Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye yaw kötü mü olmuş burnum o yüzden mi vazgeçti:sinifsinif: Ama çok taze ki daha burnum, çok dğeişecek serpilip güzelleşecek daha ama yaaasengözlerimebaksanab

aaa sacmalama ne kötüsüüü ben bayildim valla 10 yas genclesmissin cok güzel olmus masallah :nazar: yemin ederim iltifat fln etmiyorum gercekleri söylüyorum:)
yüzün gözün sismistiya ´bizde morluklari görünce korktuk fln demistik frapanda vazgecer gibi oldum demisti

senin slmını bile söyledim o gününn teknolog dedim amaa aklında kaldıysa hatta ogün topiginiz bile var dedim aaa bakarım o zaman dedii yani okumuşturr coktan herşeyiihihoyyyt

inanmiyorum :1ninca: kaydirigubbakcemile3

lakitomm canımm bıraktın bizi istlara gittinn sen mutlu olda mekan önemli değill sağlıklı ve mutlu olman yeterlii ...ben erkek arkadaşının yorumunu merak ettim ne dedi görünce seniii begendimi..

Selam kızlar, sohbet koyu yine zemuszemus
teknolog ne zaman ameliyat olcaksın cnm sen ? Ben bu hafta içi alıcam ameliyat gününü eyvahedigeldismile
tırsmaya başladım ben

Selam kızlar, sohbet koyu yine zemuszemus
teknolog ne zaman ameliyat olcaksın cnm sen ? Ben bu hafta içi alıcam ameliyat gününü eyvahedigeldismile
tırsmaya başladım ben

:) ayy tirsma sevin kiz güzel bi buruna kavuscaksin daha ne
uyucaksin uyancaksin bitcek ins:) sonrada güzel burnunu bizle paylascaksin opuyorumnanaktan

nehiyy canım ben sütten kesme çalışmaları bitincee görüşeceğim zühtü beyle ..mailleştik ama reelde görüşme şansımız olmadı..

sanırım biz birde 3 kişi gitcezz..kız akrdeşim benn ve kızımmbayanssulusmile

nehiyy canım ben sütten kesme çalışmaları bitincee görüşeceğim zühtü beyle ..mailleştik ama reelde görüşme şansımız olmadı..

sanırım biz birde 3 kişi gitcezz..kız akrdeşim benn ve kızımmbayanssulusmile

aaa kizinmi?kaydirigubbakcemile2

:) ayy tirsma sevin kiz güzel bi buruna kavuscaksin daha ne
uyucaksin uyancaksin bitcek ins:) sonrada güzel burnunu bizle paylascaksin opuyorumnanaktan

Ay cnm ya morluklarım geçene kadar hep burdan size yazıcam bide benim tenim beyaz şişlik ve morluk diğerlerine göre daha fazla olcak bende en ufak bişeyde morarıyorum çünkü :gitme:
teknolog sana daha varmış o zaman önce ben sonraa sen

aaa sacmalama ne kötüsüüü ben bayildim valla 10 yas genclesmissin cok güzel olmus masallah :nazar: yemin ederim iltifat fln etmiyorum gercekleri söylüyorum:)
yüzün gözün sismistiya ´bizde morluklari görünce korktuk fln demistik frapanda vazgecer gibi oldum demisti
Sağol canımcım.Ay umarım ilerde daha güzel olur.10 yaş gençleşsem 18lik çıtır olurum ya ne güzel olurdu :)))

lakitomm canımm bıraktın bizi istlara gittinn sen mutlu olda mekan önemli değill sağlıklı ve mutlu olman yeterlii ...ben erkek arkadaşının yorumunu merak ettim ne dedi görünce seniii begendimi..

Buyrun İstanbul'a gelin canım.İnan seve seve misafir ederim sizi.Erkek arkadaşım daha burnumu anlayamadı bantlardan.Fazla yorum yapmadı ama siman değişmemiş iyi dedi.Birde burnun fazla mı kalkık ne dedi :) Bende inecek daha dur dedim.

Lakito benim gördüğüm kadarıyla resimden gördüm gerçi ama önden bile çok değiştirmiş seni olumlu yönde söylüyorum

nehiyy evet canım sen benden önce olcaksın ve bana bir örnek daha olcak:)))

kızımın burnu kırıkk bebekken düşmüştü okka bir burnu avr amaa birazda sorunlu.. geriye akıyorr hasta olduğunda baş ağrısı mide bulantısı kusmaa ateş yapıyorr..
ameliyat 16 yaştan sonr aamaa bir baktırcazz..kız kardeşiminde deliklerindeymiş problem o mle diyor ama bence sorun yokk oda bakınacakk..bakalımm hepsi birden denk gelirsekk..

sende ol ve kurtuk inşallahh...güzel buruncuğuna kavuş bir an önceee...

lakitom seve seve gelirim ben sana ..yazaa düğün var istanbuldaa:))))))))

Ay cnm ya morluklarım geçene kadar hep burdan size yazıcam bide benim tenim beyaz şişlik ve morluk diğerlerine göre daha fazla olcak bende en ufak bişeyde morarıyorum çünkü :gitme:
teknolog sana daha varmış o zaman önce ben sonraa sen

aynen cnm ya benimde tenim maalesef bembeyaz esmer tenli olmak isterdim:(
farkinda olmadan biyere carpiyim bi hafta mor geziyorum valla:S

nehiyy evet canım sen benden önce olcaksın ve bana bir örnek daha olcak:)))

kızımın burnu kırıkk bebekken düşmüştü okka bir burnu avr amaa birazda sorunlu.. geriye akıyorr hasta olduğunda baş ağrısı mide bulantısı kusmaa ateş yapıyorr..
ameliyat 16 yaştan sonr aamaa bir baktırcazz..kız kardeşiminde deliklerindeymiş problem o mle diyor ama bence sorun yokk oda bakınacakk..bakalımm hepsi birden denk gelirsekk..

sende ol ve kurtuk inşallahh...güzel buruncuğuna kavuş bir an önceee...

lakitom seve seve gelirim ben sana ..yazaa düğün var istanbuldaa:))))))))

aaa 16 yasinda kizinmi var masallah tü tü nazar degmesin

lakitocum cok saol istla ben cok sık geliyorum nasılda tlfda var geldiğimde ararım görüşürüzz datlummm

hayır canım yanlış olmuş cümle birazz...16 yaşından sonra ameliyat dendi..ama bir baktırmam egrek zühtü beye ne diyecek....ama 12 yaşında 4 sene var göz açıp kapayıncaya kadar geçerr

teknolog vallahi 16 yaşında kızın var ve sen hala taş gibisin resimlerini görmüştüm şimdi bunu duyunca şaşırdım. Bizde senin gibi oluruz inşallah bilmiyorumkismile

teknolog vallahi 16 yaşında kızın var ve sen hala taş gibisin resimlerini görmüştüm şimdi bunu duyunca şaşırdım. Bizde senin gibi oluruz inşallah bilmiyorumkismile

kızım 12 yaşındaa yafrummmmnaniknanik
bende taş gibi deilimmm:1rolleyes::dilcikar:
idare ediyorum bakım makyaj filann:utangac:

Back
X