Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar, burada zühtü beye ameliyat olduğunu anladığım kişilere arkadaşlık teklifi gönderdim. Ben de kuzenimi zühtü beye ameliyat ettirmeyi düşünüyorum bu sebeple fotoğraflarınıza bakmak istedim. Arkadaşlık isteklerimi kabul ederseniz çok sevinirim. Herkese geçmiş olsun.

ben ameliyat olalı bir yıl oldu fakat hala burnumda hissizlik var ve de çok çabuk tıkanıyor burnum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Benimde 2. Revizyonumu Zühtü bey yaptı kaburga takviyesi yaptı ama burnuma bakınca resimlerde bile belli oluyor ayrıca eğri bir yıl dolsun düzeltiriz dedi ama henüz 3-4 ay oldu o kadar dYanabilecekmiyim bilmiyorum her aynaya baktığımda ağlayasım geliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

off moralim bozuluyo her geçen gün yaa.. bi taraf kemiğim eğriymiş kapalıymış zühtü bey ameliyatta orayı da düzeltmişti. ama son 1buçuk hftadr o eğri kemik tekrar kaydı kulak çubuğu girmiyo kapanmış yine. burnumun şekline kavisine zarar verir mi sizce? 2. ay kontrolüm ağustosun 14ünde. bide zaten kemiklerim kalın kalın görünüyo derinin altndan çok ince derili hrlde burnum. mutsuzum:(

Kuzlar 22 ağustosa amelyat için randevu aldım Zühtü beye sizce güvenmeliyim..tasarımdaki halini çok beğendim gerçektede tasarıma yakın oluyormu lütfn acil cevap???

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407436952.197317.webp tasarım resmimide koydum..zühtü beyde çok kararlıydım ondan sonra başka bir doktorda araştırmadım hiç açıkcası bugün 22ağustosa amelyat için randevu aldım fakat bugün bazı yorumlardan sonra kararsız kaldım lütfen Zühtü beye estetik olan arkadaşlar bana acil yazabilirmi??

Eki Görüntüle 1212710 tasarım resmimide koydum..zühtü beyde çok kararlıydım ondan sonra başka bir doktorda araştırmadım hiç açıkcası bugün 22ağustosa amelyat için randevu aldım fakat bugün bazı yorumlardan sonra kararsız kaldım lütfen Zühtü beye estetik olan arkadaşlar bana acil yazabilirmi??

kafanı karıştıran birşey mi olduuu?

Back
X