Sizlere kendi sürecimi yazmak istiyorum. Bilen bilir bir süre önce forumda vardım. Ben de olumlu yorumlar ve fotolar sayesinde hocaya ameliyat oldum. Bir süre sonra burnumun iki yanında gözlerime yakın tarafta şişlikler oldu. Ödem değil kemik gibi sert. Bir sene gitmedi tekrar aynı hocaya ameliyat oldum ufak bir operasyonla düzeltilecek sanarken mosmor oldum, şiştim. Bekledim düzelsin diye. Alçıdan ipince bir burun çıktı depresyona girdim. Üçüncü ameliyat fikrini düşünmek bile istemiyordum. Resimlerimi sildim hesabımı kapattım. İyileşmeyi bekledim. İncelik biraz normale döndü ya da gözüm alıştı. Ama
@menderesh arkadaşınki gibi sol tarafımda göçük kaldı. Bekledim iyileşsin diye geçmedi. Bir tarafım daha göçük bir tarafım daha şişkin. Dolayısıyla uzun bir süre de burnum yamuk diye aynalara küstüm. İyileşti burnum artık 6 ay oldu ikinci ameliyatı olalı. Ama sol göçük tarafımdan şimdi çok zor nefes alıyorum. Yapışma olabileceğini düşünürken az önce
@menderesh arkadaşım yorumunu gördüm. Şimdi başka bir doktora görünüp fikrini alacağım. Yani benim sürecim başarılı geçmedi beni memnun etmedi. Çok memnun olan vardı hiç olumsuz yorum yoktu ben karar verirken. Şimdi benimle aynı dertleri yaşayan arkadaşlar görüyorum. Dediğim gibi çok memnun olan var olmayan var. Yani ben şanssız kesimden oldum ne yazık ki!