Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

ben dez uhtu beye ameliyat olcam resim göremiyorum lutfen benı eklermisiniz?uamrım pişman olamm zuhtu bey i seçtiğim için

son iki yorumu yazan arkadaşları ekledim. ve bir foto albümü oluşturdum. yarın 1. ayı doluyor ameliyatımın. paylaştıgım fotograflar son 2 haftaya ait. fotoları düzenleyemedim.ama yine de bir fikir verecektir.

benim sikayetim etti ve içteki kemik büyüme yapmıştı yandanda cok kemerliydi ama burada fotograf paylaşamıcam ksura bakmayınnnn mailden atarım

son iki yorumu yazan arkadaşları ekledim. ve bir foto albümü oluşturdum. yarın 1. ayı doluyor ameliyatımın. paylaştıgım fotograflar son 2 haftaya ait. fotoları düzenleyemedim.ama yine de bir fikir verecektir.

canım çok tatlısın çok doğal durmuş burnun 1.ay daha yeni dolmasına ragmen cok iyi gözüküyor çok teşekkür ederim eklediğin için beni:) keşke önceki halini de görebilme imkanım olsaydı ama :)

Cook tesekkur ederim ;) şimdi isteyim aksam eski halini de eklerim. Aklimda.;)

piki,bekliyoruuuum ;)

diğer arkadaşlar neden eklememiş beni ama ya:( siz ameliyattan önce unuttunuz mu ne kadar ihtiyaç duydugunuzu ameliyat olmuşlardan bilgi ve foto için bi hatırlayın :(

Zühtü beye ameliyat olanlar beni de ekleyebilir mi, bu ay ameliyat olucam, resimleri görmek beni biraz rahatlatır umarım :(

Merhaba ben de Zühtü beye ameliyat olacağım gittim görüştüm çok içime sindi ama hiç yaptığı burunları görme şansım olmamıştı sonra bir arkadaşımın arkadaşının burnunu yaptığını öğrendim ve hayal kırıklığına uğradım. Hiç istediğim gibi bir burun değildi:43: Siteye de üye değildim okuyordum yazılanları ve herkesin birbirine çok yardımcı olduğunu gördüm hem fotoğrafları da göremiyordum sırf bunun için üye oldum. Zühtü beye ameliyat olanlar lütfen bana yardım edin 15 gün içinde ameliyat olacağım kesin ama yaptığı burunları görmek istiyorum şuan çok panikledim ya kötü olursa diye

Merhaba ben de Zühtü beye ameliyat olacağım gittim görüştüm çok içime sindi ama hiç yaptığı burunları görme şansım olmamıştı sonra bir arkadaşımın arkadaşının burnunu yaptığını öğrendim ve hayal kırıklığına uğradım. Hiç istediğim gibi bir burun değildi:43: Siteye de üye değildim okuyordum yazılanları ve herkesin birbirine çok yardımcı olduğunu gördüm hem fotoğrafları da göremiyordum sırf bunun için üye oldum. Zühtü beye ameliyat olanlar lütfen bana yardım edin 15 gün içinde ameliyat olacağım kesin ama yaptığı burunları görmek istiyorum şuan çok panikledim ya kötü olursa diye

Back
X