- Konu Sahibi papatya_4407
-
Hepinizin ağzına yüreğine sağlık canlar Allah razı olsunC cansu_tr arkadasimizin duasini tamamlayalim. Duasi ; Rabbime bin şükür yuvamizi kurduk içinde huzurla mutlulukla sağlıkla aşkla imanla Kuranla namazla yaşamayı nasip eder inşallah tez zamanda evliliğimizi hayırlı evlatlarla taclândirir insallah amin amin amin.
1.papatya_4407 = okudu
2.Tavuk_suyu_ = okudu
3.hayal_hatun = okudu
4.Namaria = okudu
5.sl_12 = okudu
6.bcgirl = (begüm) okudu
7. C cansu_tr = okudu
8.Nara87 = okudu
Allah kabul etsin.
Allah hepinizden razi olsun. kimin ne arzu muradi varda tez bir zamanda kabul olsun1.papatya_4407
2.Tavuk_suyu_
3.hayal_hatun
4.Namaria
5.sl_12
6.bcgirl
7. C cansu_tr
8.Nara87
Kizlar bugun kenzul ars okumamiz bitecek. Yarin ne okumaya baslayalim ? Birlikte belirleyelim.
eğer isterseniz kişi başı 5 yasin okuyalım 40 yasin yapar ben 6 tane okurum 41 yasin olur 1 hafta süre verebiliriz toplu dua etmiş oluruz eğer isterseniz baska birşeyde okuyabiliriz
Nara87 arkadasimizin duasi: esimin bana olan hirsi yatsin. beni aff edip tez bir zamanda barissin. onu cooooooooook ozluyorummm((benim ismim Gulnar esimin ismi ise Revan. ( bu arada ben azeriyim adlar size tuaf gelmesin))
1.papatya_4407 = okudu
2.Tavuk_suyu_ = okudu
3.hayal_hatun = okudu
4.Namaria =
5.sl_12 = okudu
6.bcgirl = (begüm)
7. C cansu_tr = okudu
8.Nara87 =[/QUOTE
cansu_tr okuduğuna dair bir şey yazmamış sanki, ben mi göremedim
Canım sen okumuşsun onu atlamışım afedersin. Mazerettiler de başka bir şey okusun dediğimde olabilir demiştin ya o yüzden sadece onun mesajlarına bakmışım.
Sekine duasını okuyalimmi
Tabi zaten 5 yasin olursa 2 3 gun yapariz sureyi. Yoksa bir gunde zor tamamlanir.canlar ben de çalışıyorum iznim bitti akşamları okuyacağım inşallah fetih suresi yasin tebareke hepsi uyar ama sayı fazla olursa süre uzun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?