- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #3.381
Arkadaslar bu dua nasil ?hem kisa zorlamazKolaylık duası var canım Abese süresinin 20. Ayeti " sümmes sebila yesserah" bunu da listeye ekle istersenTavuk_suyu_
Bogazim tamamen iltihapla kapli. Konusamiyorum bile surekli de atesleniyorum bir de oksuruk var. Yatak dosek yatiyorumHayırdır neyi var arkadaşımızın
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.Arkadaslar bu dua nasil ?hem kisa zorlamaz
Sagol canim tsk ederim. AminnnnCanım öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
Dua konusuna gelince arkadailar kısa dua ister,sanırım duayı kısaltmazsak gruptan çok fire vercez
Yok canim ayrilma kisa dua onerilerine bakiyorum simdi.Ben bi tane esma biliyorum ya hadi ya habir ya mümin 100 kez okunabilir kısa olursa katılırım ama uzun duaya bnde katılmam çünkü ayrıca okudugum şeyler var canm
Evet bencede ara vermeyelim.Canım bana uygun,diğer arkadaşlarada uyarsa yarın başlayalım ara vermeyelim araya soğukluk girer.
Tamamdır benim içinYa semi c.c. okuyalim mi her kisi icin 180 tane ?
papatya_4407 : (sümbül) =
Tavuk_suyu_ : (pakize) =
bcgirl : (begüm)=
C cansu_tr : (cansu)=
OMRUM79 : (derya)=
miyomim :
@aybukegrsl :
izmir3534 :
Sahra- :
H Hiisaarr :
R ruyagokk :
hayal_hatun :
O Ozzgeee :
Nara87 : (gülnar) :
@Veaskgittibizden :
[USER=580405]@nisamelek :
@msls123 : (seval) :
@denizkaplan :
Y yigitelf :[/USER]
Bana uyar canım. Ama sonra ya Fettah esmasini da düşük sayıda okuyalım bence.onu da atlamış olmayalım.listendeki tüm duaları sırasıyla okumuş olalım canım.Ya semi c.c. okuyalim mi her kisi icin 180 tane ?
papatya_4407 : (sümbül) =
Tavuk_suyu_ : (pakize) =
bcgirl : (begüm)=
C cansu_tr : (cansu)=
OMRUM79 : (derya)=
miyomim :
@aybukegrsl :
izmir3534 :
Sahra- :
H Hiisaarr :
R ruyagokk :
hayal_hatun :
O Ozzgeee :
Nara87 : (gülnar) :
@Veaskgittibizden :
[USER=580405]@nisamelek :
@msls123 : (seval) :
@denizkaplan :
Y yigitelf :[/USER]
Merhaba :)Merhaba herkese hanimlar bende katilabilir miyim
Canim ya fettahi da okuyalim. Yanlis hatirlamiyorsam 489 adet okunuyordu. Es semi den snra okuyalim :)Bana uyar canım. Ama sonra ya Fettah esmasini da düşük sayıda okuyalım bence.onu da atlamış olmayalım.listendeki tüm duaları sırasıyla okumuş olalım canım.
Tesekkur ederim o zaman ne yapmam gerekiyo kisaca bilgi verir misinizMerhaba :)
Kurallar uygunsa ekliyorum listeye :)
Tesekkur ederim o zaman ne yapmam gerekiyo kisaca bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?