Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da fotoğraf atabilir misiniz? begum_akturk_@hotmail.com
Pc de sorun var isteyenlere watsap tan atarım
Bende burun ameliyati olali 24 gün oldu ve hala tam olarak koku alamıyorum. Bu problemi yaşayanlar mu? Koku alabilmem için yakından koklamam gerekiyor.
canım burnundaki şişlikle alakalıdır o çünkü çok iyi nefes de alamıyosundr şu anda. ben de öyleydim hem burnumu tam temizleyemediğim için hem de şişliklerden koku alamıyodum hatta tat bile alamıyodum geçti ama
Hic usenmeden 2 hadtadr 280 sayfayi okudum sayenizde baya bi onbilgim oldubende ayin 24 une randevu aldim ins. Iyi gecer. Fiyatlari biraz yuksek buldum. Ama deger bence sizn yazdklarnz icimi rahatlatti. Ins bana 3.500 tl falan der benlerimi de genel anestezi altinda aradan cikarmak istiyorum belki 4.000 der ikisi beraber ama 5.000 fln dese annnm ins izin verir zar zor ikna ettm zaten kadincagizi aslinda.goguslerime d e estetik dusunuyorum ama annem iyice delirmesn diye seneye kendi paramla yaptrcm ins kpss kazanirim ya dua edin cok heyecnliyim :)
Hic usenmeden 2 hadtadr 280 sayfayi okudum sayenizde baya bi onbilgim oldubende ayin 24 une randevu aldim ins. Iyi gecer. Fiyatlari biraz yuksek buldum. Ama deger bence sizn yazdklarnz icimi rahatlatti. Ins bana 3.500 tl falan der benlerimi de genel anestezi altinda aradan cikarmak istiyorum belki 4.000 der ikisi beraber ama 5.000 fln dese annnm ins izin verir zar zor ikna ettm zaten kadincagizi aslinda.goguslerime d e estetik dusunuyorum ama annem iyice delirmesn diye seneye kendi paramla yaptrcm ins kpss kazanirim ya dua edin cok heyecnliyim :)
Benlerimi bende aldırdım ama farklı yerde yine çıktılar
Resim atabilirmisinbende zühtü beye ameliyat oldum 1.5 yıl geçti ama burnum kesinlikle istedğim gibi olmadı. şiş olduğunuda zannetmiyorum. son şekli bu heralde yamuk yumuk, fazlasıyla büyük. keşke daha çok araştırsaydım diyorum.
bende zühtü beye ameliyat oldum 1.5 yıl geçti ama burnum kesinlikle istedğim gibi olmadı. şiş olduğunuda zannetmiyorum. son şekli bu heralde yamuk yumuk, fazlasıyla büyük. keşke daha çok araştırsaydım diyorum.
zühtü beye bu durumu söylediniz mi? gerekirse revizyon yapmalı bence. benim de 40. günüm çok şiş burnum tabi. bazı sıkıntılar var simetrik değil mesela tam. bi taraf basık duruyo. siz fotoğraf atabilir misiniz? mail adresimi atayım isterseniz
özel sebeplerden dolayı fotoğraf paylaşamıyorum. zaten ilk ameliyatımı zühtü beye oldum. 1 yıl sonra revizyon yaptı. revizyon sonrası 1.5 yıl gecti. 40 gün çok erken. ama az çok şişlerin inip inmeyecği belli oluyo zaten.