Drospera kullanımı ve yan etkileri

kurabiye08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
3
0
1
27
Merhaba arkadaşlar bende hem kist var hemde korunma amaçlı doktor dogum kontrol ilacı verdi dün akşam 4. habı aldım ama baş ağrısı ve mide bulantısı kusma yapıyor sabah mide bulantısı uyutmuyor baş ağrısı da öyle bugün içmeyi düşünmuyorum böyle durumlar yaşayan oldu mu yada olduysa kaç gün devam etti veya bırakırsam ilacı hemen vücudum eski düzenine ger gelir mi

canım ne kisti çok geçmiş olsunn acaba yan etkisi mi? Prospektüs baktın mı?
Çikolata kisti adet düzensizliği ara kanama regli iken ağrı falan şikayetler gitmistim evet prospektuste yazıyor ama benim biraz fazla oluyor sanki gece mide bulantısından kusmaktan uyuyamadım doktora gittim dozu fazla gelmiş dedi vücuda hormon yuklenince vücut belli bir zaman dilimi öyle olabiliyormuş bende artık kullanmayacağım söyledim çünkü tek başımayım kızım var ilgilenmek aşırı zor geliyor ayağa kalkamıyorumdum doktor hiç bir hastamdan böyle yanıt almadım dedi hepsi ikinci güne kendine geldiler dedi benim bugün 6 günüm olacak

canım ne kisti çok geçmiş olsunn acaba yan etkisi mi? Prospektüs baktın mı?
Çok teşekkür ederim Çikolata kisti adet düzensizliği ara kanama regli iken ağrı falan şikayetler gitmistim evet prospektuste yazıyor ama benim biraz fazla oluyor sanki gece mide bulantısından kusmaktan uyuyamadım doktora gittim dozu fazla gelmiş dedi vücuda hormon yuklenince vücut belli bir zaman dilimi öyle olabiliyormuş bende artık kullanmayacağım söyledim çünkü tek başımayım kızım var ilgilenmek aşırı zor geliyor ayağa kalkamıyorumdum doktor hiç bir hastamdan böyle yanıt almadım dedi hepsi ikinci güne kendine geldiler dedi benim bugün 6

Çok teşekkür ederim Çikolata kisti adet düzensizliği ara kanama regli iken ağrı falan şikayetler gitmistim evet prospektuste yazıyor ama benim biraz fazla oluyor sanki gece mide bulantısından kusmaktan uyuyamadım doktora gittim dozu fazla gelmiş dedi vücuda hormon yuklenince vücut belli bir zaman dilimi öyle olabiliyormuş bende artık kullanmayacağım söyledim çünkü tek başımayım kızım var ilgilenmek aşırı zor geliyor ayağa kalkamıyorumdum doktor hiç bir hastamdan böyle yanıt almadım dedi hepsi ikinci güne kendine geldiler dedi benim bugün 6
benimde var canım muhtemelen mr çekildim rapor çıkmadı bakalım ne yapacaklar buyuk bayagı mesaneye baskı yapıyor sık idrara çıkıyorum

Back
X