Drt yllk evliliimde kavga hi bitmedi

aslında çoğu çiftler buna benzer sorunlar yaşıyor canım az yada çok
sizde ilgisizlik biraz daha fazla olunca dayanamaz hale gelmişsin
aklıma tek gelen şey karşına alıp ciddi bir konuşma yapman eşinle
bu şekilde bir evlilik istemediğini böyle devam edemeyeceğini söyle belki bir düzelme olur
birde çocuğunuz varmış onuda düşünüp sakin ve mantıklı hareket etmelisin
hakkınızda hayırlısı olsun

arkadaşlar bu siteyi uzum zamandır takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş.,
benim sorunumda eşimle.. ah zaten bu erkekler evleneli 3 yıl oldu bu 3 yıl içinde mutlu olduğumuz zamanları toplasanız 2 ay bile yoktur. benim eşimin tek sorunu sorumsuz olması gerçi tek sorunu demeyelim hdaha çok var..evlendiğimizde ailesi hiçbir şekilkde yardım etmedi bize bütün evi ikimiz kurduk neyse. benim bu akıllı kocam bekarken k.k.borcu varmış temerrüt faizine girmiş. kalktı gitti kredi çekti. bide ödül verir gibi ailesine de çekti oldumu borç 20.000 tl. ev kira aldığımız maaş toplasanız 2.000 yok.. neyse kavga kıyamet bunlar 3 aylık evliyken olan şeyler düşünün artık huzur yok. neyse onada katlandım borcuna ortak oldum.. ödüyoruz ama bi türlü taksitler eksilmiyo.. meğerse bizimkisi ödemiyor faize biniyor ödenen parada faize gidiyo.. 3 yılk oldu ödüyoruz borç 25.000 düşünün.. neyse 4 ay önce işten çıkarıldı onun sebebide uzun anlat anlat bitmez. tazminatı almış benden gizli banada 2 ay sonra vercekler diye kandırıyor. bankalar hergün arıyor haciz geleck sen git ıpone al kardeşine tel.al. parayı harca gel. bide int.bağlatıyo eve evde oturmayı aklına koymuş ya canı sıkılmasın neyse yine kavga vs..
adam int.başından kalkmıyor bu defada iş aramaz bankalar hacize gelecek ne olacak diye sorduğmda beğenmiyorsan git diyen biri... en son tartışmamızda aileri çağırdık biz boşanmak istiyoruz neyse konuşuldu işler tatlıya bağlandı ama onun süreside 1 hafta oldu yine döndük başa. arkadaşlar çok uzun oldu.. kusura bakmayın çok doluyum ne yapacağımı bilemiyorum bana bi yol gösterin bu arada 1 haftadır annemde kalıyorum arayıp sormuyor ailem boşan diyor ben de öle düşünüyorumm..

ne kadar menfaat peşinde koşuyor bu herif milleti ya...:tomato: :mymeka:
flört dönemi daha birşey elde edemedi (!)diye canım cicim diye peşinden koşar...evlenince de böyle ilgisizlik sevgisizlik seviyesizlik...vs kötükedihüso
bu tür örnek çok fazla sanırım...ve çok yazık ...yazık olan da hanımlara oluyor...
boşan desen vebal altında kalınır boşanma desen nasıl sürer böylesi evlilikler...

kolaylıklar dilerim ikinize de (konu sahibi ve senora24)

bana vakit ayırdığını için yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

ama o kadar ilgiye ihtiyacım varki.kimseyle paylaşamıyorumda.anlatmamın bir faydası yokki.ağlıyorum yalvarıyorum ne olursun biraz ilgi göstr sevgi göster diye

Arkadasim lüften beni yanlis anlama...ama ne olur esinin karsisinda böyle yalvarip aglayarak gururunun ayaklar altina alinmasina izin verme..

Hicbir insan sevgi ilgi icin aglamamali.....

4 yildir anlasamadigin bir adamla 14 yil sonrada anlasamicaksin....evlilgini bir gözden gecirmeni tavsiye ederim....

Bazen bitirmek kurtulmaktir...

haklısınız ama tek problemimiz kavgalarımız.kavga sebeplerimizde pc ve tv yüzünden zaten.benim amacım boşanmak değil ben eşimi çok seviyorum biliyorum o da beni kaybetmekten korkuyor değişeceğine söz veriyor amz yine aynı.ben bu problemi aşmak istiyorum sizin tavsiyeleriniz bekliyorum

derinvedeniz canım benim eşimde bazen öyle yapar ilgisi umursamaz davranır bende aynısını yapıyorum ona tapı anlıyo ve ilgilenmeye başlıyor bence dene erkekler ilgisizlige dayanamazlar onu kıskandırmaya çalıs bakımlı ol bak ğöreceksindeğişir ben öyle yapıyorum

uff ya aynı benim yaşadıklarım ve her gün biraz daha bittiğine inanıyorum bu evliliğin. Allah sonumuzu hayır etsin bilmem nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…