- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #3.661
Kusura bakma canım ben listeyi ara ara takip ediyorum, pasif durumlarını hiç takip etmiyorum hatta:) Allah kabul etsin, Allah razı olsunListeyi toplu devam edip bitirip haber vericem demistim canim ben okudum kaldigim yerden herkes icin
Sahra8482
ruyagokk
hayallperisi
Ozgee
Nara87
Msls123
denizkaplan
Yigitelf ve kendim icin okudum rabbim kabul etsin tez vakitte herkesin istegini hayirlisiyla versin ins
Canim kusura bakma gozumden kacmisTavuk_suyu_ canım ben okumuştum yazdım ama sanırım gözünden kaçtı :)
Ben arkadasin profilinde tum yazdigi yorumlara baktim. Rabbi yessir grubu icin yazmis tum listeyi okudugunu. Bizim gruba yazmamisKusura bakma canım ben listeyi ara ara takip ediyorum, pasif durumlarını hiç takip etmiyorum hatta:) Allah kabul etsin, Allah razı olsun
Anladım canım, yazsaydı da ben senin kadar iyi takip edemiyorum zatenBen arkadasin profilinde tum yazdigi yorumlara baktim. Rabbi yessir grubu icin yazmis tum listeyi okudugunu. Bizim gruba yazmamis
Bitince listenize katılmak isterimKURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
Duamiz: "ya semi c.c." 180 adet
izmir3534 icin okuyoruz.
Niyeti : En kisa zamanda esinin sifa bulup, saglikli sihhatli bir bebeklerinin olmasi
papatya_4407 : (sümbül) = okudu
Tavuk_suyu_ : (pakize) = okudu
C cansu_tr : (cansu)= okudu
OMRUM79 (Derya) : okudu
miyomim : okudu
@aybukegrsl : okudu
izmir3534 : okudu
Sahra- : okudu
R ruyagokk : okudu
hayal_hatun : okudu
O Ozzgeee :
Nara87 : (gülnar) : okudu
@msls123 : (seval) : okudu
@denizkaplan : okudu
Y yigitelf : okudu
E Ebruebruu : okudu
@nisamelek : PASIF
@Hiisaarr : BANLANMIS
Kurallar uygunsa liste bitince ekleyelim.Bitince listenize katılmak isterim
Yok canim sen de iyi takipcisin :)Anladım canım, yazsaydı da ben senin kadar iyi takip edemiyorum zaten
Uygundur ya semi cc 180 adet doğru mudurKurallar uygunsa liste bitince ekleyelim.
Bitince ya semi c.c. dan devam etmeyecegiz. Her turda farkli bir dua ya da esma okuyoruz.Uygundur ya semi cc 180 adet doğru mudur
Tamam farketmezBitince ya semi c.c. dan devam etmeyecegiz. Her turda farkli bir dua ya da esma okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?