Merhaba,
Malesef tarafimiza böyle bir soru ulasmadi!
Genel olarak Drula tüm cilt tiplerine uygundur
Nörodermatit li bölgeye uygulanmaz ise kullanilmasinda herhangi bir sakinca yoktur!
sanıyorum bana dönüş yapılmayacak?
merhabalar,
kullanmaya başlayalı 15 gün oldu malisef çillerimde bir değişiklik hissetmiyorum.
kullanmaya başladığımda foto eklemiştim, yorum yapabilmeniz için son hallerini fotoğraflayıp ekleyeceğim.
sanırım anlaşamadık lekelerin sebebi nörodermatit zaten. uygulamak istediğimiz bölge o. ben de doktorum bu arada. saygılar...
Bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Almanyadaki üretici firmaya gerekli bilgiler ulaştırıldı. Gerekli bilgi ulaşır ulaşmaz size dönüş yapacağız.
kaç gün oldu bikaç resme bakmak bu kadar zormu anlamadım..
??
Gördüğüm kadarı ile çillerde softlaşma var yani kesin çizgiler gitmiş yerine daha soft bir hal gelmiş bu ilk bakışta sanki çillerin genişlediği izlenimini uyandırsada bu geçiş döneminde olması gereken bir şey çünkü ben batık tedavisi uyguladığım dönemde buna benzer bir durum olmuştu ilk başta sonra yavaş yavaş silikleşmişti...Bende fotoğraf ekleyeceğim şimdi kızlar...
teşekkür ederim sabunu ve leke kremini almak istiyorum aynı anda..çünkü bi sivilce bi leke kremini üst üste kullanak istemiyorum..il sabun ve leke kremi ile başlamak yüzümdeki tepkisini görmek istiyorum..ikisinin fiyatı nedir?
ürünü bende bir haftadır kıullanıyorum ..sabunu ıle bırlıkte ..burnumun üstünde ve dudak ustunde olusan kahverengı lekem ıcın..
sabah aksam kullanıyorum ..
sormak ıstedıgım soru şu kı ,bunu tüm yüzümüze uygulayabılır mıyız..
sabunu kullandıktan sonra muthıs derece de ıldım kuruyor dıger yerlere normal nemlendırıcımı kullanıyorum ama krem surdugum bolgenınde üstünden gecıyorum bazen
bunu nasıl yapmalıyım ..
önce kendı nemlemdırıcımı surup ustune kremı sursem olmaz ..yada tam tersı once krem sonra nemlemdırıcı mı ..
kesın bırsey surmem gerekıyor cunku kasınmaya baslıyor..
kremı sürerken de mutlaka o krem srdugum yerlere temas edıyor ..
nasıl bır yol izlemelıyım..sabunu kullanmasam olur mu ..
rengınde herhangı bır acılma durumu yok beklıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?