- 11 Aralık 2016
- 2.282
- 2.530
- 133
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #2.901
Allah razı olsun arkadaşlarımBugün okumuş olduğunuz duanında çok büyük bi payı olduğunu düşünüyorum. Allah cümlenizden razı olsun Gönlünüzden geçen ne varsa kabul etsin inşaAllah
Çookk şükür canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bize de içten dua et nolurAllah razı olsun canım. Bugün test yaptırdım elhamdülillah olumlu sonucu aldım
Çookk şükür canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bize de içten dua et nolur
Gözünüz aydın Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah çok sevindim :)Ama tabi duanızı yine eksik etmeyin inşaAllah. Rabbimin tamamına erdirmesi için
Gözünüz aydın Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah çok sevindim :)
Bende okudum canlar allah kabul etsin rabbim hepinizin benimde dahil elbette:) gonlunuze göre versin ne muradımız varsa versin insallahKURALLAR:
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
DUAMIZ: " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr " (100 tane )
V Veaskgittibizden için okuyoruz.
Niyeti : Tüp bebeğimin olumlu sonuçlanması ve yavrumu kucağıma almayı Rabbimin nasib etmesi
papatya_4407 : (sümbül) = okudu
@pkzz : (pakize) = okudu
bcgirl : (begüm)= okudu
C cansu_tr : (cansu)= okudu
OMRUM79 : (derya)= okudu
miyomim :
T trustno_1 : okudu
@aybukegrsl : okudu
izmir3534 : okudu
Sahra- : okudu
H Hiisaarr :
R ruyagokk : okudu
Y yigitelf : (elif) :
hayal_hatun : okudu
O Ozzgeee : okudu
Nara87 :
V Veaskgittibizden : okudu
nisamelek : okudu
sl_12 : okudu
iki prensesin annesi : okudu
Hadi gözünüz aydınAllah razı olsun canım. Bugün test yaptırdım elhamdülillah olumlu sonucu aldım
Okunur cnm bende okuyorum namaz suresi değil.Kızlar adetli iken okuyabilir miyiz? Eğer okunmuyorsa yarın dahil 5 gün okuyamayacağım. Ama istediğiniz bir esmayı okurum.
KURALLAR:
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
DUAMIZ: " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr " (100 tane )
@pkzz (pakize) için okuyoruz
Niyeti : Esimin işlernin düzelmesi bol kazancının olması ve borçlarımızı ödemek bir de esimi dolandıran adamlardan hakkimizi almak.
papatya_4407 : (sümbül) =
@pkzz : (pakize) =
bcgirl : (begüm)=
C cansu_tr : (cansu)=
OMRUM79 : (derya)=
miyomim :
T trustno_1 :
@aybukegrsl :
izmir3534 :
Sahra- :
H Hiisaarr :
R ruyagokk :
Y yigitelf : (elif) :
hayal_hatun :
O Ozzgeee :
Nara87 : (gülnar) :
V Veaskgittibizden :
nisamelek :
sl_12 : (seval) : okudu
iki prensesin annesi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?