldimi bende mail yazmıştım ama cevap gelmedii :umursamaz: boshayallersmile

yaaa ne zaman attinki?
belkide istanbula gittigi icin yazamamistir bilmiyorumkismile

Baktımda teee 6 Ocakta yazmışım. Bilmiorum neden yazmadı belki maille cevap vermiyodur. dur bakalım frapana cevap yazcakmı ayzarsa ben bidaha gönderiim :) :icecream:

Back
X