Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar zühtü beyin muayenehanesi nerde, ya da hangi hastanede çalışıyor?muayene ücreti ne kadar?bir de zühtü beye ameliyat olanlar fiyat bilgisi verebilir mi acaba.
ankarada ümitköyde kliniği onep canım.. hastahanede değil zaten ..muayene ücretinii şuanda ne kadar bilmiyorum...ameliyat ücretine gelince senin burnuna göree fiyat veriyorr..sabit bi fiyattı yokk bizim sana ücreti söylememizz doğru olmaz yaniii onu dr söyleyecekkk ve belirleyecekk
canım tebrikler inşallah istediğin burna kavuşursunn hayırlısı olsunn
kızlarrrrr ayın 21.de bızım amelıyat var zuhtu beye offf heycan basladı sımdıdençilekcım eklermisin lutfen resımlerını görmek istiyorumm.. supergırll sanada gecmıs olsun şimdiden umarım ıstedgın gıbı olur sonuc[/QUOTE
ayy hayırlı ugurlu olsun cnm :) gitgide cogalıyoruz tasarım yaptı mı zühtü bey?
evet tasarimin varsa ekler misin??
bu arada frapancim sen ne zaman ameliyat olcaksin cnm??
fstk şimdi mail atım zuhtu beye ben bu ayın sonuna olmayı dusunuyorum bakalım zuhtu bey ne cvp verecek. ank32 yi bekliyorum tavsiyelerine ihtiyacım var ama o yokk.
fstk şimdi mail atım zuhtu beye ben bu ayın sonuna olmayı dusunuyorum bakalım zuhtu bey ne cvp verecek. ank32 yi bekliyorum tavsiyelerine ihtiyacım var ama o yokk.
cevap geldimi bende mail yazmıştım ama cevap gelmedii :umursamaz: boshayallersmile
yaaa ne zaman attinki?
belkide istanbula gittigi icin yazamamistir bilmiyorumkismile