• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri drusellanın sade gelinlikleri

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
Arkadaşlar, düşündüğüm birkaç model var, ama dikim öncesi karar veremiyorum. Şık, asil ve sade olmalı. Hep aklımdaki eteği düz inen şifon ya da fransız dantelli modellerdi, ama biraz balık etli olduğum için denediğimde A tipi eteği aşağı doğru açılan modeller daha hoş durdu. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• $White-Sweet-Heart-Strapless-Beading-Satin-Chiffon-Wedding-Dress-17209-1.webp
    $White-Sweet-Heart-Strapless-Beading-Satin-Chiffon-Wedding-Dress-17209-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $chiffon-sweetheart-neckline-with-beaded-halter-in-empire-slim-skirt-hot-sell-2010-custom-mad...webp
    $chiffon-sweetheart-neckline-with-beaded-halter-in-empire-slim-skirt-hot-sell-2010-custom-mad...webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $fara-sposa-gelinlik.webp
    $fara-sposa-gelinlik.webp
    2 KB · Görüntüleme: 99
  • $932_allure_bridals_wedding_dress_primary.webp
    $932_allure_bridals_wedding_dress_primary.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $7347_primary.webp
    $7347_primary.webp
    2 KB · Görüntüleme: 81
modeller cok guzel bende sade gelinlikleri seviyorum ama hafif balıketliysen 3.modeli dusunmelisin

bir de bunlar var :asigim:

Eklentiler

• $18107_primary.webp
    $18107_primary.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 160
  • $19103_primary.webp
    $19103_primary.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $sd5220_primary.webp
    $sd5220_primary.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $f305_jasmine_collection_wedding_dress_primary.webp
    $f305_jasmine_collection_wedding_dress_primary.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 83
karnın varsa arkasını ipli yaptır sıktır yani kapanır o zaman benimde kilom deil ama göbegim vardı öyle yaptırdım dumduz oldu 2.sıradaki gelinliklerden bitek en sondaki görünüyor dierleri görunmuyor

attachment.php

bunu diyorsun sanırım guzel ama daha zayıf uzun bylu birinde daha guzel durur gibi

ben bu gelinliklerin hic birini begenmedim
balik etliyseniz beli ince gösteren farkli alta dogru kabarik bir model secmelisiniz
bence gelinlik dediginde cok sade olmamali zevk meselesi ama bir kere giyiceksiniz
en güzeli olmali öyle degilmiyerimseniben

balik etliyseniz beli ince gösteren farkli alta dogru kabarik bir model secmelisiniz
bence gelinlik dediginde cok sade olmamali zevk meselesi ama bir kere giyiceksiniz

evet canım schekere katılıyorum bunlar gelinlik değil elbise gibi.
senin düğününde en güzel en çekici sen olmalısın.
tabi gelinlik de tarzımızı yansıtmalı ama bu kadar sade olmamalı bence
vereliniortak:enbuyukkk:

teşekkür ederim yorumlarınız için a.s.
zevk farklılığı burada başlıyor zaten, benim için güzel olanlar genellikle sade modeller bayanssulusmile kimisi için çok sıradan olabilir bu kimisi içinse farklı birşey düşünülemez bile. Sorun şu ki zevkime uygun gelinlikler bedenimde hoş durmazsa mecburen zevkim dışında bişeyler giyeceğim.

teşekkür ederim yorumlarınız için a.s.
zevk farklılığı burada başlıyor zaten, benim için güzel olanlar genellikle sade modeller bayanssulusmile kimisi için çok sıradan olabilir bu kimisi içinse farklı birşey düşünülemez bile. Sorun şu ki zevkime uygun gelinlikler bedenimde hoş durmazsa mecburen zevkim dışında bişeyler giyeceğim.

canim ozaman sende sade bir gelinlik sec ama bunlarin cogu gece kiyafetinden farksiz
sade bir nikah icin düsünülebilinnir gelinlikler
öyle tasli pullu sevmiyorsan sadesini secersin ama gelinlige benzer benim demek istedigim bu düsün dügün salonuna giriyorsun herkes gelini merak edicek ama sen düz beyaz bir kiyafet giymissin tabi önce kendi fikirlerin önemli ama baskalarida cok güzel olmussun dediginde mutlu olmazmisin balik etliyim falan diyede dert etme bence sen bir kac model dene bunlardan vaz gecicegini düsünüyorum
simdiden mutluluklar diliyorum canim allah tamamina erdirsin

Canım ben de hep bu tarz gelinlikleri beğeniyordum çevremdekiler yukardaki birkaç arkadaşında söylediği gibi bunlar gece elbisesine benziyor diye almama engel oldular.
Çok çok az kabarık bir gelinlik diktirmeme rağmen hiç güzel olmadı aklım hep seninki gibi modellerdeydi.
Sırf bu yüzden düğün resimlerime bakmıyorum,videoyu bile hiç izlemedim.
Aradan 14 ay geçti ve ben bugün bu tarz gelinliklere baktım,alıp tekrar resim çektirmeyi düşünüyorum.
SONUÇ;KESıNLıKLE VE KESıNLıKLE VAZGEÇME KıM NE DERSıN YOKSA BENıM GıBı ÇOKKK PıŞMAN OLURSUN

1.SIRADAKı GELıNLıKLERDEN 5.Yı,ıKıNCı SIRADAKıLERDENDE ÜÇÜNCÜYÜ BEĞENDıM

Son düzenleme:
mısraya katılıyorum benimde gelinligimde taş yok diye begenmeyen cok oldu ama benim zevkimdi sade duz bir gelinlik giymek cokda içime sindi sen balık etliyim diye model dısına cıkma umarım hayalindeki gelinliklerden birini giyersn

canim ozaman sende sade bir gelinlik sec ama bunlarin cogu gece kiyafetinden farksiz
sade bir nikah icin düsünülebilinnir gelinlikler
öyle tasli pullu sevmiyorsan sadesini secersin ama gelinlige benzer benim demek istedigim bu düsün dügün salonuna giriyorsun herkes gelini merak edicek ama sen düz beyaz bir kiyafet giymissin tabi önce kendi fikirlerin önemli ama baskalarida cok güzel olmussun dediginde mutlu olmazmisin balik etliyim falan diyede dert etme bence sen bir kac model dene bunlardan vaz gecicegini düsünüyorum
simdiden mutluluklar diliyorum canim allah tamamina erdirsin

çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
biz sade bir nikah yapacağız, o zaman doğru yoldayım :1hug:

Canım ben de hep bu tarz gelinlikleri beğeniyordum çevremdekiler yukardaki birkaç arkadaşında söylediği gibi bunlar gece elbisesine benziyor diye almama engel oldular.
Çok çok az kabarık bir gelinlik diktirmeme rağmen hiç güzel olmadı aklım hep seninki gibi modellerdeydi.
Sırf bu yüzden düğün resimlerime bakmıyorum,videoyu bile hiç izlemedim.
Aradan 14 ay geçti ve ben bugün bu tarz gelinliklere baktım,alıp tekrar resim çektirmeyi düşünüyorum.
SONUÇ;KESıNLıKLE VE KESıNLıKLE VAZGEÇME KıM NE DERSıN YOKSA BENıM GıBı ÇOKKK PıŞMAN OLURSUN

1.SIRADAKı GELıNLıKLERDEN 5.Yı,ıKıNCı SIRADAKıLERDENDE ÜÇÜNCÜYÜ BEĞENDıM

Mısracım ben de böyle birşeyden korkuyorum, tabi bunlar sonuçta ufak detaylar önemli olan insanın sevdiğiyle mutlu bir yuva kurması ama insan hergün gelinlik giymiyor ki içine sinen bişey giymeli. Sade bir nikah töreni için içime sinmeyecek prenses etekli kocaman bi gelinlik anlamsız olacak. Belki hem vücuduma çok yakışacak hem de tarzıma uygun bir gelinlik bulabilirim. Yorumun için çok teşekkürler :1hug: Sana da mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
mısraya katılıyorum benimde gelinligimde taş yok diye begenmeyen cok oldu ama benim zevkimdi sade duz bir gelinlik giymek cokda içime sindi sen balık etliyim diye model dısına cıkma umarım hayalindeki gelinliklerden birini giyersn

Çok teşekkür ederim you_know. Ben de zevkime güveniyorum canım, umarım güzel içime sinen bir gelinliğim ve mutlu bir yuvam olur. Zaten gelinlik giyeceğim için laf eden dedikodu yapan o kadar çok insan var ki, onların yüzeyselliğine söz düşürmeyeceğim. Biricik sevgilim:asigim: ve ben ikinci evliliklerimizi yapıyoruz ve artık insanların lafıyla mutluluğumdan mini bir parça bile taviz vermeye tahammülüm yok. Laf eden insanlar mutlu olduğumda mutluluğumu, mutsuzken üzüntümü paylaşmadılar.
Tabi burada sizlere fikir soruyorum :1hug:, karar vermeden farklı yorumlara çok ihtiyacım var.opuyorumnanaktan

[bakın pronoviasın 2011 modelleri arasında tam sizin istediğiniz gibiler var. bir fikriniz olabilir belki...

okypete canım ellerine sağlık, harika şeyler bunlar. Pronovias ın modellerini zaten beğeniyordum ama en güzelleri bu son modeller. Deneme şansım olsa hiç düşünmeden bunlardan birini alırım sanırım.

okypete canım ellerine sağlık, harika şeyler bunlar. Pronovias ın modellerini zaten beğeniyordum ama en güzelleri bu son modeller. Deneme şansım olsa hiç düşünmeden bunlardan birini alırım sanırım.

teşekkürler canım..gerçekten aşmışlar artık kendilerini
sizin içinize sinen model önemli olan.
siz giyeceksiniz çünkü.
şimdiden ,mutluluklar diliyorum size.a.s...

Çok teşekkür ederim you_know. Ben de zevkime güveniyorum canım, umarım güzel içime sinen bir gelinliğim ve mutlu bir yuvam olur. Zaten gelinlik giyeceğim için laf eden dedikodu yapan o kadar çok insan var ki, onların yüzeyselliğine söz düşürmeyeceğim. Biricik sevgilim:asigim: ve ben ikinci evliliklerimizi yapıyoruz ve artık insanların lafıyla mutluluğumdan mini bir parça bile taviz vermeye tahammülüm yok. Laf eden insanlar mutlu olduğumda mutluluğumu, mutsuzken üzüntümü paylaşmadılar.
Tabi burada sizlere fikir soruyorum :1hug:, karar vermeden farklı yorumlara çok ihtiyacım var.opuyorumnanaktan

haklısın canım sade bir nikah için kabarık taşlı abartılı bir model hoş olmazdı umarım 2.baharınızda çok çok mutlu olursunuz :1hug::asigim: doğru yoldasın 2.sıradaki ilk gelinlik derim ben kaydirigubbakcemile5

Back
X