Drt yllk evliliimde kavga hi bitmedi

derinvedeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
43
0
86
40
Diğer
merhaba herkese

eşimle evleneli dört yıl oldu toplasanız bir ayımız kavgasız güzel geçmemiştir.neyi paylaşamadığımız hala anlamış değilim.bizim tanışmamız evlenmemiz hepsi bir yıliçinde oldu.anlaşarak severek evlendik ama eşimden evlendiğim ilk gece nefret etmeye başladım ve kavgalarımızda başladı.karakterlerimiz tamamen zıt.benim hayal ettiğim insan bambaşka birisi çıktı.vurdumduymazlığı bencilliği bana soğukluğu sadece yatağa geldimi yaklaşan yolda yürürken elimi tutmak aklına gelmeyen biri nsan işte.hep kendi bildiğini yapan benim söylediklerimi duymayan birisi.

çok kavgalar ettik.anlaşamıyorum hiç birzaman bana olan sevgisini sıcaklığını hissedemedim bir türlü ısınamadım işte diyorum bazende eşim olmasa ben ne yaparım diyorum.psikolojim o kadar bozulduki o kadar çelişkili bir insan oldumki ben bile artık kendimi tanıyamıyorum.

bu kavgalar yüzünden sevgiden geçtim saygıda kalmaz?
yolda giderken elinizi bile tutmaması sanırım saygınında kalmadığını gösteriyor?
evliliğin ana zemini saygı,sevgi,dürüstlük ise,ki sizdede 2 şık bulunmuyor ise sanırım bitmeye yakın bir evlilik...

ah canım benim ya evlendiğim ilk günden bu yana elimi bir kere tutmadıki.biz ilk çıktığımız zamanlarda ben elimi tutturmadım diye benden ayrılmaya kalkışan bir insan bu.evlilik bu kadarmı değiştiriyor bir erkeği

çok üzücü.. siz kendinizden bir çok fedakarlık yaparken bir kaç basit ilgiyi bile göstermiyor ise bu kendisinin zararına üzülmeyin kaybeden ve pişman olan o olcak..

çok üzücü.. siz kendinizden bir çok fedakarlık yaparken bir kaç basit ilgiyi bile göstermiyor ise bu kendisinin zararına üzülmeyin kaybeden ve pişman olan o olcak..

benim tek istediğim biraz ilgi sevgi.kavgalarımız sebepleri hep bu ilgisiszliğinden kaynaklanıyor ama anlatamıyorum kendisine.

anlaşılan kimse yorum yapmak istemiyor....neyse böyle gelmiş böyle gider...bu saatten sonra değişmezki hiçbirşey..anlatmamın ne faydası olacaksa...

klasik erkek modu bende de var bi tane simdi ben ne desme ki.suan iyiyiz oda olumden donup gecirdigim kazadan dolayi.her serde bir hikmet var demisler.siz alip karsiniza uzgun ve agliyan gozlerle konusun..birde bunu deneyin

b
çok konuıştuk tamam bundan sonra söz değişcem diyor iki gün düzeliyor sonra yine aynı.

saatlerce bilgisayrda oyun oynar sabahlara kadar tv izler ama benimle iki dakika muhabbet etmez.

hicbirsey diyemiyorum.ne yazikki benim durumumu tanimlayan cümleler yukarida yazilanlar.. ben de 1 yillik evliyim ve bizim de sorunumuz ayni.hatta bizim sorunumuz derken bile"biz"kelimesini kullanmak bu kadar garip geliyor. o kadar yalnizim...
yukarida dediklerin sanki benim esimi tarif eder gibi. ilgisizligi,umursamazligi,verdigi sözleri tutmayisi,iki gün icinde eskiye dönmesi...hele bilgisayar tv bagimlisi olmasi,onlari bana tercih ediyor,cogu zaman yalniz uyuyorum odamda...mesela simdi...
nolucak bilmiyorum...ne zaman aglasam annem ve babam aklima geliyor,onlar benim böyle üzgün oldugumu bilseler ne kadar üzülürlerdi diye,sabretmeye calisiyorum onlar icin,belki düzelir diye. insallah düzelir...senin durumunda bir de cocuk var,o günahsiz cocugun hürmetine umarim sorunlariniz en kisa zamanda biter......

klasik erkek modu bende de var bi tane simdi ben ne desme ki.suan iyiyiz oda olumden donup gecirdigim kazadan dolayi.her serde bir hikmet var demisler.siz alip karsiniza uzgun ve agliyan gozlerle konusun..birde bunu deneyin

ben de bu dediginiz de oldu,yani aman bir de bu taktigi uygulayayim düsüncesi olmadan,gercekten aglayarak dert yandigim konustugum cok oldu. yani hep tamam söz degiscem,lütfen kendini harap etme nolur,iki gün sonra.hersey ayni.. o kadar rahat ki...ona olan inancim gitgide azaliyor...

O flort dönemi cazibesini ve tazeliğini yitirdiği zaman;beklentilerde sukut-u hayale uğrayabiliyor
Ne yaşadığınızı;neler hissettiğinizi karakter ve duruşlarınızı tabi ki bilemiyoruz ama genel anlamda - naçizhane birkaç yorumda bulunmak isterim..
Bu aslında bitmeye yakın bir evlilik değil;yenilenmesi ve tekrar canlanması gereken nadasa çekilmiş bir ilişki olabilir..
Biz bayanlar son derece hassas ve duygusal bir fıtratta yaradılmışız..Hislerimiz çok kuvvetli ; istiyoruz ki beraberliklerimiz bir nefes de olsa kaybetmesin romantizmini..
Bebek de olunca bazı şeyler;uyku saatlerinden tutun yemek saatleri ve cinsel yaşama kadar,köklü değişimlere uğrayabilir değil mi?
Bu durum da her iki tarafı çok etkiliyor bilhassa kadını..
Zaten doğum yapmış;tamamen farklı bir boyuta geçmiş olan kadın biraz daha ilgi isteyip incinmeye meyilli olabiliyor..Bu dönemdeki çoğu arkadaşımız;aynı dertten muzdarip demek ki birşey var;bir sıkışma noktası..
Evlilik rekabet ve karşı takım mücadelesi değil de aynı takımda olmak;beraberce hayata tutunmak..
Bu duyguları deştikçe derinleşir ve etraftaki yorumlara göre şekil alabilir o yüzden daha pozitif olmaya gayret göstermeli..
Hemen bu evlilik bitti;bitmeli denmemeli -şahsi kanaatim-
Zahmette rahmet vardır;hani klasik biz söz:hayat zor belki ama biz de kolay biri sayılmayız değil mi bayanlar..
Konuşun;hislerinizi açıkça anlatın..ılişkinizi tamir edin tabiri caizse;yeni tanıştığınız zamanlardaki fotoğraf veya yazılarınızı çıkarın;ne kadar seviyordunuz birbirinizi onu hatırlayın..
Aşk belki tutkulu sevgidir kimine göre kuvvetini yitirir (ki bence değil ama..)
sevgi sonsuz bir nimet;son nefese kadar yaşar;yaşatır..
Ve şunu da unutmayalım ki evlilik aşkı öldürmez;oldurur..
Yeter ki sabrı ve sağlam duruşumuzu elden bırakmayalım.
Zor zamanlar;güzel zamanların kıymetini artırır.
Mutluluklar dilerim Allah oğlunuzu size bağışlasın

canım evlilk çocuk oyuncağı değil...
biraz alttan almayı dene belkı oda bunu görür biraz yumuşar.
bir tarafın belırlı zmanlarda alttan alması gerekır bu sen ve o olmalı aslnıda ama baktın olmuyor sen al
yapacak birsy yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…