Drosofila Burun Estetiği Ameliyatı

Drosofila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
333
0
96
İstanbul
Kızlar Veli Bey ve Yavuz Beye 14 subatta ameliyat olmuştum . Onlara ne kadar teşekkür etsem az :) Hala daha kendimi profilden sorunlu gibi hissetsemde yeni bir burnnum olduğu fikrine alısmam gerekiyor:) :17:
bi kaç fotoo ekliorumm fikriniz olsunn.. tüm zor günler geride kalıyorr. burdaki herkese ameliyat sürecinde bana destek oldukları için teşekkür ederim:16:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.fotolardan pek anlaşılamıyor ama güzel gibi görünüyor.çok yeni zaten.daha sonra yine eklersen daha iyi anlaşılır.tabi önceki halinide:))

baantlarla bile hoş görünüyo hayırlı olsun benim bugün16.günüm
çok teşekkür ediyorum size de çok geçmiş olsunn umarım istedğiniz gibi bir burna kavusursunuz:)

burnunuzu merak ettim arkadaşlık daveti yolladım.fotoğraflarınıza bakmak isterim
kabul ettim:)

bu haliyle bile çok hoş görünüyor.. daha çok yeni, şişler inince harika olacaktır..
çok çok teşekkürler evet şu an cok şiş patates gibi ama şeklinden ben de cok memnunum :)

bende arkadaslık teklifi gönderiyorum..
kabul ettim:)

bence şimdiden güzel gözüküyor..bir kaç sonra daha güzelleşir.
çok teşekkür ediyorum:) inş.

Drosofila merhaba,
masajlarını yapıyo musun? bir de masaj sonrası nasıl bir görünümü oluyo burnunun?
veli aslan ödem için mi yoksa ameliyat sonrası burnun yeni kazanacağı şeklin daha iyi sonuçlanması için mi veriiyodu bu masajları? sevgiler teşekkürler

Drosofila merhaba,
masajlarını yapıyo musun? bir de masaj sonrası nasıl bir görünümü oluyo burnunun?
veli aslan ödem için mi yoksa ameliyat sonrası burnun yeni kazanacağı şeklin daha iyi sonuçlanması için mi veriiyodu bu masajları? sevgiler teşekkürler

merhaba
masajlarımı cok iyi yapamıyorum yanni gösterdiği teknikle değil daha cok ovalama yoluyla yapıorum aklma geldikce cunku canım inanılmaz acıor bi de içi yara olduğu için bastıramıyorum burnuma
inan hatırlamıyorum veli beyin sölediklerini heyecandan unutmusum. Ama şişlik gördüğün yere bastır dedi sanırım ödemler için...

çarşamba günü kontrole gidicem o zaman daha detaylı sorarım...
siz naslsnz nasl gidio?

dün çıkardım ben de bandajı, bandajlıyken günde 30dk falan yapıyodum acısa da. sonra bandajlıyken ince gözüküyodu masajı yaptıktan sonra.
ama bandajı çıkardıktan sonra masajı yaptıgımda gördüm ki, burnumun şekli çok kötü oluyo, evet şişlikler iniyo ama ya yanlış yaptığımdan ya da belki de normal bilmiyorum ama burnumun şekli yamuk gözüküyo,tabii bi zaman sonra geçiyo o yamukluk ama ben çekidim açıkçası ve bgn hiç yapmadım masajı. ödem içinse yapmıcam elim biraz kuvvetli çünkü zarar vermiyim sonra:P
nasıl peki masaj dışında burnunun şeklinden memnun musun?
ben buraya koyduğun resimler dışında başka bi resim göremiyorum.
umarım herşey istediğin gibi olur arkadaşım çok geçmiş olsun, sevgiler

dün çıkardım ben de bandajı, bandajlıyken günde 30dk falan yapıyodum acısa da. sonra bandajlıyken ince gözüküyodu masajı yaptıktan sonra.
ama bandajı çıkardıktan sonra masajı yaptıgımda gördüm ki, burnumun şekli çok kötü oluyo, evet şişlikler iniyo ama ya yanlış yaptığımdan ya da belki de normal bilmiyorum ama burnumun şekli yamuk gözüküyo,tabii bi zaman sonra geçiyo o yamukluk ama ben çekidim açıkçası ve bgn hiç yapmadım masajı. ödem içinse yapmıcam elim biraz kuvvetli çünkü zarar vermiyim sonra:P
nasıl peki masaj dışında burnunun şeklinden memnun musun?
ben buraya koyduğun resimler dışında başka bi resim göremiyorum.
umarım herşey istediğin gibi olur arkadaşım çok geçmiş olsun, sevgiler

albümümü göremiyormusunuz? bi kaç tane daha koyim öyleyse buraya
masaj yaparken burnumda sekil değişikliği olmuo
aslnda seklinden cok memnunum ama cok şiş hala gözlerim kücück görünüo :)

Back
X