dua arkadasligi

Canim merhaba katilabilirsin tabiki :) hergun 1 kisi icin ve duzenli okumalar yapiliyor. suan listenin neredeyse ortasindayiz. Tavuk_suyu_ ne diyor ona da soralim :) kabulse ekleyelim listeye ? Yoksa liste bitince ekleyelim canim
Teşekkürler canım.Liste bitince eklersin beni .Hak geçmesin.

Okucam akşam

Tamam canim :) okudugundada tekrar bildirimini yaparsan listeye yazalim okundu diye
Tamam bu arada bişey söylücem:) hani katılırken demiştim ya herkes istediği duayı okutabilir mi die evet demiştiniz :) sorun olmaz dimi ben Meryem suresini okutsam uzun mu gelir çünkü benim tek sorunum sağlıklı hayırlı bir bebek

Canim herkese uyarsa okuruz tabiki :) Tavuk_suyu_ senin fikrin nedir

@Vayneymis canim herkes istedigi duayi okuyamiyor cunku herkesin (muaf durumlarda bile) okuyabilecegi duayi seciyoruz.
Kurandan bir sure sectigimizde ice o zaman belirleriz muaflarin ne okuyacagini.
378. Sayfada konusmusuz dilersen konusmalara yeniden goz at canim. Yanlis anlasilma olmasin :)

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özeldenmsjatarsayerıneokuruz.

Duamiz:"ya fettah ya rezzak c.c." 313adet

miyomim arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti :
Bana hayirlisiyla biran önce evlilik
Babamın hastalığına şifa
Abime hayirlisiya iş

1. papatya_4407 : (sümbül) : okudu
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : okudu
3. C cansu_tr : (cansu) : okudu
4. OMRUM79 : (derya) : okudu
5. miyomim : okudu
6. @aybukegrsl : okudu
7. izmir3534 : okudu
8. O Ozzgeee : okudu
9. sl_12 : (seval) : okudu
10. yumiti : okudu
11. bcgirl : (begüm) : okudu
12. @Vayneymis : okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…