- 27 Ekim 2017
- 292
- 218
- 53
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #3.841
Arkadaşlarbcgirl ben de katılmak istiyorum,tekrar liste yapılacak mı
Teşekkürler canım.Liste bitince eklersin beni .Hak geçmesin.Canim merhaba katilabilirsin tabiki :) hergun 1 kisi icin ve duzenli okumalar yapiliyor. suan listenin neredeyse ortasindayiz.Tavuk_suyu_ ne diyor ona da soralim :) kabulse ekleyelim listeye ? Yoksa liste bitince ekleyelim canim
Teşekkürler canım.Liste bitince eklersin beni .Hak geçmesin.
Okucam akşamKURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üste bildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özeldenmsjatarsayerıneokuruz.
Duamiz:"ya fettah ya rezzak c.c." 313adet
miyomim arkadasimiz icin okuyoruz.
Niyeti :
Bana hayirlisiyla biran önce evlilik
Babamın hastalığına şifa
Abime hayirlisiya iş
1.papatya_4407 : (sümbül) : okudu
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) : okudu
4.OMRUM79 : (derya) : okudu
5.miyomim :
6. @aybukegrsl : okudu
7.izmir3534 : okudu
8. O Ozzgeee : okudu
9.sl_12 : (seval) :
10.yumiti : okudu
11.bcgirl : (begüm) : okudu
12. @Vayneymis :
Okucam akşam
Tamam bu arada bişey söylücem:) hani katılırken demiştim ya herkes istediği duayı okutabilir mi die evet demiştiniz :) sorun olmaz dimi ben Meryem suresini okutsam uzun mu gelir çünkü benim tek sorunum sağlıklı hayırlı bir bebekTamam canim :) okudugundada tekrar bildirimini yaparsan listeye yazalim okundu diye
Tamam bu arada bişey söylücem:) hani katılırken demiştim ya herkes istediği duayı okutabilir mi die evet demiştiniz :) sorun olmaz dimi ben Meryem suresini okutsam uzun mu gelir çünkü benim tek sorunum sağlıklı hayırlı bir bebek
Başta kabul edilmişti ama tekrar sordum die öyle yapmayınCanim herkese uyarsa okuruz tabiki :)Tavuk_suyu_ senin fikrin nedir
Ben anlamadim begumcum herkese 313 ya fettah ya rezzak okumuyor muyuz?Canim herkese uyarsa okuruz tabiki :)Tavuk_suyu_ senin fikrin nedir
@VayneymisHer turda duayi degistiriyoruz biz. Kenzul arsi ilk turda okuduk bitti.
Su an 313 ya fettah ya rezzak c.c. okuyoruz. Adetliykende okunabilir.
Herkes istedigi duayi okuyamiyor duamiz belli.
Canim hepimiz ya fettah ya rezzak c.c. okuyoruz.Ben anlamadim begumcum herkese 313 ya fettah ya rezzak okumuyor muyuz?
Liste basindayiz daha katilabir canimCanim merhaba katilabilirsin tabiki :) hergun 1 kisi icin ve duzenli okumalar yapiliyor. suan listenin neredeyse ortasindayiz.Tavuk_suyu_ ne diyor ona da soralim :) kabulse ekleyelim listeye ? Yoksa liste bitince ekleyelim canim
Tamam cnm bende herkese ayni okunuyor diye biliyordum arada birseymi kacirdim dedim saolasin bilgi icinCanim hepimiz ya fettah ya rezzak c.c. okuyoruz.
Ben anlamadim begumcum herkese 313 ya fettah ya rezzak okumuyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?