dua arkadasligi

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
Dua konusuna gelince arkadailar kısa dua ister,sanırım duayı kısaltmazsak gruptan çok fire vercez
Sagol canim tsk ederim. Aminnnn
Ya latif okuyalim isterseniz. Sayidan duse duse gideriz.
Ya da baska oneriniz var mi arkadaslar ?

Ben bi tane esma biliyorum ya hadi ya habir ya mümin 100 kez okunabilir kısa olursa katılırım ama uzun duaya bnde katılmam çünkü ayrıca okudugum şeyler var canm

ES SEMî’: Semi
Herşeyi iyi işiten
Günde Zikir Sayısı :180
Duaların kabulu için okunur.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu ismi,kendine mahsus saatinde okuyan ve okumaya adet haline getiren kimsye ,dost veya düşman ,kadın veya erkek herkesten iyi ve doğru,sevindirici haberler gelir.İstediği şeye kavuşur.
  • Zikrine devam eden kimsenin her türlü dileği ve duası kabul olur.İstediğine kavuşur.
  • Kulağında sağırlık hasıl olan kişi,bir salı günü bu simi şerifi temiz bir hatme yaprağına yazıp,halis badem yağı ile bozarak o yağdan kulağına damlatırsa.allah’ın izni ile iyileşir.
  • Herhangi bir kimsenin kalbini etkisi altına almak isteyen kişi,bı ismi aradaki soğukluk,kin,nefret ve düşmanlık gibihususlar olsa bile bunların giderilmesi niyeti ile ,seher vakti (18.000) defa “YA SEMİ” dieye okuyan ve her yüz de istediği kimsennin isteğinin yerine gelmesi için dilekte bulunan kimse ,istediği kişinin kalbini etkisi altına alır.kendine bağlar.Sevgi ve ilği hasıl olur.ve dolayısıyla aradaki soğukluk ve düşmanlıklar yok olur.
  • perşembe günü kuşluk namazından sonra 500 kere zikretmeye devam eden kimsenin hiç bir duası geri çevrilmez.

Canım bana uygun,diğer arkadaşlarada uyarsa yarın başlayalım ara vermeyelim araya soğukluk girer.

Bana uyar canım. Ama sonra ya Fettah esmasini da düşük sayıda okuyalım bence.onu da atlamış olmayalım.listendeki tüm duaları sırasıyla okumuş olalım canım.

Bana uyar canım. Ama sonra ya Fettah esmasini da düşük sayıda okuyalım bence.onu da atlamış olmayalım.listendeki tüm duaları sırasıyla okumuş olalım canım.
Canim ya fettahi da okuyalim. Yanlis hatirlamiyorsam 489 adet okunuyordu. Es semi den snra okuyalim :)

Tesekkur ederim o zaman ne yapmam gerekiyo kisaca bilgi verir misiniz

KURALLAR :

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…