Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hocaya ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim. Hiç ilgilenmedi, sadece 2 hastanın fotoğrafını gösterdi, yani biran önce gitmem için gözlerimin içine baktı resmen. Günahını almak istemem ama o gün çok paspaldım, belki de nasılsa bana ameliyat olmaz boşuna vakit kaybetmeyeyim dedi sanırım. Sonuçta görüşme ücretsiz ameliyat olmayı düşünmeyenler bilr geliyor olabilir.
Uzun lafın kısası ben ona ameliyat olacaktım ama o kdr kötü bi görüşmeydi ki vazgeçtim.
bende buna cok şaşırdım canım nasıl böyle yapmış zühtü bey cok ilgili bir doktordur.senin dış görünüşün için böyle bi ilgisizlik yapacak birisi değildir.cok yorgunluktan yada başka bişey vardır.cok şaşırdım.uzun zamandır tanıyorum cünki

Arkadaşlar olumlu olumsuz birçok yorum var lütfn yardıma ihtiycm var olumlu yada olumsuz görüşlerinizi resimlerinizi bekliyorum :KK43: artk gun almam gerek.
canım ben sana özelden mesaj attım fotoları bakabilirsin.

Anietelperiennn canım sen ne zaman ameliyat oldun.ben burda cok eskiyim nickin değiştimi cünki nickini hatırlayamadım.geçmiş olsun.eğer foton varsa özelden bana atarmısın merak ettim senin dediğin yer neresi

bende buna cok şaşırdım canım nasıl böyle yapmış zühtü bey cok ilgili bir doktordur.senin dış görünüşün için böyle bi ilgisizlik yapacak birisi değildir.cok yorgunluktan yada başka bişey vardır.cok şaşırdım.uzun zamandır tanıyorum cünki
Ben de günahını almak istemem ama maalesef hissettiğim bu. İçerde hiçbir hasta olmamasına rağmen beni çok bekletti ayrıca. Belki kötü bir günüydü bilemeyeceğim ama ben çok üzüldüm.

Sizlere kendi sürecimi yazmak istiyorum. Bilen bilir bir süre önce forumda vardım. Ben de olumlu yorumlar ve fotolar sayesinde hocaya ameliyat oldum. Bir süre sonra burnumun iki yanında gözlerime yakın tarafta şişlikler oldu. Ödem değil kemik gibi sert. Bir sene gitmedi tekrar aynı hocaya ameliyat oldum ufak bir operasyonla düzeltilecek sanarken mosmor oldum, şiştim. Bekledim düzelsin diye. Alçıdan ipince bir burun çıktı depresyona girdim. Üçüncü ameliyat fikrini düşünmek bile istemiyordum. Resimlerimi sildim hesabımı kapattım. İyileşmeyi bekledim. İncelik biraz normale döndü ya da gözüm alıştı. Ama @menderesh arkadaşınki gibi sol tarafımda göçük kaldı. Bekledim iyileşsin diye geçmedi. Bir tarafım daha göçük bir tarafım daha şişkin. Dolayısıyla uzun bir süre de burnum yamuk diye aynalara küstüm. İyileşti burnum artık 6 ay oldu ikinci ameliyatı olalı. Ama sol göçük tarafımdan şimdi çok zor nefes alıyorum. Yapışma olabileceğini düşünürken az önce @menderesh arkadaşım yorumunu gördüm. Şimdi başka bir doktora görünüp fikrini alacağım. Yani benim sürecim başarılı geçmedi beni memnun etmedi. Çok memnun olan vardı hiç olumsuz yorum yoktu ben karar verirken. Şimdi benimle aynı dertleri yaşayan arkadaşlar görüyorum. Dediğim gibi çok memnun olan var olmayan var. Yani ben şanssız kesimden oldum ne yazık ki!
Ben de aynı dertten muzdaripim.

canım ben sana özelden mesaj attım fotoları bakabilirsin.
Bence ameliyat olmadan önce doktor seçimine çok dikkat edin.Ben Zühtü Beye burun estetiği ameliyatı oldum.1 yıl kadar önce.Ama hiç memnun kalmadım. Burnum şu anda resmen eğri :(

Zühtü bey burun estetiği fiyatı nedir arkadaşlar bende olmayı düşünüyorum? uzun süredir araştırma yapıyorum en çok öne çıkan isimlerden biri zühtü demir, fiyat konusunda hiç bilgi göremedim yardımcı olursanız sevinirim
Ocak 2014 te peşin 4500 dü. Ama ben Zühtü Bey den hiç memnun kalmadım.İyi düşünün derim.

Ocak 2014 te peşin 4500 dü. Ama ben Zühtü Bey den hiç memnun kalmadım.İyi düşünün derim.
Benim burnum çok yamuk şu anda.Zühtü Bey e 1 yıl önce oldum ameliyatımı. Tekrar revizyon yaptırmaya bile cesaret edemiyorum ona.

Arkadaşlar olumlu olumsuz birçok yorum var lütfn yardıma ihtiycm var olumlu yada olumsuz görüşlerinizi resimlerinizi bekliyorum :KK43: artk gun almam gerek.
Ben de Zühti Bey e oldum ameliyatımı. Hiç memnun kalmadım. Buradaki yorumlardan tercih etmiştim kendisini.Fakat burnumu eğri yaptı. Burnumun her iki tarafı da birbirinden farklı. Burun deliklerim eşit değil.

Arkadaşlar Dr. Zühtü Demir Bey 'e burun estetiği ameliyatı olup da sonuçtan memnun kalmayanlar var mı? Ben hiç memnun kalmadım. Burnum eğri, delikleri asimetrik. Burnum her iki taraftan da farklı bir burun. Şanssızlık bende mi aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar da var mı?

revizyon ameliyatı olmuştum ona hiç memnun değilim.. iğrenç yaptııı .... konuşmak bile istemiyorum bu konuda okadar kızgınım.. 5000 tl de almıştı

revizyon ameliyatı olmuştum ona hiç memnun değilim.. iğrenç yaptııı .... konuşmak bile istemiyorum bu konuda okadar kızgınım.. 5000 tl de almıştı
Ben revizyon için başka doktorlar arayışına girdim. Psikolojim düzelsin diye ameliyat oldum. Şu an psikolojim öncekinden daha kötü.

Ben revizyon için başka doktorlar arayışına girdim. Psikolojim düzelsin diye ameliyat oldum. Şu an psikolojim öncekinden daha kötü.
kocaman burun yapmada ustune yok beyfendinin... aynen ve 3. ameliyatımdı bundan umutluydum... ama bu dr da fos çıktı.. şimdi en az 5 yıl daha beklemem lazım yoksa burnum amlyat dikiş tutmaz... psikolojini bozma burda görmüştüm emre mi ne bi doktor vaqrmış şstanbulda o iyymiş araştır.. geçmiş olsun

Canım bana da kaburga takviyesi dediler. Acaba bana resimlerinden mail atabilir misin? keremozygn@hotmail.com[/QUO
kocaman burun yapmada ustune yok beyfendinin... aynen ve 3. ameliyatımdı bundan umutluydum... ama bu dr da fos çıktı.. şimdi en az 5 yıl daha beklemem lazım yoksa burnum amlyat dikiş tutmaz... psikolojini bozma burda görmüştüm emre mi ne bi doktor vaqrmış şstanbulda o iyymiş araştır.. geçmiş olsun
Sağolasın sana da geçmiş olsun.

[QUOTE="situn57, post: 39306530, member: 658626"[/QUOTE]

Sizlere kendi sürecimi yazmak istiyorum. Bilen bilir bir süre önce forumda vardım. Ben de olumlu yorumlar ve fotolar sayesinde hocaya ameliyat oldum. Bir süre sonra burnumun iki yanında gözlerime yakın tarafta şişlikler oldu. Ödem değil kemik gibi sert. Bir sene gitmedi tekrar aynı hocaya ameliyat oldum ufak bir operasyonla düzeltilecek sanarken mosmor oldum, şiştim. Bekledim düzelsin diye. Alçıdan ipince bir burun çıktı depresyona girdim. Üçüncü ameliyat fikrini düşünmek bile istemiyordum. Resimlerimi sildim hesabımı kapattım. İyileşmeyi bekledim. İncelik biraz normale döndü ya da gözüm alıştı. Ama @menderesh arkadaşınki gibi sol tarafımda göçük kaldı. Bekledim iyileşsin diye geçmedi. Bir tarafım daha göçük bir tarafım daha şişkin. Dolayısıyla uzun bir süre de burnum yamuk diye aynalara küstüm. İyileşti burnum artık 6 ay oldu ikinci ameliyatı olalı. Ama sol göçük tarafımdan şimdi çok zor nefes alıyorum. Yapışma olabileceğini düşünürken az önce @menderesh arkadaşım yorumunu gördüm. Şimdi başka bir doktora görünüp fikrini alacağım. Yani benim sürecim başarılı geçmedi beni memnun etmedi. Çok memnun olan vardı hiç olumsuz yorum yoktu ben karar verirken. Şimdi benimle aynı dertleri yaşayan arkadaşlar görüyorum. Dediğim gibi çok memnun olan var olmayan var. Yani ben şanssız kesimden oldum ne yazık ki!

Ben de hiç memnun kalmadım. Burnum eğri, delikleri asimetrik. Burnum her iki taraftan da farklı bir burun. Sinirlerim çok bozuluyor.

Ben beğenmiyorum burnumu yandan uzunluğu için ameliyat oldum hala aynı malesef
Benim de öyle. Sağımdan bak fena değil burnum ama solumdan bakınca kocaman farklı bir burun sanki. Zühtü Demir'in azizliğine uğradık. :(

Ben şu an memnun değilim yine yandan uzun burnum ucu aşağıda bilmiyorum çok güvenmiştim ama revizyonda iyi değil demişlerdi sanırım öyle 1 ay oldu daha yeni ama ..bilmiyorum şu anda burnum hala uzun beğenmiyorum
Daha yeni diye oyalıyor Zühtü Demir, 1 yıl da geçse baştan kötü ise emin ol düzelmiyor. Umarım seninki daha iyi olur zamanla ama zor.

Back
X